Hodnocení MUMIE (2017) (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:25.10.2017
Uživatel z e-shopu jirilex | 25.10.2017 21:31

Balení  
Z balením od Film areny nemívám i přes pravidelné objednávky žádný problém. Vřele doporučuji pro milovníky dobře zabaleného zboží.

Video  
Na film jsem se netěšil. Spíš taková povinnost, ale spletl jsem se. Mumie se přesunula do dnešní doby a moc pěkně poukázala na možní problémy dnešní doby. Nebojte, nebudu prozrazovat. Nechám divákům.

Audio  
S audiem nemám problém. Moc pěkná melodie. Asi není úplně oblíbený žánr každého posluchače, ale k filmu úryvky soundtracku sedí, takže za poslech určitě stojí.

Bonusy  
Bonusy jsem nesledoval, tak ani nevím zda tam nějaké jsou. Myslím, že nikdy jsem bonusy přímo nevyhledával.

Verdikt
Film perfektní. I tak si s první poloviny filmu toho moc nepamatuji, zajímavější začínal být později, kdy příběh dostával zajímavou podobu. První polovina nebyla ničím unikátní. Naneštěstí se to úplně celé po oživení hlavního hrdiny, začalo jakoby rozvíjet a neustále narůstat až do konce, kde i na závěr zůstali otázky.
Co že se to stalo s hlavním hrdinou? Stal se z něj bůh na zemi, který začíná odhalovat svoje schopnosti? No nazdar... to přímo volá po dalším díle... jen nechápu, že tak snadno opustil svojí holku, po té co ji přivedl spět k životu. Jinak od té mumie dostal slušnou nakládačku... holky, takhle se kluci nebalí.

   
Uživatel z e-shopu Pavlína U. | 15.10.2017 10:54

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -