Hodnocení Disturbia (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 17 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:27.2.2017
zdenekcobea | 27.2.2017 10:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
V pořádku zabaleno ,přesně tak jak jsem očekával.Vnitřní artwork bez obrázku ,velká škoda,ale jinak super.

Video  
Referenční obraz, přesně tak i zvuk ,nadupané bluray a tak to má být !!! Maximální spokojenost a na velké úhlopříčce...balada.

Audio  
Referenční zvuk, přesně tak i obraz ,nadupané bluray a tak to má být !!! Maximální spokojenost a na velké úhlopříčce...balada..

Bonusy  
Jsou tam a otitulkované česky samozřejmě,rozhovory z natáčení herců,štábu,režiséra ..a pozoruhodné vyprávění.7

Verdikt
Závěrem chci říct ,že Disturbia je velive povedený snímek jak po obrazové tak i po zvukové části !...Super podíváná ve velkém stylu !!!

   
Uživatel z e-shopu Martin B. | 14.12.2016 15:50

Balení  
Balenie štandardne kvalitné, štandardný modrý amaray, nie je čo vytknúť, no okrem toho nečakajte nič iné

Video  
Klasický, vysoko kvalitný a čistý obraz aký sa dá očakávať od blu ray filmu, pozerané na 55 palcovej HD telke

Audio  
Film bol pozeraný výhradne v originálnom znení, takže neviem aká je kvalita dabingu. no zvuk je rovnako špičkový

Bonusy  
Bonusov je na blu ray disku celkom dosť. Sú tam vystrihnuté scény, dokument film o filme a aj zaujímavosti z filmu a mnoho iného

Verdikt
Výborný thriller kde skvelú rolu zahral David Morse, kedže ho mám zafixovaného ako herca kladných rolí, tak ma fakt príjemne prekvapil rolou v Disturbii. Vynikajúci thriller.

   
Uživatel z e-shopu Jan A. | 3.8.2016 12:13

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
tento film je velmi kvalitní a obdivuji skvělého herce Shialeboaf

   
Ondro | 5.12.2015 14:25 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balenie filmareny je naozaj skvelé. Slovenská pošta by si z vás mala brať priklad. Nikdy sa mi nestalo źe by mi od vas prišiel poškodený balík

Video  
Obraz je veľmi kvalitný, ostrý. Tak ako má na blu-ray obraz vyzerať. Takže si to užijete na maximum.

Audio  
Originál zvuk na vysokej úrovni. Pokiaľ máte doma potrebnú audio zostavu, tak susedov rozhodne nepotešíte.

Bonusy  
Bonusy na disku vždy potešia a ešte k tomu ak majú aj české titulky. Takže u mňa spokojnosť a odporúćam aj ostatným

Verdikt
Som rád za tento film. Či je to obraz, zvuk, spracovanie ale aj balenie. Neľutujem tie peniaze a určite budem stály zákaznik.

   
Uživatel z e-shopu Petar A. | 10.2.2015 18:26

Balení  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Video  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Audio  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Bonusy  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Verdikt
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

   
MarcX | 21.1.2015 10:39 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasický amaray s potiskem původního plakátu filmu, kde Kale (Shia LaBeouf) drží v rukou dalekohled a „šmíruje“. Vnitřní strana nenabízí žádný motiv a je čistě bílá. Blu-ray disk je bílý s černým názvem filmu. Hodnocení 3/10.

Video  
Snímek disponuje obrazovým formátem 1,78:1, přičemž původně byl natočen ve formátu 1,85:1. Oproti originálu tedy došlo z důvodu využitelnosti pro televizní vysílání k roztáhnutí obrazu, nicméně kvalita videa je na vysoké úrovni. Minimální množství zrna. Hodnocení 8/10.

Audio  
Originál: Dolby TrueHD 6.1, český dabing: Dolby Digital EX 6.1 EX. Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší. 9/10.

Bonusy  
Film Disturbia disponuje českými titulky. Bonusový materiál disku tvoří: vystřižené scény, film o filmu, zajímavosti o filmu, hudební videoklip This World Fair: „Don't Make Me Wait“ a fotogalerie o celkové stopáži 25:44 min. Všechny HD bonusy obsahují českou titulkovou podporu. 8/10.

