Hodnocení JONAS - 1. série Kolekce (3 DVD)

Celkem hodnocení: 4 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:4.6.2021
Uživatel z e-shopu István R. | 4.6.2021 12:28

Balení  
A termék a legnagyobb biztonságban lett csomagolva. Sértetlenül érkezett meg az átvételi helyre időben!

Video  
A videó képminősége a terméken feltüntetetteknek megfelel! Éles,hibátlan,tiszta, nem homályos minőségű kép!

Audio  

A házimozi rendszerem kiadja a terméken feltüntetett tiszta 5.1-es hangot! A hang nem akadozik sehol!

Bonusy  

A bónuszokat vagy extrákat én mindig megnézem! Ennél a filmnél is elégedett vagyok,mert tartalmas a bónusz!

Verdikt

Összeségében 100%-ig elégedett vagyok a termékkel! De szeretném kiemelni a csomagolást! A csomagolás 1000%-os! :))

   
Uživatel z e-shopu Kateřina P. | 1.8.2017 14:37

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu zdenka P. | 1.11.2015 19:23

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Vít H. | 9.8.2015 15:38

Balení  
Filmarena mi poskytla produkt ve výborném stavu. Déle jak obvykle, jsem obdivoval jak je to hezký (Ve skutečnosti je obal mnohem krásnější než na nekvalitní fotce tady) ale pozor! Až vnitřek vypadá nejlíp! (DVD byla původně vytvořena pro prodej po jednom kusu nikoliv edici, u nás v ČR se DVD prodávají jen v edici.) A výsledek: v mojí videotéce se DVD nádherně vyjímají! Prostě obaly se povedli opravdu skvěle. Co skvěle, ježtě líp. V porovnání s ostatníma obalama pro jiné DVD nosiče je obal pro Jonas nejméně král.
PS: Zajímavost - Až DVD rozbalíte můžete si na něm všimnout maličkosti. Kravata která je v O je mimo střed. Hned jak se podíváte na logo na obálce, pochopíte i zbytek...
+ na obalu chybí občas popisy a některé písmenka s káčky a čárky jsou nahrazené za nějaké znaky (profíci asi vědí co myslím) ale nepokládam to za špatné. Popisy nejsou vůbec potřebné a to s těma háčkama se stalo u pár písmenek. Najdete tam písmenka s háčky a čárky ve stejném fondu. A hledat ty znaky a v hlavě si to nahrazovat za pravá písmena je jako bonusová hra.

Video  
Disney Channel v době vysílání vysílal ježtě ve 4:3 (taky si říkáte v hlavě že to měli změnit) takže není divu že na DVD je seriál taky ve 4:3 (čtyři ku třem). Jinak kvalita videa je jak jinak než perfektní.

Audio  
Zvuk je tady opravdu důležitý. Ve skoro každé epizodě (možná v každé) je nová písnička a nejsou to ledajaké písničky. Jsou jak jinak než na úrovni. Dokonce vyšlo album pouze k písničkám ze seriálu Jonas (džounas). Jinak je to opravdu dobrá komedie. Občas vás i pouhá zvuková kulisa přinutí ke smíchu. Jinak pokud porovnáte původní dabing s tím naším. Uslyšíte tam podobu v hlasech původních herců a našich dabéru. Třeba Stelle (stela) - tam je si v hlase s původní herečkou NEUVĚŘITĚLNĚ podobná. Říká věci nejen podobným hlasem ale i stejně.
Prostě Pavlína Dytrtová zrežírovala dabing seriálu naprosto výborně! PS: To ona čte v Hannah Montaně názvy epizod a v epizodě kde hostují právě Jonas Brothers s názvem "Já a pan Jonas a pan Jonas a pan Jonas" přečetla místo správného džounas špatně jonas.

Bonusy  
DVD Jonas má naprosto jedinečný skvěle promyšlený bonus, který vás vezme do zákulisí a přitom se skvěle pobavíte. Říkají tomu Jo Bro (divný název co??, je to jako Jonas Brothers, což je skutečný název kapely), kluci Jonasovy s ostatníma komplicama se pokoušejí napálit známé osobnosti. Bonus ukazuje jak skvěle nachytávka pobýhá.

Verdikt
Seriál Jonas je opravdu povedená komedie! Skvěle rozvržená tak že se skvěle pobavíte a záloveň odpočinete. Je plná skvělého situačního humoru a je nabitá vtipy a věci které by jste čekali jen u grotesek. A navíc: Sice mají v seriálu jiná příjméní (Lucasovy) které poukazuje že to co je v seriálu opravdu nejsou oni ale věci které se v seriálu objevují DOST naráží na jejich opravdový život. Stella je hodně podobná skutečné Mandy a tak... Scénář je prostě naplněn k dokonalosti.
Jinak tak jak mi krásou obal ozdobuje videotéku, tak ne tak ale mnohem víc mi naplnil život pořádnou porcí zábavy!