Hodnocení TOY STORY 2 - PŘÍBĚH HRAČEK 2 Speciální edice (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 7 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:19.7.2015
Sdoom | 19.7.2015 23:57 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
MagicBox se ani zde nijak zvlášť nepředřel při výrobě tohoto blu-ray, takže potisk disku stejný jako přední strana, vnitřní artwork žádný. Co je opět povedené, je menu disku.

Video  
S kvalitou obrazu u mě panuje naprostá spokojenost, jak se sluší a patří na poměrně nový animovaný film. Syté barvy, žádné zrno, prostě referenční obraz.

Audio  
Originální audio stopa je perfektní ve všech směrech. Vše zní čistě a jasně, zadní reproduktory jsou využívány velice často a vždy v pravý okamžik a zvuky jsou neskutečně věrohodné. Není co vytknout

Bonusy  
Tak u dvojky sice dostaneme o něco málo méně bonusů, ale pořád to je jednoznačně na plný počet. Přes 2 hodiny, nové i staré bonusy česky otitulkované a nepřeberné množství zajímavých a zábavných věcí, které se člověk dozví.

Verdikt
Platí úplně to samé, co pro jedničku, tenhle animák nesmí chybět ve sbírce nejen milovníky animáků a rodičů dětí do 6 let.

   
PVi92 | 8.9.2014 00:21 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Wyrrgy | 20.5.2014 10:58 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Grafika, na disku i krabičce je velmi povedená a mě osobně, se líbí. Vše krásně navozuje dětskou atmosféru filmu.

Video  
Přepis obrazu je čistý, a barevná atmosféra filmu vás krásně vtáhne do děje.Promítání sem si velmi užil.

Audio  
Anglickou zvukovou stopu jsem si nepouštěl. Ale Český dabing je výborný. Zvuk a hudba krásně podporují atmosféru filmu. Vše je vyvážené a dobře ozvučené, neruší přehlušenými momenty.

Bonusy  
Ani u tohoto dílu, jsem nečekal, tak velké množství bonusů. Vše je navíc otitulkované. Což beru jako plus, když prodej filmu je cílen i na děti.

Verdikt
Velmi povedená edice. Dostal, jsem přesně to co jsem chtěl, a spousta věcí navíc. Mít film ve sbírce, potěší nejen sběratele, ale i děti. Doporučuji!!!

   
vorez | 10.3.2014 12:08 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Motivy jsou použity velmi dobré jen zamrzí absence vnitřního artworku

Video  
Pixar vždycky uměl a ačkoliv je to animák staršího data, tak pořád má co nabídnout a na Blučku vypadá fantasticky!

Audio  
Originální zvuková stopa i český dabing jsou velmi kvalitní. Pixar na nich rozhodně nešetřil a najal špičkové dabéry!

Bonusy  
Bonusová nálož s českými titulky, co víc si přát?

Verdikt
Zainvestovat do této edice se rozhodně vyplatí!

   
Rankin Fitch | 17.12.2013 08:39

Balení  
Normálka - plastový amaray. Vydavatelem je Magic Box, tak nemá cenu očekávat ani vnitřní artwork, ale zas na druhou stranu - je to film pro děti, tak člověk zas tak moc ani nečeká.

Video  
Pixar měl vždycky obrazové pecky. A platí to už i o začátcích v podobě konkrétně Toy Story. Když na to člověk kouká, jako by to viděl prvně. 10/10!

Audio  
Anglická stopa je samozřejmě vymazlená, ale které dítě si to anglicky běžně pustí? Český dabing je ten z VHS, takže ani pamětník by neměl bý zklamán.

Bonusy  
Jsou tu. Disney se asi vždycky snaží nějakej ten bonus na disk natlačit. Tady jich pár je a člověku je hned o trochu líp, když ví, že si nekoupil jen holej film.

Verdikt
Remaster BD vydání, které oproti dřívějšímu DVD obsahuje u filmu i české titulky, pár pěkných bonusů a dokonalá obrazová kvalita. K tomu připočítáme báječnej příběh. Prostě paráda!

   
jaturcat | 16.3.2013 11:59

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Toy Story 2 - výborné pokračování prvního celovečerního filmu od Pixaru. Kvalita Blu-ray je po obrazové a zvukové stránce kvalitní, jak je u Disney-Pixar standardní.

   
Roman | 13.3.2013 16:15

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Snad ještě lepší než první díl a opět studio PIXAR nezsklamalo a výsledek se opravdu povedl.Obraz vynikající a zvuk také k tomu pořádná nálož bonusů a máme tu Bluray,který lze jen doporučit