Hodnocení BATMAN Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 33 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:4.1.2017
MarcX | 4.1.2017 20:45 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velmi dobře zpracovaný Steelbook s potiskem batmanovského znaku na přední straně a samotného Batmana v podání Michaela Keatona na straně zadní. Hodnocení 8/10.

Video  
Snímek disponuje obrazovým formátem 1,78:1, přičemž původně byl natočen ve formátu 1,85:1. Oproti originálu tedy došlo z důvodu využitelnosti pro televizní vysílání k roztáhnutí obrazu, nicméně kvalita videa je na vysoké úrovni. Menší množství zrna. Hodnocení 7/10.

Audio  
Originál: Dolby TrueHD 5.1, český dabing: Dolby Digital 2.0. Zvuk kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší. Hodnocení 7/10.

Bonusy  
BD Batman disponuje českými i anglickými titulky. Disk se pyšní 25 bonusy o celkové stopáži 03:26:47 hod. Bonusy jsou ve formátu SD 480i s českou titulkovou podporu. Hodnocení 10/10.

Verdikt
TIP ZÁKAZNÍKA! Celkové hodnocení 8/10. Velmi kvalitně zpracovaný Steelbook. Výhodnost koupě: 1-100Kč = 100%, 101-200Kč = 90%, 201-300Kč = 80%, 301-500Kč = 65%.

   
charpy | 5.3.2015 16:48 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook, kovový amaray :D, kteřý filmoví sběratelé mají rádi. Ano kovová krabička vypadá prostě líp, ale funkce stejná - ochránit disk.

Video  
Jedná se o film staršího data, tudíž kvalita obrazu se nedá porovnávat s novými tituly. Ale obraz pořád lepší než na dvd. Proto promíjím to filmové zrno

Audio  
Dolby TrueHD 5.1 v anj - co více si u takového titulu přát. S audiem spokojenost nevidím důvod ho nějakým způsobem hanit

Bonusy  
Bonusů je opět neco přes hodinu času s českými titulky. Pokud toitul bonusy má, jen doporučuji je shlédnou také. Rozšíří to prostě zážitek z filmu touto přidanou honotou (aspon u mě)

Verdikt
Film, který ´´nakopl´´ žánr komixových filmů. Pro filmového fanouška je to myslím jasná věc jej mit ve sbírce, když ktento konkrétní titul je momentálně zde vyprodán, doporučuji jej i v amaray krabičce, na zážitku to nic neubere

   
Sdoom | 2.11.2014 12:39 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Je radost, že se k nám dostal steelbook s touhle Burtonovou klasikou a jako takový je moc povedený. Malinko škoda, že Batmanův znak není na přední straně celý. Každopádně vnitřní artwork patří k tomu nejhezčímu, co kdy ve steelbooku bylo. Potisk disku taky paráda. Jediné, co tedy zamrzí, je absence klasického menu, což je celkem častý neduh od Warnerů. Ale celkově velká spokojenost.

Video  
Na stáří snímku je obrazová stránka podařená. Jak už tu někdo psal, díky detailům je někdy poznat, že budovy nejsou reálné, ale s tím se musí počítat. Zrna je velmi přiměřeně, barevně by to mohlo být lepší, ale dá se.

Audio  
Originální zvuková stopa je vynikající, zejména hudba rozezní všechny kanály audio soustavy. Akční scény nemají takovou šťávu, jak by mohly, ale úplně špatné to taky není. Dialogy jsou čisté a srozumitelné. Myslím, že se to povedlo.

Bonusy  
No česky otitulkovaná bonusová nálož, ke které se snad někdy dostanu. Chtělo by se až říci, že jich je tu zbytečně moc, až to může člověka odradit. :-) Ale tak to není, měli bychom být hodně rádi, že se k nám jednou dostane plná bonusová výbava!

Verdikt
100% mohu jen a jen doporučit, Burtonův Batman patří mezi naprosté komiksové klasiky a když je v takovymhle parádnim steelbooku s plně vybaveným diskem, tak je to jasná koupě.

   
Mino87 | 25.10.2014 22:42 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Krásny a jednoduchý artwork. Farba dokonale vystihuje daný film. Steelbook je zabalený v papierovom obale.

Video  
Myslím si že na daný rok to je vskutku skvelý prepis. Bodaj by bolo viac klasík takto krásne spracovaných.

