Hodnocení Hop (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:15.6.2013
Jajabar | 10.11.2013 15:35 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasický modrý amaray uvnitř s reklamou, za to však s pěkným vnějším přebalem. