CAFE SOCIETY (DVD)

3D Blu-Ray filmy
 
Položek:0 ks
Cena zboží:0 Kč
Kliknutím přejdete na stránku s přehledem obsahu Vašeho košíku.

Sledujte AKCE a UŠETŘETE!

Jako první se dozvíte o akčních cenách a slevách, které pro vás připravujeme.
Přihlásit se k odběru novinek e-mailem

Facebook

Najdete nás na Google +

Rychlé kontakty
+420 775 590 770
(Po-Pá: 8.00-16.00)
info@filmarena.cz
 

Akceptujeme tyto druhy platebních karet:

Visa Visa Electron

MasterCard Maestro

Jsme držiteli certifikátu:

CAFE SOCIETY (DVD)

Název titulu:CAFE SOCIETY  (3x)
Originál:Café Society (USA, 2016)
Katalogové č.:1021788
Formát:DVD
Kategorie:Dramatické filmy, Komedie, Romantické filmy
V prodeji od:8. 2. 2017
Dostupnost:vyprodáno  Kdy zboží dostanu?
Cena:99 Kč (4,21 €)
(včetně DPH 21%)

Zvuk:
  • Dolby Digital 5.1 anglicky  Dolby Digital
  • Dolby Digital 5.1 česky  Dolby Digital
Titulky:české
Délka:96 min.
Hrají:Kristen Stewart, Blake Lively, Jesse Eisenberg, Paul Schackman, Steve Carell, Corey Stoll, Parker Posey, a další >
Režie:Woody Allen
Sdílení:
Hlídací pes:hlídací pes

Cafe society (DVD)

Café Society

Bobby (Jesse Eisenberg) pochází z Bronxu. Žije s věčně se hašteřícími rodiči a bratrem Benem (Corey Stoll), který jako čistokrevný amorální gangster zastává názor, že každý problém se dá snadno vyřešit hrubou silou. Bobbymu je jasné, že potřebuje změnit prostředí. Odlétá do Hollywoodu, kde začne pracovat jako poslíček pro strýčka Phila (Steve Carell), který je mocným agentem filmových hvězd. Vstupuje do světa opojných večírků, plných celebrit, modelek, playboyů, producentů a politiků. 

Na první pohled se však zamiluje do strýcovy půvabné asistentky Vonnie (Kristen Stewart). Problém je, že Vonnie má vážný vztah, takže se Ben musí spokojit s pouhým kamarádstvím. Ale nic netrvá věčně, Vonnie se s přítelem rozejde a velmi rychle opětuje Benovy city. Jeho nabídku k sňatku však odmítá.

Zlomený Bobby se vrací do New Yorku, kde začne pracovat s bratrem Benem, který si otevřel noční klub. Z Bobbyho se stává velmi schopný impresário a z klubu Les Tropiques jeden z nejvyhledávanějších ve městě. Přestože Bobby stále miluje Vonnie, sblíží se s Veronikou (Blake Lively), okouzlující dámou z vyšší společnosti. Svatba. Veroničino těhotenství. Benův život se zdá šťastný. Ale jen do toho večera, kdy do dveří Les Tropiques vstoupí Vonnie...

 

Trailer

Související produkty

(6x)

Půlnoc v Paříži (Blu-ray)

199 Kč

 

  (1x)

Poznáš, až to přijde? (Blu-ray)

359 Kč

 

  (3x)

FORREST GUMP (4K Ultra HD + Blu-ray)

539 Kč

 

  (28x)

FAC #138 FORREST GUMP MANIACS BOX EDITION #4 Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (4K Ultra HD + 3 Blu-ray + 2 DVD)

4 999 Kč

 

 
(21x)

FAC #31 S LÁSKOU, ROSIE FullSlip EDITION #2 WEA Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray)

1 099 Kč

 

  (53x)

FAC #138 FORREST GUMP FULLSLIP XL + Lenticular magnet EDITION #1 Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (4K Ultra HD + Blu-ray)

2 099 Kč

 

  (28x)

FAC #31 S LÁSKOU, ROSIE EDITION #3 HardBox FullSlip Cover with EDITION #1 and EDITION #2 WEA Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (2 Blu-ray)

2 299 Kč

 

  (16x)

FAC #138 FORREST GUMP Lenticular 3D FULLSLIP XL EDITION #2 Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray)

1 199 Kč