Audio  
Anglická aj česká stopa sú vo výbornej kvalite. Česku ale 2.0 ale to vôbec mi nevadilo. Dabing skvelý.

Bonusy  
Tak tu je to až po okraj!!! Detailne Vám bude vysvetlené kto, prečo a ako sa na tomto filme podieľal.

Verdikt
Každý fanúšik Burtona alebo Batmana alebo Temného rytiera by mal mať tento krásny steelbook doma. Už ich je len pár.

   
Ondrass1 | 12.10.2014 15:11 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
PredatorKRcz | 30.8.2014 19:45 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Aloman | 2.6.2014 12:43 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook se mi moc líbí. Logo na přední straně, Batman na zadní, vnitřní artwork nabízí oboje, potisk disku nám ukazuje hrdiny... Hezké

Video  
Obraz mě upřímně překvapil, je vidět, že si s tím dal někdo práci a připavil nám parádní přepis. Čekal jsem horší kvalitu.

Audio  
Zvuková stránka dobrá, mluvím o originální stopě, česká stopa zaostává, ale originál je originál a na české stopě mi ani moc nezáleží,

Bonusy  
Super, super, super. Bonusů je hodně, jsou s českými titulky, obrovská spokojenost. Kdyby to tak bylo u všech filmů...

Verdikt
Balení se povedlo, je dobře, že film u nás ve steelbooku vyšel (stejně jako Batman Returns). Přeji si více takových vydání.

   
Uživatel z e-shopu NATALYA . | 22.5.2014 10:09

Balení  
Steelbook very, very beautiful , is as it should be internal art and figure that the front and back side full five plus .

Video  
Video you can put a solid four , in some places still the picture is grainy , but that does not stop watching .

Audio  
The sound can be put well , although it perfectly well he wasn't very good but on all columns sounds normal .

Bonusy  
For this movie, additional material is not very much , you can safely put four , could do more to make bonuses .

Verdikt
The verdict is simple , the film is good and simple binding for the movie fan , this movie is all there is drama and bit of everything .

   
Uživatel z e-shopu Anton M. | 18.5.2014 13:35

Balení  
Parádne vyhotovený SteelBook, aj keď ja mám radšej tiel lesklé. Potlač mi príde na tých lesklých ostrejšia a krajšia.

Video  
Obraz na tak starý film je parádny. Mám rád aj tento formát, ktorý je na celú obrazovku... Bez čiernych pruhov.

Audio  
Zvuk Dolby Digital je skvelý. Počuť ako sa pri prvých filmoch s 5.1 zvukom snažili, aby vynikol čo možno najkrajšie.

Bonusy  
Musím povedať že sa pri bonusoch fakt snažili. Ani by som nepovedal, že dajú pri tak starom filme do kopy toľko zaujímavého materiálu.

Verdikt
Ako skalného fandu všetkého čo má dočinenia s Gotham City ma prevedenie prvého Batmanovského Blu-ray a ešte k tomu SteelBooku nadchlo.

   
malé srdce | 3.5.2014 15:55 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Graficky je přední strana tohoto steelbooku velmi, velmi slabá. Zadní strana je už lepší a vnitřní artwork po grafické stránce se mi také nelíbil. Nicméně je to steelbook a tak velké plus, ale za to grafické zpracování nemohu dát více hvězdiček než tři.

Video  
Obraz je vzhledem ke stáří filmu vcelku dobrý. Rozhodně lepší než na DVD. Takže víc z toho už vyžmýkat vzhledem ke stáří filmu asi nešlo.

Audio  
Zvuk je zde opět průměrný a nevím, co víc bych k tomu ještě mohl říct. A tak už k tomu neřeknu nic víc.

Bonusy  
Velké množství bonusů a navíc s českou podporou. Co víc si zde může filmový fanoušek přát? Veliká spokojenost!

Verdikt
Jedinečný filmový epos od Tima Burtona s vynikajícím hereckým obsazením a s dokonalým Jack Nicholsonem.

   
Wyrrgy | 22.4.2014 12:32 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Když tenhle film, vyšel ve Steelu, prostě sem ho musel mít!!! Vyloženě nádherná krabička. Která na poličce sběratele potěší vždy když na ní koukne svým okem! A potisk disku? ... Bomba!!!

Video  
Obraz je v celku kvalitní. I když sem měl trochu pocit, že by mohl bejt ještě lepší. Ale i tak film i dnes neztrácí své kouzlo.

