Hodnocení Božský Bruce (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:23.4.2016
mat83 | 23.4.2016 14:11

Balení  
Dnes již standartní průhledná krabička na dvd z kvalitního plastu , distributoři konečně upustili od nekvalitních černých obalu někde z tržnice. Na titulní straně máme hlavního hrdinu v "božské" póze , doplněné názvem filmu v češtině. Vnitřní artwork není , potisk disku kopíruje přední stranu. Menu je videosekvenční a v češtině.

Video  
Video je plnohodnotný standart formátu DVD , kvalitní obraz a vyvážené barvy , maximum které může formát DVD přinést , oproti VHS je to velký posun.

Audio  
Na disku najdeme pouze anglickou a českou stopu ve formátu Dolby Digital 5.1 . Dabing je čistý , vyvážený a postavy mají v češtině dodrženy léty prověřené dabéry na které jsme u daných postav léta zviklý.

Bonusy  
Na disku najdeme i bonusový materiál , jsou tu nepovedené záběry i vystřižené scény , vše samozřejmě s českými titulkami.

Verdikt
Legendární komedie s Jimem Carrieym , co se stane když na týden dostanete božskou moc . Tato klasika zatím u nás vyšla pouze na DVD a snad se někdy dočkáme vydání na blu-ray. Přesto je to skvělá komedie pro celou rodinu.