Hodnocení SALT - Luxusní rozšířená edice STEELBOOK (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 8 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:3.6.2016
Kapo91 | 3.6.2016 22:03 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Mino87 | 23.11.2014 22:36 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Tak tento steelbook je nádherný! Doporučujem si ho vystaviť prednou stranou:) Vo vnútri je rovnaký artwork ako na amarayi.

Video  
Tak tu nie je o čom. Referenčný obraz s jemným zrnom v tmavých scénach. čierna farba je skutočne čierna!

Audio  
Tak 7.1 DTS anglická stopa dokonale vynikne pri všetkých prestrelkách a nahánačkách!Český dabing ja nadpriemerný.

Bonusy  
Tak cez hodinu a pól bunusového materiálu Vám odpovie na vaše kladené otázky odkiaľ sa čerpal námet pre SALT.

Verdikt
Tak tento steelbook je už tuším vypredaný, tak ak máte možnosť si ho kúpiť niekde tak neváhajte ani minútu!

   
M.i.k.e | 17.7.2014 18:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
parádní steelbook,který vyniká svojí jednoduchostí.Nakonec ani nevadí,že až na zadní stranu (logicky) kopíruje svoje bratříčky (plast a DVD)

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
ještě jsem neprojížděl,ale plusem je určitě několik verzí filmu.Jen ještě musím zjistit,jaký je mezi těmito 3 verzemi rozdíl.Doposud jsem viděl jen kino a třetí verui a přišlo mi to stejné.

Verdikt
steel jsem chtěl dlouho a k jeho koupi mě popostrčilo zdější retro.Film sám o sobě je slušnou akční oddechovkou s vždy sexy Angelinou.

   
salisbury | 3.12.2013 09:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Zpracování steelbooku se mi velmi líbí, mrzí mi jen zbytečný velký nápis na přední straně. Zamlouval by se mi tam jen jeden text s názvem a to buď pouze ten malý název anebo jen ten velký, ale s tím, že by tam byl více kompletní, závěrečné T mi přijde již tak nějak mimo mísu. Vnitřní artwork velmi zdařilý.

Verdikt
Celkově jsem velmi spokojen. Příjemný sběratelský kousek, který je příjemným hlavně díky půvabu Angeliny .)

   
Beastmaster4 | 14.11.2013 21:08 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
EifelCZ | 29.8.2013 09:32 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Říká se, že v jednoduchosti je krása a tento plech je toho příkladem. Vršek vypadá jak nějaký modelingový film, zdání ale klamep a je to akční pecka, která je příběhem docela originální. steel je leklý, přední straně hladká bez embosů, zadní straně pěkná a drsně vypadající Angelina Jolie v celé své černé kráse. Zajímavé je, že když se člověk podívá pozorněji, uvidí na přední straně za nápisem SALT ještě jeden nápis SALT, který sice nejde vidět celý, ale dává plechu určitou bohatost. Vnitřek steelu taky nemá chybu a lelší obrázek už ani vybrat nemohli. Akční fotka s na motorce je parádní a je dobře, že je to jen na levé straně. Pod nosníkem disku je jen pokračující pozadí z motorkového obrázku. na disku jsou tři verze filmu a jelikož není stopáž přidaných scén ohromující, vždy se jedná o zásadnější moment, který mění postatu filmu a to dost výrazně. Takže za tuhlu originalitu palce nahoru.

Video  
Obraz trpí docela výrazným zrnem, což někomu může vadit, ale je to jen v několika scénách a po zbytek filmu je to bez větších chyb. Žádný kaz, žádný pruh, nebo cokoliv jiného. Postavy mají krásně detailní obličeje, prostředí je taky čisťounký. Ostrost je ve filmu hodně dobrá a. Tmavší scény nepostrádají hodně dobrou úroveň čerbé barvy, ne však takoovu, aby jste nic neviděli.

Audio  
S dabingem jsem neměl problém, vhodně vybraný dabéři, sice je zvuk jen v 5.1. ale je to v pohodě. Angličtina je pak v kalsickém 5.1. HD Master audio a hudba ve filmu to dá hodně znát. Svižná akční a uchu lahodící.

Bonusy  
Bonusy mě hodně bavyily, dozvíte se v nich dost zajímavostí, ať už o samotných agentech, tak hlavně o samotném filmu, kde se ukáží jak se co natáčelo. Dakument o vizuálních efektech mi docela vyrazil dech, protože jsem absolutně nečekal, že to, co ve filmu je, je nakonec digitální. :-)

Verdikt
Hodně dobrý akční film s parádní Angelinou a slušným příběhem, který mě zaujal. Nejedná se o pětihvězdičkovou záležitost, ale rozhodně by ho měl vidět každý fanda špionážních filmů. navíc se dodává v krásném elegentním plechu, který stojí málo, tak proč ho nebrat.

   
FilmFan24 | 23.7.2013 17:21 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Black | 15.7.2013 22:19 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -