Hodnocení Koralína 3D (Blu-ray 3D)

Celkem hodnocení: 10 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:10.9.2017
Uživatel z e-shopu Pavel H. | 10.9.2017 11:11

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
nejhezci film od studia Laika!

   
Uživatel z e-shopu Tayyar G. | 29.3.2017 10:01

Balení  
very good

Video  
very good

Audio  
very good

Bonusy  
very good

Verdikt
very good

   
Honza | 15.3.2017 21:57 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je klasický plastový obal, kterému sice nemám co vytknout, ale ani zde neni nic vyjímečného, co bych mohl vyzdvihnout.

Video  
Obrazová stránka je na vysoké úrovni, nenašel jsem žádnou vadu, vše je takové, jak by mělo být .

Audio  
Po zvukové stránce nemám filmu také, co bych vytkl, vše je v naprostém pořádku a bez chyb.

Bonusy  
Bonusů je zde celkem dost a myslím že taková výbava je naprosto dostačující.

Verdikt
Velmi hezká adaptace knížky od Neila Gaimana, která dobře vystihla atmosféru knížky.

   
Rankin Fitch | 6.9.2015 10:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Plastová modrá škatule, která má uvnitř místo artworku ještě reklamy, jak se to kdysi dělávalo. V tomto případě je lepší taktika Magic Boxu tam nedávat radši nic. Ty reklamy vypadají fakt blbě.

Video  
Animáky mají již tradičně jedny z nejlepších obrazových přepisů a ani tenhle neni rozhodně žádnou vyjímkou.

Audio  
Původní anglická stopa je jasně dobrá, ovšem český dabing, který je zde důležitý především pro mladší publikum, je taky fajn.

Bonusy  
Hodina bonusů, ale bohužel bez české titulkové podpory. Vzhledem k povaze filmu je to škoda, ale jde to přežít. :-)

Verdikt
Po vzoru Burtonových Ukradených Vánoc přichází jejich režisér s dalším podobným filmem, který by ve sbírkách neměl chybět.

   
Sdoom | 28.6.2015 13:33 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Uvnitř sice jsou reklamy, což určitě nepotěší, ale jinak se jedná o velmi povedené amaray balení. Potisk disku kopíruje přední stranu, která je moc hezká, ale největším plusem je vzhled menu, které je naprosto fantastické, s možností 3D zobrazení.

Video  
Obraz je moc povedený, čistý a bez zrna, tak jak se u animáku sluší a patří, nicméně na top hodnocení to není vzhledem k podprůměrnému 3D. Hloubka není moc velká a za celý film je zde asi tak 5 opravdu povedených 3D efektů. Přeci jen je znát, že se jedná o jedno z prvních 3D blu-rayek.

Audio  
Audio je také na vysoké úrovni (hodnocena pouze originální zvuková stopa). Všechno zní čistě a jasně, zvukové efekty jsou povedené, hudba moc pěkná. Jen by to chtělo trošku víc prostorovosti a dynamiky, ale jinak spokojenost.

   
Tinnufir | 26.5.2014 21:25 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Bezna slim plastova krabicka, predni artwork povedeny, v zadu informace o obsahu disku, nechybi i dalsi motivy z filmu. Celkovy dojem kazi vnitrek, ktery je potisteny reklamou na jine filmy.

Video  
Velmi povedeny film podle bajecne knizni predlohy promitnuty do predstavivosti fantastickeho Henryho Selicka, ktery dokazal tuto strasidelnou pohadku podat v ohromujicich barvach; 3D i 2D verze jsou moc povedene.

Audio  
Originalni stopa je v prostorovem zvuku 5.1 dts hd master audio, takze potesi kazdy skripavy zvuk, ale taky perfektni hudebni podkresleni v podani Bruna Coulais.

Bonusy  
Bonusu je na disku dostatek, pruvodni slovo ma predevsim Henry Selick, ktery divakovi dovoli nahlednout do sveho pojeti Gaimanovy Koraliny, vysvetli zmeny oproti knize,...dokonce se dockame vysvetleni, jakym zpusobem vznikala graficka podoba filmu a nechybi ani ukazky concept art. Jakozto priznivce knihy me velmi potesil take kratky rozhovor a komentare s Neilem Gaimanem.

Verdikt
Skvely film jak ve 2d, tak 3d verzi, prilozena je bohata davka bonusu zahrnujicich vynechane sceny a spoustu informaci o jeho vzniku. Vecna skoda toho zcela bezneho obalu, za steelbook bych byl ochotny priplatit bez mrknuti oka :)

   
MartinezZ | 30.3.2014 15:15 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Standardní plastová modrá krabička s obálkou. Je škoda, že uvnitř není nějaký tématický obrázek, ale jen reklama na další BR tituly.

Video  
Tady není vůbec co vytknout, skvělý obraz a nádherné detaily nejen ručně animovaného Coralínina světa.

Audio  
Těžko hodnotit český dabing, pokud je dostupný ten originální, o českém ani vědět nechci. samotná kvalita zvuku v pořádku - je tu :)

Bonusy  
Bohusů je poměrně dost a jsou hodně zajímavé, ačkoliv mi styl střihu režísérova klábosení moc nesedí, hodně se sříhá a takřka usekávají věty. Ale to je jen jeden z mnoha bonusů. Co ale zamrzí mnohem víc, je absence českých titulků u všech bonusů. Mě to až tak naštve (ačkoliv to zamrzí), ale pro další případné rodinné diváky tak nemají bonusy v podstatě žádný smysl.

Verdikt
K dokonalému produktu to má jen krůček. Hezký obrázek třeba snové zahrady na vnitřní části obalu a české titulky k bonusům, pak by to bylo 100%. Takhle je to díky množství bonusů bohužel jen lehce nadprůměrný kousek. A to je pro Coraline trochu škoda. Škoda.

   
tomkobr | 26.11.2013 18:09 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Tuhle pohádku jsem poprvé viděl na střední v angličtině a už tehdy jsem věděl, že si jí někdy koupím. Díky Filmareně jsem si jí letos pořídil a jsem moc spokojenej, obraz je krásný. Akorát je teda docela legrační český dabing při začátku filmu, kdy se říká název filmu. Na obalu ... svět za TAJNÝMI dveřmi. Ve filmu ... svět za TAJEMNÝMI dveřmi, to je teda celkem nehezké.

   
Uživatel z e-shopu toecutter | 25.8.2013 20:38

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
vynikající,i když málo známý film ve 2D i ve 3D verzi na jednom disku,trošku mě mrzelo,že když má BR českou podporu,v bonusové části nejsou ani titulky,to by se mělo napravovat u všech filmů,když už to s tím vydávají..

   
exlady | 29.4.2013 11:39 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Bola som nadšená, že som pre moju malú zohnala Koralínu v 3D a za tak skvelú cenu. U nás doma zbožňujeme TB a Koralínka patrí k srdcovkám. Skvelá rozprávka.