Hodnocení Rychle a zběsile 2 (DVD)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:18.6.2015
Uživatel z e-shopu Iva P. | 18.6.2015 17:56

Balení  
Věc, která mě opět zklamala jsou reklamy na vnitřní straně obalu. Je to nevkusné, ale bohužel, tak se to dělalo :/

Video  
Video odpovídá standardům DVD nosiče. Není co vytknout a film vypadá i na 3D televizi velmi slušně.

Audio  
Audio je prakticky to samé, co video. To, co by jste čekali od DVD tady také najdete. Nemohu tedy nic vytknout.

Bonusy  
U tohoto DVD jsou velmi povedené bonusy. Video o kaskadérských kouskách opravdu stojí za to a i popisy au hlavních postav.

Verdikt
DVD mě, jakožto velkou nadšenkyni do vozidel, příjemně potěšilo bonusy. Kvalita zvuku i videa je odpovídající a já jsem velmi spokojená.

   
Uživatel z e-shopu Radek H. | 3.2.2014 09:28

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Tomáš V. | 21.12.2013 16:36

Balení  
DVD je zabaleno v klasické krabičce, s jednoduchým obalem, bez vloženého vnitřního bookletu. Co mně osobně trochu vadí je to, že na vnitřní straně obalu jsou reklamy na další DVD, které jsou vidět přes transparentní krabičku. Při absenci vnitřního bookletu bych uvítal alespoň potisk související s filmem a ne reklamy.

Video  
Video stopa mi přijde plně odpovídající formátu DVD. Jinak kamera je v tomto filmu doslova strhující. Akční i automobilové scény nemají chybu.

Audio  
Pokud máte doma systém DTS, tak si zvuk ve formátu 5.1 opravdu užijete. Audio nikde nekolísá za videem a prostorový zvuk dodává filmu opravdový zážitek.

Bonusy  
Toto DVD je bonusy docela našlapáno. Bohužel mi trochu vadí určitá složitost a nepřehlednost menu bonusů. Stalo se mi, že jsem po chvilce ztratil přehled, kde vlastně jsem.

Verdikt
Osobně si myslím, že se dějově jedná o nejslabší díl z celé série. Tuningová auta, hezký holky, dobrá hudba, akční scény, to všechno tady je, ale přeci jenom tomu filmu něco chybí. že by to byla absence Vina Diesla? Nevím.