Hodnocení Jak si vzít milionáře (MARILYN MONROE) (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 4 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:24.4.2018
Uživatel z e-shopu Petr D. | 24.4.2018 08:20

Balení  
Balení je obyčejné bez vnitřního artworku. Na vnitřní straně jsou reklamy na různé filmy. Disk v šedé barvě bez obrázku s originálním názvem filmu.

Video  
Velmi pěkný obraz vzhledem ke stáří filmu (1953), širokoúhlý formát Cinemascope 2,55:1. U mě velká spokojenost!

Audio  
Zvuk je uložen na disku v češtině Dolby Digital mono a v angličtině DTS.HD Master Audio 5.1 a v angličtině Dolby Digital 4.0 - ten zní asi nejlépe, titulky jsou přidány české i anglické.

Bonusy  
Bonusové materiály ve stopáži přes 6 min. obsahují záběry o uvedení filmu,trailer k filmu a trailery k dalším filmům s Marilyn Monroe.
Dalším bonusem je pohyblivé menu - v tom je pouze Marilyn Monroe, jako by ostatní dvě herečky Lauren Bacall a Betty Grable ve filmu ani nehrály.

Verdikt
Komedie s Marilyn Monroe, Lauren Baccall a Betty Grable s poněkud dlouhou předehrou k filmu cca 6min. se záběrem na orchestr-doporučuji přeskočit.

   
George Camel | 29.5.2015 10:06 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je klasický ammaray obal, fotka Marylin, která je na čelní straně je i na disku. Zkrátka klasika v novém

Video  
Obrazový přepis na full HD je excelentní. člověk by vůbec neřekl, že tak starý film může vypadat tak dokonale. A je tomu tak. Myslím, že kdyby jej dnes Marylin viděla, divila by se a byla by nadšená kvalitou obrazu. Vyčištěný, krásný, ostrý ... super.

Audio  
Originál je sice DTS, ale vzhledem k tomu, že byl film nejspíš mono, tak s tím nic moc neudělají, a že bych si nějakého prostorovéhozvuku všiml, moc ne. Český dabing je ovšem ostuda a katastrofa, ten tam snad ani neměli dávat.

Bonusy  
Bonusů jsem tedy čekal mnohem více, ale vzhledem ke stáří filmu nebylo možno nejspíš nic jiného na disk přidat. Škoda.

Verdikt
Jelikož mám filmy s Marylin rád, přivitám jakýkoliv přepis na blu ray disk do full hd a s tímto jsem nadšen a Marylin, coby krátkozraká modelka je excelentní. Člověk se opravdu pobaví a zasměje.

   
FilmFan24 | 2.10.2013 18:58 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Takhle když vypadá filmová klasika na Blu-ray tak je to prostě paráda!

   
Uživatel z e-shopu bartek | 1.7.2013 07:37

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Je takřka neuvěřitelné, jakými kýči krmili filmaři v minulosti své diváctvo. A ještě neuvěřitelnější je, že mnohé z těchto kýčů se líbí i po letech. Tahle romantická komedie strčí do kapsy mnoho svých následovnic ze současnosti, byť je to opravdu ukázkový kýč. Ale zachovává si určitý nadhled, nešetří osobitým humorem a přes všechna hollywoodská klišé se přenáší se samozřejmou lehkostí, jako by snad ani nebylo možné udělat film, v němž by se alespoň deset z těchto klišé asi potisící nezopakovalo.