Hodnocení Rob Roy (Digipack) (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:21.10.2014
Ferry Sally | 21.10.2014 14:09

Balení  
Balení tohoto filmu je docela pěkný obal z tvrdého papíru (Digipack) na kterém jsou vyobrazeni oba hrdinové Liam Neeson a Jessica Lange.

Video  
Video stopa, vzhledem k tomu, že je "pouze" na DVD nosiči má celkem slušný obraz a hlavně by nevadilo, kdyby se DISTRIBUTOR "PROBRAL"
a VYDAL TENTO PĚKNÝ HISTORICKÝ FILM konečně na BLU - RAY DISKU - i když je z roku 1995 tak obsahem, sdělením filmu stojí za to !!!!

Audio  
Originální anglická stopa je Dolby Digital 5.1 je standart na nosiči DVD - je to zvukový průměr. Česká zvuková stopa je pouze Dolby Digital 2.0 což je na dnešní dobu podprůměr, ale vzhledem ke kvalitě filmu se to dá vydržet.

Bonusy  
Bonusy u tohoto filmu bohužel úplně chybí, což je opravdu velká škoda. Tento kvalitní historický film by si je opravdu zasloužil!

Verdikt
Tento skvělý film má co nabídnout každému divákovi, který má rád tento druh epických historických filmů - jak po vizuální tak po historicky
věrně podané stránce doby z první poloviny 11 století. JE OPRAVDU ŠKODA, ŽE TENTO SKVĚLÝ HISTORICKÝ FILM UPADL V ZAPOMNĚNÍ!!!