Hodnocení Byl jednou jeden... Objevitel 3 (papírový obal) (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:4.12.2020
Uživatel z e-shopu Lukáš S. | 4.12.2020 14:18

Balení  
Pokud by se prodávala celá kolekce najednou, zasloužila by si plastovou krabičku pro všechny disky. Potisk obsahuje veškeré potřebné informace.

Video  
Klasické DVD rozlišení. U tohoto filmu je vysoké rozlišení zbytečné. Žádné sekání a plynulý obraz. Spokojenost.

Audio  
Zvuk naleznete ve stereu a to pouze česky. Zvuk je čitelný a je na něm znát frekvenční ořez. Pro naučné video je ale více než dostačující.

Bonusy  
Na tomto DVD disku žádné bonusy nenajdete, což je škoda. Určitě by se alespoň na jeden disk něco našlo.

Verdikt
Pro nově sledující veliká porce zábavy a ponaučení, pro nostalgiky veliká porce emocí, ač občas jsou informace zmatečné, celek je působivý.

   
Uživatel z e-shopu Luboš S. | 9.11.2018 23:04

Balení  
Obálka z tvrdého kartonu určená pro prodej v novinových stáncích a jako příloha novin. Pokud by se prodávala celá kolekce najednou, zasloužila by si plastovou krabičku pro všechny disky. Potisk obsahuje veškeré potřebné informace.

Video  
Klasické DVD rozlišení. U tohoto filmu z ploškové animace je vysoké rozlišení zbytečné. Video podá všechnu informaci, kterou potřebujete.

Audio  
Zvuk naleznete ve stereu a to pouze česky. Zvuk je čitelný a je na něm znát frekvenční ořez. Pro naučné video je ale více než dostačující.

Bonusy  
Na tomto DVD disku žádné bonusy nenajdete, což je škoda. Určitě by se alespoň na jeden disk něco našlo. U těchto naučných filmů člověk stejně většinou nic neočekává.

Verdikt
Pro školy, družiny, zvídavé děti a rozumné rodiče můžu jen doporučit. Informace jsou správné, hodně pokrácené, ale pro představu více než dostačující. Jen musíte u každého disku na začátku přetpět reklama.