Audio  
Díky bohu, že zvuk nezestárnul! I přes stáří filmu, mne dokáže vtáhnout do děje, a užívám si to že na mě z obrazu směje nebo šklebí Pan Joker!

Bonusy  
BONUSY!!!BONUSY!!!BONUSY!!!
ČÍM VÍC TÍM LÉPE!!!MOHL BYCH TRÁVIT, HODINY JEN TÍM, ŽE SEDÍM PŘED OBRAZOVKOU, A DOZVÍDÁM SE TAJEMSTVÍ JAK BYL FILM NATOČEN... V případě tohoto filmu sem dostal vše co chci... Děkuju ...

Verdikt
Jste fanda BATMANA? A tuhle edici, doma ještě nemáte? Tak se nezdržujte čtením tehle mejch žvástů, a ihned tady na aréně objednejte!!!! PROTOŽE ... DOPORUČUJU!!!!

   
Uživatel z e-shopu Dénes István P. | 22.4.2014 10:15

Balení  
The steelbook looks great, it is simple, a Batman logo on the front, one picture from the film on the back, I really like it. Simply Perfect.

Video  
The movie has a remastered picture with good quaity, good colors. You can't see on it, that is a 25 years old movie. Good work.

Audio  
I've tested the English and the Hungarian audio. The English TrueHD is excellent, it is very detailed, crisp source. The Hungarian 5.1 (not TrueHD) is also good, much better as the DVD's audio.

Bonusy  
We have got som e really good extras. More than i expected from a 1 BD release. My favourites are the " Visualizing Gotham: The quest to construct a Batman Batmobile" and the The Legend of "The Dark Knight" - HISTORY Batman.

Verdikt
Great product with a very good steelbook, remastered picture and audio source, some good and interesting extras, it realy worth its price.

   
Uživatel z e-shopu Yury S. | 14.4.2014 18:56

Balení  
S pomocí poručíka Jima Gordona a návladního Harveyho Denta Batman vyráží do ulic Gothamu, aby vymýtil organizovaný zločin jednou provždy. Vzniklý triumvirát je velmi efektivní. Ale brzy se všichni stanou lovnou zvěří v šílené hře zločineckého génia, známého jako Joker, který rouzpoutá v Gothamu skutečnou anarchii a dotlačí Batmana blízko k překročení tenké hranice mezi hrdinou a zloduchem. Heath Ledger jako král zločinců Joker a Aaron Eckhart v roli Denta. Maggie Gyllenhaal uvidíte v roli Rachel Dawesové. Vracejí se také známé tváře z filmu Batman začíná -

Video  
S pomocí poručíka Jima Gordona a návladního Harveyho Denta Batman vyráží do ulic Gothamu, aby vymýtil organizovaný zločin jednou provždy. Vzniklý triumvirát je velmi efektivní. Ale brzy se všichni stanou lovnou zvěří v šílené hře zločineckého génia, známého jako Joker, který rouzpoutá v Gothamu skutečnou anarchii a dotlačí Batmana blízko k překročení tenké hranice mezi hrdinou a zloduchem. Heath Ledger jako král zločinců Joker a Aaron Eckhart v roli Denta. Maggie Gyllenhaal uvidíte v roli Rachel Dawesové. Vracejí se také známé tváře z filmu Batman začíná -

Audio  
S pomocí poručíka Jima Gordona a návladního Harveyho Denta Batman vyráží do ulic Gothamu, aby vymýtil organizovaný zločin jednou provždy. Vzniklý triumvirát je velmi efektivní. Ale brzy se všichni stanou lovnou zvěří v šílené hře zločineckého génia, známého jako Joker, který rouzpoutá v Gothamu skutečnou anarchii a dotlačí Batmana blízko k překročení tenké hranice mezi hrdinou a zloduchem. Heath Ledger jako král zločinců Joker a Aaron Eckhart v roli Denta. Maggie Gyllenhaal uvidíte v roli Rachel Dawesové. Vracejí se také známé tváře z filmu Batman začíná -

Bonusy  
S pomocí poručíka Jima Gordona a návladního Harveyho Denta Batman vyráží do ulic Gothamu, aby vymýtil organizovaný zločin jednou provždy. Vzniklý triumvirát je velmi efektivní. Ale brzy se všichni stanou lovnou zvěří v šílené hře zločineckého génia, známého jako Joker, který rouzpoutá v Gothamu skutečnou anarchii a dotlačí Batmana blízko k překročení tenké hranice mezi hrdinou a zloduchem. Heath Ledger jako král zločinců Joker a Aaron Eckhart v roli Denta. Maggie Gyllenhaal uvidíte v roli Rachel Dawesové. Vracejí se také známé tváře z filmu Batman začíná -

