Hodnocení Camp Rock (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:12.8.2015
Uživatel z e-shopu Vít H. | 12.8.2015 17:49

Balení  
Obal DVD je nádherně graficky zpracovaný. Zboží jsem dostal zabalené v nejlepší možné kvalitě. Navíc na mně čekali reklamní letáky na DVD, které mám rád.

Video  
U Disneyho to s videem prostě umí! Je naprosto jasné že kvalita filmu na DVD nemá naprosto žádnou chybu. Akorát pokud jste trochu všímavý. Tak v bonusech jsou všechny písně vložené navíc zvlášt. Což jistě každá ocení, protože nejlepší podívaná přichází v době písně. Ale k věci. Střih písní v bonusech je krapet méně kvalitní než původní nahrávka filmu ale to je přece naprosto jasné.

Audio  
Camp Rock! Camp Rock! Mistři zvuku si dali práci aby byla hudba ve fillmu na nejvyšší úlovni. A odpovídá tomu i obsažení. Třeba Demi Lovato je ve filmu naprosto skvělé, nevím o nikom lepším koho tam mohli dát. Tak po vší práci s pracováním zvuku v nahrávacím studiu a pak zakompovaní do filmu a tak. Jistě že si i na oficiálním DVD drží Camp Rock svoji kvalitu zvuku.
PS: Ty písničky v Camp Rocku jsou skvělý!!!!!!! Stojí za to slyšet a nejlépe přímo ve filmu.

Bonusy  
Všechno co jsem chtěl vidět, vědět, slyšet, zopakovat mně čekalo v bonusech. DVD má skvělou nabídku bonusů a těžko se každému bonusu odolává. V nich se odzvíte věci které vás můžou příjemně šokovat a věci které na bonusech zbožňujeme.

Verdikt
Camp Rock je film který vás provede nezapomenutelně skvělým létem na hudebním táboře snů. Navíc ty písničky které uslyšíte jsou hodny nazívat se hity. Navíc se skvělým zpracováním Hlavním menu a Bonusů vás čeká ježtě lepší zážitek.

   
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 24.9.2014 09:16

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................