Hodnocení Rychle a zběsile (DVD)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:18.6.2015
Uživatel z e-shopu Iva P. | 18.6.2015 17:45

Balení  
Na balení je poznat, že DVD bylo vydáno před několika lety. Jinak se mi opravdu nelíbí, že po otevření je tam místo nějakého artworku jenom reklama :/

Video  
Video je přesně takové, jaké na DVD můžete očekávat. Jinak film vypadá na velké televizi i z DVD skvěle!

Audio  
Audio je standardní a nemám s ním nejmenší problém. Zase nemůžete na DVD očekávat nejvyšší kvalitu.

Bonusy  
Z bonusů jsem hodně zklamaná. Chápu, že se všechny strkají na Blu-ray, ale trailer ke čtvrtému dílu je opravdu chabí bonus.

Verdikt
Celkově jsem s DVD velmi spokojená. Splnilo všechna má očekávání a pro příjemnou zábavu je plně dostačující.

   
remedyy | 5.7.2014 18:42

Balení  
Klasická plastová DVD krabička, solidní obrázek jak zepředu, tak ze zadní strany, včetně vypsaného obsahu.

Video  
Z obrazu jsem byl úplně nadšen, pokud zůstanu u kritérií vztahujících se k DVD diskům. V BLU-RAY verzi musí být všechyn ty barvičky ještě mnohem sofistikovanější :-)

Audio  
Zvuk je klasicky skvěle zvládnutý, samozřejmě záleží primárně na tom, na čem si to pouštíte a jaké máte "zvukové" možnosti.

Bonusy  
Absolutní absence jakýchkoli bonusů je tristní, nicméně chápu, že podle aktuální módy se všechno cpe na BLU-RAY disky, takže se vlastně ani není čemu divit.

Verdikt
Viděl jsem to už mockrát a pořád mě to stejně baví, což mě přimělo si to i konečně pořídit domů. Jsem rád za další rozšíření své sbírky :-)

   
Uživatel z e-shopu Tomáš V. | 21.12.2013 16:25

Balení  
DVD je zabaleno v klasické krabičce, s jednoduchým obalem, bez vloženého vnitřního artworku. Co mně osobně trochu vadí je to, že na vnitřní straně obalu jsou reklamy na další DVD, které jsou vidět přes transparentní krabičku. Při absenci vnitřního artworku bych uvítal alespoň potisk související s filmem a ne reklamy.

Video  
Video stopa mi přijde plně odpovídající formátu DVD. Jinak kamera je v tomto filmu doslova strhující. Akční i automobilové scény nemají chybu.

Audio  
Pokud máte doma systém DTS, tak si zvuk ve formátu 5.1 opravdu užijete. Audio nikde nekolísá za videem a prostorový zvuk dodává filmu opravdový zážitek.

Bonusy  
Tak s bonusy si na tomto DVD nikdo hlavu nelámal. Je zde v podstatě jediný a to trailer k filmu Rychlí a zběsilí, tedy čtvrtý díl v pořadí, což mi chronologicky moc nevychází. No ale budiž, alespoň něco.

Verdikt
Vzhledem k tomu, že se jedná o první díl "série" Rychle a zběsile, tak si myslím, že na tu dobu se jedná o velice zdařilý snímek. Dobře zvládnutá kamera, zvuk, hudba, akční scény, to vše dělá z tohoto filmu klasický akční film, kde není nouze o nadupaná auta, hezký holky a rychlý děj.