Verdikt
S pomocí poručíka Jima Gordona a návladního Harveyho Denta Batman vyráží do ulic Gothamu, aby vymýtil organizovaný zločin jednou provždy. Vzniklý triumvirát je velmi efektivní. Ale brzy se všichni stanou lovnou zvěří v šílené hře zločineckého génia, známého jako Joker, který rouzpoutá v Gothamu skutečnou anarchii a dotlačí Batmana blízko k překročení tenké hranice mezi hrdinou a zloduchem. Heath Ledger jako král zločinců Joker a Aaron Eckhart v roli Denta. Maggie Gyllenhaal uvidíte v roli Rachel Dawesové. Vracejí se také známé tváře z filmu Batman začíná -

   
Uživatel z e-shopu Matěj L. | 14.4.2014 10:29

Balení  
Moc parádní steelbook, stylový potisk s logem batmana doplňuje skvělý artwork na vnitřní straně a na potisku disku.

Video  
Video v naprosto skvělé kvalitě. Proto už jedině Blu-ray. Kvalitně a neořezaně převedený čistý obraz.

Audio  
Stejně jako video v naprosto skvělé kvalitě. Originální audiostopa i český dabing se skvěle poslouchají.

Bonusy  
Disk obsahuje obrovské množství bonusů, české titulky jsou, snad krom komentáře režiséra, u všeho.

Verdikt
Naprosto skvělý steelbook, který si dnes už legendární Batman od Tima Burtona zasluhuje, takže 5/5.

   
corwin78 | 12.4.2014 09:00 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Stylový steelbook i s vnitřním artworkem, stylový potisk disku. Co vadí je ten papírový přebal s informacemi přichycený lepící páskou, toto přece dnes umíme lépe, jako kapsičku do které lze krabičku zasunout. Co je vyloženě špatně, tak někdo dostal hloupý nápad aby film po vložení disku automaticky začal, takže pro volbu jazyka musíte menu vyvolat ručně. Rovněž to komplikuje přehrávání bonusů.

Video  
Film je skutečně pěkně zrestaurovaný a obraz mu ostudu neudělá. Vlastně i díky nadčasové práci Tima Burtona a výtvarníka tohoto filmu by klidně mohl být tento Batman natočený včera, ten snímek prostě nezestárl a obraz vás z iluze rozhodně nevyvede.

Audio  
Zvuk je dobrý, ale zvukové efekty dnešních filmů jsou přeci jen už na jiné úrovni, ale za to Blu-Ray nemůže. Chvilku jsem si zvykal na anglický originál, protože doposud jsem Batmana viděl jen v televizi s českým dabingem, který je ostatně také přítomen, avšak pouze ve stereu.

Bonusy  
Ačkoliv se bonusy nacházejí na stejném disku jako film, je bonusová výbava poměrně bohatá. Dozvíte se vše nejen o natáčení filmu a jaké trable jej provázely během více než desetileté přípravy, ale i vše o komiksovém Batmanovi a jeho vývoji. Bonusy obsahují i ve filmu nerealizovaný výstup Batmanova parťáka Robina, v podobě krátkého grafického ztvárnění scénáře. Nechybí kino trailer a najdete zde i tři klipy zpěváka Prince - jeho styl však není můj šálek kávy. Všechny bonusy jsou opatřeny českými titulky a ačkoliv jsou v HD jedná se o převod z SD materiálů, což je sice znát, ale nevadí.

Verdikt
Batman je legendární film a vlastně prvotina legendárního režiséra Tima Burtona. Tento je znám svým výtvarným zaměřením a na Batmanovy je to znát. Za sebe mohu říct, že dodnes neexistuje lépe převedený komiks na filmová plátna, Batman se prostě povedl a je nadčasový. Svou nezastupitelnou roli v tom jistě hraje i dokonalý Joker ztvárněný Jackem Nicholsnem. Ostatně se světem komiksu jsem se seznámil právě prostřednictvím Burtonova Batmana a také díky filmu Superman. Tento disk bude jistě perlou sbírky každého filmového fanouška.

   
VojTEKK | 10.4.2014 19:56 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Batman ve steelbooku, co více bych si mohl přát. Určitě se nebude jednat o nejhezčí steelbook, ale batman v ničem lepším ještě nevišel.

