Hodnocení Sladký život Zacka a Codyho - 1.série Kolekce (4 DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:9.8.2015
Uživatel z e-shopu Vít H. | 9.8.2015 14:26

Balení  
Už uběhlo 5 let po vydání ale filmarena mi poslala produkt ve výborné kvalitě. Vypadal tak skvěle, že sem to skoro nerozbalil. Jinak v Magicboxu s prací nešetřili! Nejenom že má obal opravdu povedené české logo, seriál jsem si oblíbil tak sem viděl hodně oficiálních zahraničních verzí logo. A v Magicboxu vytvořili nejlepší cizojazyčnou podobiznu loga. Navíc: DVD nosiče ve vnitř papírového balíčku mají sice stejně graficky udělanou zadní část ale titulky mají rozdílné a vypadají bááječně! V každé půjčovně by se vyjímali.

Video  
No jasně že to byla dobrá podívaná! Jinak seriál je z roku 2005, takže není divu že je ve 4:3. A zpátky k první větě: Scéna bývá nádherně nasvícená (v první minutě prvního dílu se mi to zdálo špatně nasvícené ale záloveň hodně svítilo slunce, znáte to.) a všechny ty kostými, kulisy vypadají skvěle. Dali si záležet na detailech. Třeba: Ta senzační podívaná, když do Tiptonu se přijel ubytovat cirkus. To jen tak někde neuvidíte.

Audio  
Zvuk nemá chybu! Žádná chyba! A navíc: Ten dabing se v DW agentuře náramně povedl! Třeba: Když se hádají postavy při hraní hudby a zpěvu z originálního znění, tak hudba v pozadí byla naprosto stejná jako v původním znění ale BEZ ANGLIČTINY! mluvili čeští dabéři a hned na to zpívali původní angličtí herci. A celkově si opravdu dali na zvuku záležet!

Bonusy  
ŽÁDNÉ BONUSY tam oficiálně nejsou ale DVD obsahuje navíc v profilu a na obalu nezmíněný způsob "Disney Fast Play", který vám umožní se vyhnout menu, a co je hezké: že se vás už na začátku DVD zeptá jestli této služby chcete využít nebo jít tradičně přes menu.
Navíc na to české logo je taky bonus. To nedělá každý.
PS: Menu je počeštěné a vizuálně udělané.

Verdikt
Trefa! Když si to spočítatáte tak jedno DVD vás z těch čtyř stojí jen skoro 50 korun. S tím že se jedná o edici, o kterou můžou mít v budoucnu zájem sběratelé, což je určitě výhoda, jelikoš filmarena nabízí produkt skvěle zachovalí tak že vypadá jako nový! Ale k tomu hlavnímu kvůli čemu tu jsme všichni: Divácký zážitek. DVD obsahují 583 minut(!!!!!) zábavy. Sladký život Zacka a Codyho je asi nejzábavnější vtipem vyzbrojený seriál od Disney Channel. Zack (zak) a Cody (kody) dělají věci k popukání! !!!!MALIČKÝ spoieríčilinečlinky!!! Usilovali o vyfocení svatebního polibku dvou celebrit na přísně střežené svatbě pro burvár! A už mně nenapadá věc u které bych vám nemusel napsat základy epizody ale ti kluci jsou postrach hotelu. !!!KLÍDEK stejně sem nic extra nenapsal!!! neuděláte chybu když se na to kuknete. Já bych hned koupil i další díly!