Verdikt
TIP ZÁKAZNÍKA! Celkové hodnocení 8/10. Velmi kvalitně zpracovaný Blu-ray. Výhodnost koupě: 1-100Kč = 100%, 101-200Kč = 85%, 201-300Kč = 70%, 301-500Kč = 40%.

   
Darkfantasy | 5.8.2014 12:48 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Modrý amaray se známým motivem z plakátů i DVD, vystihuje samotný film. Očekával jsem však něco okázalejšího, vnitřek je bez reklam i artworku.

Video  
Obrazová stránka filmu je stejně jako děj velice povedená, mně osobně vyhovuje formát 1.78:1, který si vychutnáte přes celou obrazovku.

Audio  
Ke zvuku nemám žádné výtky ba naopak, jeho dynamičnost absolutně dostačuje filmovému ději, basy jsou slušné a dialogy výrazné.

Bonusy  
Po stránce bonusů hodnotím velice kladně HD provedení i jejich četnost, včetně vtipných nepovedených scén.

Verdikt
Kdo tento film viděl například v kině jako já, vřele jej doporučuji, neboť dle mého je obraz jestli ne subjektivně stejné kvality, tak možná i lepší po stránce ostrosti, detailů a sytosti barev.

   
Alauda | 4.8.2014 19:45 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
K l a s i c k é balení s bílým dickem a vakátem obalu, možná by filmu slušela vzhledem k vrahům červená plastová krabička.

Video  
Brnkání na nervy se stupňuje, kde jsou ty časy s náznaky, zde se jde přímo na základy smyslů, takže statečně do toho.

Audio  
Audio trueHD, na tom se nedá nic zkazit ani ve stereu natož v 5.1 reprodukci, čistá kreativní muzika.

Bonusy  
Jsou tam, nu ale jinak bych se prošel po americkém sídlišti, kde se takhle bydlí a intervjůvoval obyvatele a policejní důstojníky, jaké to tam ve skutečnosti vlastně je.

Verdikt
Nesmí chybět v žádné videothece u sběratele silných zážitků a brnkaček na pocuchané nervy po hádce se šéfem firmy, kupujte, nic tím nezkazíte, vylepšíte HDP každým pátým cédéčkem-DPH 21%, také děs a hrůza.

   
intelsat | 29.7.2014 21:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Modrý amaray se známým motivem z plakátů i DVD, vystihuje samotný film. Očekával jsem však něco okázalejšího, vnitřek je bez reklam i artworku.

Video  
Obrazová stránka filmu je stejně jako děj velice povedená, mně osobně vyhovuje formát 1.78:1, který si vychutnáte přes celou obrazovku.

Audio  
Ke zvuku nemám žádné výtky ba naopak, jeho dynamičnost absolutně dostačuje filmovému ději, basy jsou slušné a dialogy výrazné.

Bonusy  
Po stránce bonusů hodnotím velice kladně HD provedení i jejich četnost, včetně vtipných nepovedených scén.

Verdikt
Kdo tento film viděl například v kině jako já, vřele jej doporučuji, neboť dle mého je obraz jestli ne subjektivně stejné kvality, tak možná i lepší po stránce ostrosti, detailů a sytosti barev.

   
john connor | 28.7.2014 12:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasická modrá plastová blu-ray krabička.Nemá čím urazit ale bohužel nemá ani čím překvapit.Líbí se mi jednoduchý přední design obalu.

Video  
Video kvalita je opravdu dobré úrovni a rozhodně potěší,že scény které se odehrávají v noci a že jich tu je,vypadají velice dobře.

Audio  
Audio kvalita je opravdu dobré úrovni a rozhodně potěší,že scény které obsahují dramatickou hudbu a řev,zní velice dobře.

Bonusy  
Žádná extra sláva to není ale i tak potěší
Vystřižené scény
Disturbia: Film o filmu
Zajímavosti o filmu
Vynechané scény
Hudební videoklip This World Fair: "Don't Make Me Wait"
Fotogalerie
Trailer

Verdikt
Film ideální na takové to vypnutí a nemyšlení na nic.Rozhodně bych ho nezařazoval mezi horory jak se o to někdo snaží.Je to naprosto jasný Thriler

   
Uživatel z e-shopu Josef D. | 21.7.2014 16:46

Balení  
Balení není žádný zázrak. Je to jednoduché, kde potištěná je pouze vnější strana a vnitřek je nedotčený barvou. I BD je stylizován do bíla.