Video  
Na tu dobu musím smeknout. Obraz je čistý, detailní, černá je černa (hodně důležitá věc u batmana). Obraz zkrátka skvěle vykresluje Burtonův Gotham City do posledního detailu.

Audio  
Hudba je naprosto úžasná, která vám dokáže poset celé tělo husí kůží. Ostatní zvukové detaily už nejsou tak intenzivní jako třeba v Nolanově Batmanovi, ale to vůbec nevadí.

Bonusy  
Sice se jedná "pouze" o SD rozlišení, ale to je vzhledem ke stáří filmu naprosto logické. To nemá v sobě obraz to má obsah. CZ titulky, takže plná palba

Verdikt
Jsme moc rád, že tohle tady vyšlo, protože si to rozhodně tato série naprosto jasně zaslouží. Plnej počet hvězd je povinnost.

   
tomik65 | 8.4.2014 11:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Plech se mi velmi líbí ale jak už jsem psal i u Batman se vrací tak mě i tu mrzí to že není logo netopejra embosované . Jinak uvnitř najdeme krásný atwork .

Video  
Video mě i zde jako u Batman se vrací velmi překvapilo .Na to že je to také starší film tak obraz je přímo brilantní .

Audio  
Česká zvuková stopa zastoupená Dolby Digital 2.0 česky je nic moc ale na takto starý film mi to velmi stačí jinak pokud chcete lepší zvuk tak potěší anglická stopa Dolby TrueHD 5.1 .

Bonusy  
Bonusy skvělé dostatečně dlouhé a navíc s podporou českých titulků to mě mě opravdu absolutně potěšilo tudíž bez připomínek

Verdikt
Kdo má rád Batmana tak koupí určitě neprohloupí je to v plechu což je taková třešnička na dortíku který mi opravdu chutnal .

   
Uživatel z e-shopu vorel-pavel | 8.4.2014 10:44

Balení  
Na přední straně je starý symbol,což je supr. Navíc steelbook,takže prostě paráda. Opravdu povedené!

Video  
Obraz mě opravdu překvapil.Na to,jak je to starý film,tak s porovnáním co jsem viděl v TV opravdu změna o 100%

Audio  
Překvapil mě původní český dabing-taková nostalgie:).Jinak originální zvuk je krásně čistý,bez problémů..

Bonusy  
Bonusy super!!Dostatěčně dlouhé a navíc s podporou českých titulků-to mě mě opravdu potěšilo!absolutně bez výhrad

Verdikt
Krásné balení,pěkně zpracovaný obraz i zvuk.Bohaté bonusy. Kdo má rád batmana tak musí mít.A navíc jack nicholson jako joker..co víc dodat..

   
Solomont | 26.1.2014 09:39 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

   
FilmFan24 | 26.11.2013 14:12 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
likan666 | 23.11.2013 19:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Film Batman od Tima je hodne odlisny od Nolanovych,ale jedna sa o klasiku.Jack Nicholson alias JOKER,nema chybu a podstate taha cely film.Aspon podla mna.Na blurayi vypada obraz hodne dobre,nato ze sa jedna o starsi film.Steelbook je velmi pekny.Jednoduchy dizajn,ale zato skvele vybrane artworky.

   
EzioAuditore | 11.11.2013 12:51 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Přední potisk je ve starém stylu, což k tomuto filmu jednoznačně patří, kladně hodnotím i vnitřní artwork, který v některých SB chybí.

Video  
Testováno na SAMSUNG UE32D6100, kde byl obraz výborný, tento film znám pouze z TV, kdy je určitě v SD kvalitě a určitě je toto provedení krok kupředu.

Audio  
Český zvuk rozhodně zaostává za anglickým DTSkem, lae to se dá čekat u starších filmů, navíc pokud je zvuk pouze stereo (2.0).

Bonusy  
Bonusů je na disku požehnaně. Líbí se mi, když se díky nim člověk dozví o filmu o něco víc, co by mu jinak bylo skryto.

