Hodnocení Limonádový Joe aneb Koňská opera (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:2.11.2014
Sdoom | 2.11.2014 00:31 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Artwork na přední straně je velmi povedený, jen to trochu kazí anglický název filmu pod českým. Máme zde vnitřní artwork, ovšem pouze na pravé polovině pod diskem. Stejný motiv je i na disku a na obalu. Vlevo uvnitř máme reklamu na DVD téhož filmu, takže jsem trochu rozpolcený, jak hodnotit. Menu je na české poměry velmi povedené.

Video  
Ano, je zde vidět remaster a rozdíl oproti původní verzi, ale jedná se o jeden z nejhorších remasterů starých filmů, jaký jsem kdy viděl. Těch artefaktů tam zůstala opravdu hromada. Neříkám, že je to nutně něčí chyba, třeba to lépe nešlo, ale kvůli tomu nebudu dávat vyšší hodnocení, které si nezaslouží.

Audio  
Audio je oproti videu na dobré úrovni, sice stereo, ale alespoň HD-Master. Písničky znějí výborně, stejně jako akce. Dialogy jsou srozumitelné. Rozhodně oceňuji přítomnost anglické verze a anglických titulků.

Bonusy  
Jedna hvězdička z milosti, že tu alespoň něco je. Nechápu, proč na disku nejsou bonusy, které byly na DVD vydání. Úvodní titulky pro anglická teritoria jsou sice zajímavé zpestření, vystříhané scény ale nazvat bonusem v pravém slova smyslu nejdou. Je to opravdu smutné...vždyť na disku je ještě tolik kapacity.

Verdikt
Film sám o sobě je skvělý, bezpochyby jedna z nejlepších českých komedií všech dob. Remasterování a vydání na blu-ray je záslužné, ale u dalších filmů by to chtělo mnohem větší snahu o maximální možnou kvalitu vydání. Takže rozhodně doporučuji koupi, minimálně z hlediska podpory remasterování dalších českých klasik.

   
ladynka | 14.11.2013 10:15 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -