Hodnocení MASH - 2. sezóna (M.A.S.H.) Kolekce (3 DVD)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:21.7.2019
Innuendo87 | 21.7.2019 16:47

Balení  
Balení v perfektním stavu, tomu není co vytknout, ale taky na tom není víceméně co zkazit že. Ale dobrá.

Video  
Video odpovídá kvalitě dvd a stáří filmu, takže žádná sláva. Nicméně i tak super, jak jsem zmínil na danou dobu vzniku seriálu.

Audio  
Tak v tomto případě samozřejmě chválím přítomnost českého dabingu, bez kterého si asi nikdo neumí tento seriál vůbec představit. Samozřejmě je možné si pustit i origiální znění s titulky.


Bonusy  
Bonusy bohužel žádné nejsou, ale vzhledem ke stáří a seriálu jako takovému se vlastně ani není co divit.

Verdikt
Seriál super, pro fanoušky perfektní záležitost. Jen pro ty, co si budou chtít objednat, pozor, aby šlo opravdu o tuto edici. V prodeji je ještě jedna a liší se vizuálem a krabičkou.

   
Uživatel z e-shopu Jakub S. | 30.8.2014 10:14

Balení  
Vzhledem k faktu,že jsou tam 3 DVD,bych ten obal udělal mnohem trvdší,třeba i kovový aby to prostě bylo chráněné

Video  
Obraz je dobrý,jsou to DVD,takže těžko to měřit s Blue.-ray verzí,ale tky záleží na jaké to pouštíte televizi,konkrétně,jaké má rozlišení,já mám herní obrazovku 24" a na tom to běží bezvadně,víceméně to stačí na pěkný obraz

Audio  
Zvuk je bez chyby,prozatím,co se týká titulků,nejsou někdy celé,některé časti co postavy říkají jsou zkracovány,ale nemá to vliv na celkový význam,takže kvůli tomu jsem nic z hodnocení nestrhával,,k tomu ději to už není až tak podstatné,navíc si toho ten,kdo nemluví dobře anglicky ani nevšimne

Bonusy  
Bonusy tu žádné nemám,takže není bohužel co hodnotit.Tuto kolonku na vyplnění nechápu proc es tu zobrazuje?

Verdikt
Celkově jsem opravdu rád,že tento seriál vyšel v nějaké uceleném balení i nás a pro mne jako velkého fanouška to znamená zase opět spoustu příjemných chvil a zábavy,ovšem bych předpokládal,že se aspon tvůrci vytasí s něčím navíc,třeba nějaké záběry z natáčení,rozhovory s postavami atd.,jsem si jistý,že kdyby toto splnily a ještě to vyšlo na Blue-Ray,stejně třeba jako Hra o trůny,myslím si,že by o to byl pořád velký zájem a zároven by si tvůrci mohli více nacpat kapsy.Takhle jen tak na DVD a bez bonusů si myslím,že seriál jako takjový byl trochu ochuzený,víceméně hlavně jeho fanouškové.Tento seriál má na to,aby si tu našel fanouškovskou základnu ještě po další generace.

   
Uživatel z e-shopu Barbora Vávrová | 27.5.2012 14:13

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Co k tomuto seriálu napsat. Skvělý večerníček pro dospělé. Spousta dílů, kde si každý udržuje svůj standart. Kdo z nás by dokázal spočítat, kolikrát ho viděl? A stále se u něj musíme smát. (I když po odchodu Franka "Kunního Ksichtu" Burnse to mírně ochladlo.) Sklaním se před skvěle odvedenou prácí dabérů v čele s Pavlem Trávníčkem. Nádherné protiválečné dílo, kde se každá postava v průběhu seriálu vyvíjí. V originále je vložen po vtipu "divácký smích", v české verzi zaplaťpánbůh není.