Verdikt
Jsem rád, že jsem svou sbírku mohl obohatit právě o tento titul, který se díky cenově výhodné nabídce, nabídnutou MULTIBUYem, dostal na seznam MUST OWN titul. Osobně dávám přednost ang. zvuku, čili mi český 2.0 vůbec nevadí, a pokud by si člověk přece jen chtěl film pustit s cz dabingem, je fajn, že se mu nabídne ve stejné verzi, kterou známe z televize. (Toto bylo například sklamání v edici BACK TO THE FUTURE 2,3 kdy byl dabing na BD mizerný)

   
Dezz66 | 6.11.2013 18:11 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
snoufik | 2.11.2013 12:15 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
I tento film dostal velice pekny steelbook, na predni strane je somotne logo hlavniho hrdiny a i vnitrni artwork je tematicky povedeny.

Video  
Na sve stari si tento film vede po obrazove strance take dobre, obraz je cisty bez nejakych velkych vad.

Audio  
Audio je zastoupeno anglickym Dolby TrueHD 5.1 a take samozrejme i puvodnim ceskym dabingem sice v DD 2.0 ale to nevadi.

Bonusy  
Bonusy je toto blucko doslova napechovano, takze se o tomto filmu dozvite naprosto vsechno. Ceske titulky jsou i zde samozrejmosti.

Verdikt
Naprosta spokojenost ze vsech steelbooku ktere jsou u nas zatim dostupene. K uplne dokonalosti by jeste chtelo vydat posledni dva chybejici kousky. Hodnotim velkym plusem jelikoz jsem fanouskem tohoto zanru.

   
westbam | 29.10.2013 10:47 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Nádherný steelbook!!!! Veľmi sa teším, že táto klasika si obstarala takýto nádherný obal. Veľmi pekné!!!

Video  
Treba si uvedomiť, že film má už niekoľko rokov to sa samozrejme podpísalo pod jeho videokvalitu. Napriek tomu sa na obraz pozerá dobre.

Audio  
Samozrejme zvuková stopa nedosahuje kvality novej trilógie, ale zvuk neurazí, práve naopak originálna stopa je dobrá.

Bonusy  
K tým som sa ešte nedostal, ale predpokladám, že tak ako pri každej Batmanovke aj tu nejaké objavíme.

Verdikt
V každom prípade tento film treba mať vo svojej zbierke, treba ju mať v krásnom obale a toto všetko Batman v steelbooku má!!!

   
bkom1 | 27.10.2013 17:55 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Výborně provedený Steelbook. Perfektně zapadá i k vydanému druhému dílu: Batman Returns. Přiložený papírový potisk obsahuje všechny informace o filmu.

Video  
Obraz špičkový - remasterované 1080p/VC-1 video ve formátu 1,85:1. Barvy výborné, černá dostatečně sytá. Kvalitativní posun obrazu o proti dříve vydanému DVD.

Audio  
Stejně jako u druhého dílu platí, že mohla být více zvýšena zvuková dynamika filmu. Skvělý český dabing.

Bonusy  
Bonusy nemají nejmenší chybu, neboť jsou zajímavé, dostatečné dlouhé a mají cz titulkovou podporu. Co si více přát?

Verdikt
Vynikající Bluray! Doporučuji nákup! Obrovský posun o proti dříve vydanému DVD. Výborná Cena! Kdo koupí neprohloupí!

   
Steelfall | 27.10.2013 14:11 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Prvním batman film je klasika, nezapomenutelný výkon výkon J. Nicholsona :) Navíc krásný steelbook, perfektně zabalený, super cena v akci.

   
MARIUSZ | 25.10.2013 18:38 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended.

Video  
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended.

Audio  
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended.

Bonusy  
SUPER BONUS! SUPER TRANSACTION! THANK YOU VERY MUCH! BEST REGARDS! Very highly recommended
Everything in perfect order!

Verdikt
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended.

   
ZEUS | 21.10.2013 00:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Povedený retro-steelbook

Video  
Obraz průměrný - měkký, vybledlé barvy, špatné podání černé, splývání detailů

Audio  
Osobně bych preferoval DTS-HD MA než True HD

Bonusy  
Bonusová výbava opravdu rozsáhlá, bohužel v SD.

Verdikt
Povedená komiksová adaptace o netopýrim muži v zajímavém balení, s průměrným obrazem, zvukem a obsáhlou bonusovou výbavou v SD.

   
Ištván87 | 3.10.2013 19:58 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Zkrátka a dobře Steelbook. Je radost se na to dívat, je radost to držet v ruce. Ale nutí to člověka nakládat s tím velmi opatrně, aby náhodou ten krásný obal nějak nepoškodil.

