Hodnocení Star Trek XI 2BD (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:28.9.2014
EifelCZ | 28.9.2014 11:01 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
mám steelbook s českými disky, což je takový ten černo bílý s lodí Enterprise na přední straně a modrým nevzhledným pruhem s Blu-ray logem na vrchní, ale i tak se mi moc líbí. Vnitřek nabízí fotku opět s Enterprisem a lodí nepřátel. Menu disku je ale opravdu skvěle udělaný a je do stylu nějakýho palubního počítače a všude se hýdbou nějaký tabulky a ukazuje se průřez lodi Enterprise.

Video  
referenční obraz, tady nejde nic jiného říct, opravdu krásně sytý, plný barev, ostrosti a neskutečných vizuálních orgií.

Audio  
český dabing je sice jen DD 5.1, je ale docela povedený a nemám s tím problém...zvukový masakr ale nastavá u anglickýho, který fakt rozezvučí u střelby a akce úplně všechno...navíc vás asi sousedi nebudou mít moc v lásce.

Bonusy  
všechno krásně ve Full HD, informativní nálož čítající 3 a třičtvrtě hodiny bonusů s českými titulky...jeden z nejnarvanějších blu-ray disků, samozřejmě ještě s několik dalšími filmy.

Verdikt
Star Trek režiséra J.J. Abramse...to je skvěle zvládnutý blu-ray disk s krásným obrazem a kvalitním zvukem + třešničkou na dortu jsou bonusy s českými titulky a že jich je tu mraky.

   
vorez | 23.6.2014 12:57 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Škoda, že uvnitř nenajdeme artwork. Bonusový disk však potěší.

Video  
Po technické stránce špička. J.J. Abrams tehdy zpopularizoval lens flare efekt.

Audio  
Soundtrack i ozvučení během bitev je famózní. Originální zvuková stopa je na špičkové úrovni. Přesně taková, jakou ji u velkého sci-fi očekáváme

Bonusy  
Bonusový disk posouvá tuto edici až ke hvězdám. Dovíte se vše i přípravě filmu.

Verdikt
Není co vytknout. Špičková kvalita filmu a hromada bonusového materiálu. Povinnost pro fandu sci-fi!

   
blackevil4 | 23.10.2013 13:42

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Reštart jednej z najslávnejších filmových sérii aký som si predstavoval. Režisér maximálne splnil moje očakávania. Bluray ho splnilo taktiež. Som spokojný s obrazom aj zvukom. Bonusová výbava ma taktiež potešila.