Hodnocení Divočáci (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:23.4.2016
mat83 | 23.4.2016 14:34

Balení  
Dnes již standartní průhledná krabička na dvd z kvalitního plastu , distributoři konečně upustili od nekvalitních černých obalu někde z tržnice. Na titulní straně máme hlavní hrdiny v hrdinské póze , doplněné názvem filmu v češtině. Vnitřní artwork není , potisk disku kopíruje přední stranu. Menu je videosekvenční ale pouze v angličtině.

Video  
Video je plnohodnotný standart formátu DVD , kvalitní obraz a vyvážené barvy , maximum které může formát DVD přinést , oproti VHS je to velký posun.

Audio  
Obal uvádí že na disku najdeme pouze anglickou a českou stopu, ve skutečnosti je na disku ještě polština, francouština,maďarština a španělština . Dabing je čistý , vyvážený a postavy mají v češtině dodrženy léty prověřené dabéry na které jsme u daných postav léta zvyklý.

Bonusy  
Na disku najdeme i bonusový materiál , jsou tu nepovedené záběry i vystřižené scény , včetně alternativního konce a několik dokumentů z natáčení vše samozřejmě s českými titulkami.

Verdikt
Co kdybyste mohli podniknout výlet, který by změnil váš obyčejný život v divoké a nespoutané dobrodružství? Partička kamarádů, kteří se jednoho dne rozhodnou radikálním způsobem opepřit svůj nudný život na předměstí a vydají se na motorkářský výlet napříč Amerikou zažijou nečekané dobrodružství. Tato komedie se slavnou čtyřkou u nás vyšla pouze na DVD a snad se někdy dočkáme i vydání na blu-ray.

   
Uživatel z e-shopu Miloslav H. | 6.7.2015 18:19

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Splnilo očekávání