Video  
Obrazová část je v pohodě a neměl jsem s ní žádný problém. Obraz je pěkně ostrý, bez šumu, takže super.

Audio  
Je dobré, že i český přepis je v 5.1 zvuku a ne pouze v 2.0. Jak audio, tak i video jsou ve 100% kvalitě.

Bonusy  
Tak nejsme fanda bonusů a rozhodně jsem si tento film nekoupil z důvodu abych se díval na bonusy, takže jsem je neviděl.

Verdikt
Celkově se jedná o celkem podařený thiller s dramatem až téměř do konce, ale to by nebyl U.S. film kdyby nebyl happy end:)

   
slayercz | 15.6.2014 17:05

Balení  
Klasický modrý plast, který nikoho neurazí, ale ani nikoho nenadchne. Ale samozřejmě lepší než papírovej obal :D

Video  
OBraz v pohodě, nedají se ovšem čekat nějaké obrazové orgie alá pán prstenů, protože je to úplně jiný film že :D

Audio  
Zvuková stopa také v pohodě. Soundtrack mi v hlavě nejak neuvíznul, taže to asi nebyl žádný zázrak, nevím :D

Bonusy  
Bonusy jsou, nevím jaká je přesná stopáž, ale hlavní je, že tam něco dali. Jsou opatřeny českými titulky, takže rozhodně plus

Verdikt
Film je to v celku povedený. Sice LaBeouf není mezi mými oblíbenými herci, ale ani neoblíbenými, takže mi nějak nevadil a film si mě dostal svou atmosférou

   
Uživatel z e-shopu Václav Č. | 16.5.2014 14:34

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Vše OK

   
Tomin88 | 11.5.2014 23:18

Balení  
Klasické amaray s povedeným potiskem, bez vnitřního artworku. Povedené videosekvenční menu. Za ty peníze dostačující.

Video  
Film je v původním poměru 1,78:1. Jedná se o celkem dobrý přepis s dostatečným množství detailů. Malé množství zrna.

Audio  
Zvukovou sestavu hlavně rozparádí celkem povedenej soundtrack. Jinak i zvukový mix v hororových sekvencích je povedený.

Bonusy  
Co se týká bonusů - jedná se o průměr. Dostatečné množství bonusů, které hlavně velebí hlavního protagonistu.

Verdikt
Za cenu 149 kč se jedná o jasnou koupi. Velmi dobrý snímek, který i malém prostoru umí rozehrát výborné drama.

   
MARIUSZ | 29.4.2014 18:12

Balení  
Very good product, a high level of image, everything as described on our website. Very highly recommended

Video  
Very good quality sound, perfect picture great accuracy, very highly recommended!

Audio  
Very good quality sound, perfect picture great accuracy, very highly recommended!

Bonusy  
Very good product, a high level of image, everything as described on our website. Very highly recommended

   
gregg | 8.3.2014 19:58

Balení  
Klasická modrá plastová krabička, přebal bez vnitřního artworku, bílý disk bez potisku jen s názvem filmu.

Video  
Obrazový přepis filmu je po celou dobu na velmi vysoké úrovni, skvělé denní exteriéry se spoustou detailů, výborné interiéry i noční scény.

Audio  
Výborná originální zvuková stopa, které není co vytknout, zato český dabing je jako obvykle neposlouchatelný.

Bonusy  
Vynechané scény a docela zajímavý film o filmu, opatřený českými titulky, dále pár nepovedených záběrů, videoklip.

Verdikt
Zábavný i napínavý thriller, který má sice trochu pomalejší tempo, ale je dobře natočený a zahraný, takže divák může být spokojený.

   
Uživatel z e-shopu hnedoch | 20.10.2013 19:47

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Teenager Kale (Shia LaBeouf) má zásadní problém. Dosud se nevyrovnal se smrtí otce, který mu při autonehodě zemřel před očima, a v důsledku toho fyzicky napadl učitele španělštiny, který se o něj nevědomky "otřel". Pro aktivního kluka jsou tři měsíce úředně nařízeného domácího vězení neskutečným utrpením. Uniknout nemůže, kontrolní zařízení, které nosí ve dne v noci kousek nad kotníkem, ho hlídá až příliš dokonale. Pravidla jsou jasná - pokud se vzdálí od rodného domu, čeká ho polepšovna.