Video  
Film má svá nejlepší léta za sebou a je to samozřejmě znát. Nicméně rozhodně tu nejsou žádné velké vady na kráse. Úroveň detailů způsobuje, že lépe poznáte triky, popř. makety a miniatury, což je trošku škoda, ale to už tak u vysokého rozlišení bývá. Celkově se jedná o Blu-ray standard. Je fajn mít tenhle skvělý film s kvalitním obrazem. Ne úplně nová televize LG HD ready.

Audio  
Originální zvuk krásně čistý, český dabing je trošku horší, ale je fajn, že nikoho nenapadlo to předabovat.

Bonusy  
Absolutně bez výhrad. Bonusy jsou sice v SD a všechny byly i na DVD, ale je jich opravdu hromada a to je přesně to, co u Blu-ray vyžaduji. Bonusy jsou pro mě extrémně důležitou věcí. Bez nich se téměř nevyplatí si film pořizovat. A tady se toho dozvíte moc a moc. A až na audiokomentář mají všechny českou podporu. Perfektní.

Verdikt
I přes poměrně vysokou pořizovací cenu (vzhledem k existenci DVD i Blu-ray, kde je kromě obalu vše naprosto stejné) je to rozhodně radost, mít tento film ve sbírce. A s tím úžasným obalem se jedná o jasnou investici. Tenhle film je perfektní, pro mě osobně je Michael Keaton o kousek lepším představitelem Batmana než Christian Bale a stejně tak film celý patří mezi ty nejlepší Batmanovské filmy.

   
cmbelous | 17.9.2013 15:27 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

   
Natylek | 7.8.2013 19:03 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Velkoměsto Gotham City je sužováno gangstery, které vede Joker s děsivým šklebem ve své tváři, způsobeným žíravinami. Policie se zdá být bezmocná. Mnohem větší respekt mezi zločinci budí maskovaný netopýří muž - Batman - objevující se vždy tam, kde je páchána nějaká nepravost. Reportérka Vicki Valeová, píšící o Batmanových kouscích, se seznámí s plachým milionářem Brucem Waynem a stráví s ním opojnou noc. Joker se snaží Vicki unést, ale dívka je v poslední chvíli zachráněna Batmanem. Novinářka začíná tušit pravdu. Wayne a Batman jsou jedna osoba. Mezitím běsnící Joker terorizuje město nakaženými kosmetickými přípravky a vyzývá Batmana

   
Black | 7.8.2013 13:38 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Krásný STEELBOOK!

Video  
Na starší film velmi zdařilý mastering.

Audio  
Nadstandard, originál výborný, česká stopa klasika, s dabingem spokojenost.

Bonusy  
Za tu nálož, byť v SD, ale s titulky, musím dát pět hvězd :-)

Verdikt
Do sbírky krásný kousek!

   
EifelCZ | 7.8.2013 11:06 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Dlouho jsem si myslel, že se tohle k nám do Čech nedostane, ale když bylo oznámeno, že i k nám se steely dostanou, byl jsem hrozně rád, že se k nám nakonec dostanou. nakonec to dopadlo stejně jako v zámoří a i my máme nádherně vypadající stelbook se všemi ctnostmi, jaké k tomu patří. Vnitřní artwork...stejně vyhlížející přední a zadní strana plechu dělá edici nádherný vizuál.

Video  
Samozřejmě, že obraz možná není bůh ví jak dokonalý a ostrý, ale rozhodně patří k tomu lepšímu co lze na blurayi vidět. berme v potaz, že film je z roku 1989. Překvapivě ale neobsahuje skoro žádné viditelné zrno...je poměrně čistý...úroveň černé v pohodě a i barevná stránka film je velice slušná. Co se týče ostrosti, tam taky nemám moc výhrad. Já byl s obrazem spokojený.

Audio  
Klasický český dabing nám trošku zestárl aje jen v dolby surround, ale jsem rád, že nevznikl nějaký novější. Já si tento pamatuji z dětství a spoustu lidí určitě taky. Anglická stopa je o poznání čistší a výraznější a vyniká zde hlavně hudba Dannyho Elfmana.

Bonusy  
Po delší době k nám přicestoval nabušený disk s kompletní cz podporou u bonusů, což je skvělé. vyjma tedy obligátního komentáře. Tady není co vytknout...tohle se opravdu povedlo.

Verdikt
Můj nejoblíbenější superhrdina se dočkal krásného steelu a povedlo se na jedničku i všechno ostatní. Tady není vůbec žádné zklamání.