Hodnocení Holky na tahu (DVD)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:21.6.2015
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 21.6.2015 13:38

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................

   
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 7.4.2013 12:53

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Dobrý film. Dobré herecké obsazení, skvělý dabing. Tento film zatím zařadím do své filmotéky a dál se uvidí. Těším se na další filmové novinky ve FILMARENĚ.

   
Logan | 26.3.2013 17:13

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Tři družičky, Regan, Gena, Katie se sešli, aby uspořádali pořádný rozlučkový mejdan nadcházející nevěstě Becky. Ta se však odmítne na akci aktivně podílet a tak si musejí na svá útlá ramínka naložit pařbu sami družice. Samozřejmě je potřeba pořádně zalejvat a zasejvat, takže chlast teče proudem a drogy se berou ve velkém. Opilost a intoxikace způsobí řadu nečekaných situací a komplikací, ke kterým se nakonec připojí i paralelně běžící rozlučková párty kolem budoucího ženicha. Prostě holky se řítí z průseru do průseru, každá si pak začne řešit sama sebe, a jak to celé dopadne? To možná neví ani otec Fouras z Pevnosti Boyard.

Snímek Holky na tahu se veze na vlně, kterou odstartovaly ty různé Pařby kdekoli. Tentokrát se tvůrci zaměřili na ženskou partičku a její mejdany ku příležitosti svatby jedné z nich. Za filmem nepřekvapivě stojí žena, filmová debutantka, Leslye Headland, a to jako scénáristka i režisérka. Největším problémem filmu je to, že není vtipný, což je u komedie zásadní překážka ve smyslu její existence. Prvotní potenciál tu sice je, ale po hříchu nevyužitý. Jak to bývá v podobných filmech, mejdanové skupinky jsou složeny z různých typů, jejichž rozdílný přístup k životu a věcem okolo sebe má být zdrojem humoru. V tomto případě jsou ale postavy vyšinutí magoři, neurotické fetky a vlastně ve skrze nesympatické osoby, jejichž zdrogované pitvoření není roztomilé ani veselé. Nějaké bodíky si snímek přece jen zaslouží, zejména za pěkné herečky, ty ale hrají i v jiných, povedenějších, filmech.

DVD Holky na tahu vyšlo v České republice v distribuci společnosti AQS, a.s. – divize Magic Box. Disk obsahuje kvalitní čistý anglický a český zvuk Dolby Digital 5.1. Film je podpořen českými titulky. Obraz je pěkně barevný a ostrý. Formát obrazu je 16:9. Na disku nejsou žádné bonusy. Z menu nejde skočit na libovolnou kapitolu.

Na českém dabingu se podíleli: Nikola Votočková - Kirsten Dunst (Regan), Kateřina Lojdová - Lizzy Caplan (Gena), Terezie Taberyová - Isla Fisher (Katie), Jana Páleníčková - Rebel Wilson (Becky), Zdeněk Podhůrský - James Marsden (Trevor), Aleš Procházka - Hayes MacArthur (Dale), Petr Burian - Adam Scott (Clyde), Lucie Kožinová - Ella Rae Peck (Stefanie), Vojtěch Hájek - Andrew Rannells (Manny), Tomáš Juřička - Kyle Bornheimer (Joe), Simona Vrbická, Jana Mařasová, Stanislav Lehký, Radka Stupková, Ivo Novák, Bohdan Tůma a další.

Překlad: Jan Feldstein
Dialogy: Luděk Koutný
Zvuk: Matěj Večeřa, Michal Páleníček
Produkce: Markéta Kratochvílová
Režie: Martin Těšitel
České znění vyrobila: Tvůrčí skupina Markéty Kratochvílové, studio Budíkov pro Magic Box 2013


- staka –