Hodnocení WIND RIVER (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:26.12.2018
Uživatel z e-shopu jirilex | 26.12.2018 09:38

Balení  
Balení je v pořádku od film areny s balením nemám problém. Vše nepoškozené a pěkně zabalené, dokonce až moc.

Video  
Natáčeno v přírodě. Dokonce jsem si myslel a stále si nejsem jist, jestli toho kojota fakt před kamerou zastřelili. Oba hlavní herci špičkový. Scéna s indiánkou co se snaží spáchat sebevraždu, nebo poškozovat byla trochu mimo. Agent FBI by měl reflexem zasáhnout a ne zavřít dveře jakoby nic. Za prostředí ohromné plus. Nádherně zahrané emoce. To se dnes moc nevidí.

Audio  
Co se hudby týče, tak velice pěkný pokus. Místy chtěla snížit decibel, ale jinak téměř zapadla. Klasická westernová. Dokonalá k tématu.

Bonusy  
Je to vánoční dárek, takže bonusy jsem ještě neviděl. Většinou ani nejsou v češtině, takže se nedívám ani potom.

Verdikt
Léčba šokem a výchova, či ukazují metodu jak se vyrovnat s extrémní ztrátou. Či spíš jaké má dopady na okolí.

Stará filozofie spravedlnosti ve stylu divokého západu. Skoro jsem měl pocit, že poukazovali na fakt, že to je i dnes poměrně časté. Což je hrozně hezká snaha a dlouho jsem ve filmech nic podobného neviděl. Poukázat takto velkolepě na faktický problém.

Příčinou je tedy podle autorů vyloučení, nuda, chudoba a odčerpání bohatství. Prohloubení rozdílů mezi lidmi a pod. Na takový film toho tam bylo hodně. Spíš se divím, že v dnešní době můžou ještě podobné zločiny být.

Hodně hezky ukázán vliv kolektivu na štěstí jednotlivce, kde příčinou je vliv společnosti.

Za mě hodně povedený. Věřím, že přehnaný, ale potřeba se takto občas podívat na extrém, aby se v realitě nikdy nestal, nebo jsme se měli kde poučit. Proto film vnímám jako léčba společnost.