Hodnocení Tenkrát v Americe (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:30.9.2014
Sdoom | 30.9.2014 21:52 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Pěkný potisk přední strany, i když mohl být bez komentáře redaktora NY Times. Potisk disku je odlišný a taky docela fajn. V menu hraje krásná Morriconeho hudba, takže ani nevadí, že je jinak statické.

Video  
Moc pěkný přepis na to, jak starý film je. Zrna je zde minimálně, barvy a detaily vypadají opravdu dobře.

Audio  
Audio vám určitě obývák nezboří, ale to určitě není smyslem tohoto filmu. Hudba Morriconeho je naprosto dokonalá a zbytek je vlastně úplně jedno.

Bonusy  
Vzhledem k délce filmu se jich na disk pochopitelně moc nevešlo, ale alespoň audiokomentář a 20minutový otitulkovaný dokument o vzniku filmu potěší. Promluví zde James Woods, James Coburn, Quentin Tarantino, Ennio Morricone a další a je to taková pocta Sergio Leonemu.

Verdikt
Jeden z nejlepších filmů všech dob by si určitě zasloužil nějakou úžasnou limitovanou edici, o tom není pochyb. Ale v našich podmínkách i takovéhle vydání určitě potěší, musím vřele doporučit.

   
vorez | 23.6.2014 12:43 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasický plast bez vnitřního artworku.

Video  
Vzhledem ke stáří filmu se jedná o povedený přepis.

Audio  
Originální zvuková stopa i český dabing jsou v pořádku.

Bonusy  
Najdeme zde dokument o natáčení s českou titulkovou podporou.

Verdikt
Jedna z nejlepších gangsterek, která si na BD nedělá rozhodně ostudu.

   
tonyskate | 5.4.2014 17:57

Balení  
Standardní modré balení, které neobsahuje vnitřní artwork ale stejně tak ani reklamu. Disk má pěkný potisk s dobovým nádechem.

Video  
Obraz je velmi pěkný a vzhledem ke stráží filmu i docela ostrý bez výrazného zrna. A to nezmiňuji známé tváře v mladých letech.

Audio  
Zvuk a dabing je super, kdy v originále se jedná o HD Master 5.1 a o Dolby Digital 5.1 v českém znění se skvělým dabingem.

Bonusy  
Mezi bonusy se nachází trailer a především také dokument z natáčení filmu. Více toho bohužel není, ale to ovšem vzhledem ke stáří filmu vůbe nepřekvapuje. Dokument navíc obsahuje české titulky.

Verdikt
Tenkrát v Americe je vskutku výjimečná gangsterka, se skvělým hereckým obsazením a jedinečným režisérem. Film je velmi dlouhý a kolikrát se chvíli nepromluví, ale rozhodně se jedná o zajímavý kousek.