Hodnocení IMAX Mumie Tajemství faraónů 3D (Blu-ray 3D)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:25.10.2014
Kořenář | 25.10.2014 17:49 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
IMAX dokumenty patří mezi to nejlepší, co se dá vůbec ve 3D sehnat. Jediné slabé místo jsou vždy obaly a potisky disků. Obal je trošku zavádějící. Kupující vlastě přesně nedokáže odhadnout, co film nabízí. Zda dokument o Egyptu, nebo jen dokument o prohledávání hrobek. Vnitřní artworky v podobě reklam na ostatní tituly je zde klasika. Dosud však nevím, zda není lepší raději nechat pozadí obalu prázdné.

Video  
Naprostá špička ledovce. Dokumenty vytvořené pro kina IMAX mají neskutečnou hloubku obrazu. 3D je na vynikající úrovni a nabízí nádhernou podívanou.

Audio  
Viděl jsem v českém dabingu a byl jsem velmi spokojen. Zvolený hudební doprovod je rovněž velmi vhodně zvolen. Není co vytknout

Bonusy  
Druhé velice slabé místo těchto dokumentů jsou bonusy. Zde totiž žádné nenajdete a to ani fotografie z natáčení, které bych u dokumentu považoval za minimum. Velmi by mě zajímalo jednání s Egyptskou vládou o povoení natáčení v prostorách hrobek nebo o vizualizaci dobových snímků.

Verdikt
Jednoznačně jedinečný dokument pro všechny milovníky 3D domácího kina. Pokud máte rádi dokumenty a Egypt resp. starověk, tak nemůžete být nespokojeni.

   
Uživatel z e-shopu Jan P. | 12.7.2014 20:50

Balení  
Balení klasické platové Blue Ray. titulní obrázek vyjadřuje monumentalitu, za zadní straně pak malé snímky klíčových bodů filmu.

Video  
3D je působivé, celkové pozemní záběry, krajina trochu z výšky i interiéry s mumií působí velmi věrohodně.

Audio  
České DTS je hutné, výborně vyjadřuje prostor. Hlavně impozantní je hudba u celkových záběrů z Údolí králů.

Bonusy  
Žádné tu nejsou. Je to sice dokument, ale něco by tu mohlo být. Třeba upoutávky na jiné BR, nebo něco o IMAXu.

Verdikt
Je to dokument a ne dějový film. Tak je ho třeba hodnotit. Kromě kromě známé venkovní architektury jsou velmi zajímavé záběry z podzemí nebo záměry mumií. to ve 3D je působivé. Jsem spokojen.

   
tropík | 24.7.2013 15:56 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Imax většinou nezklame. Tedy alespoň většinou... Dokumentární snímky této společnosti stojí alespoň jednou shlédnout,aby se majitel zařízení 3D nechal se překvapit...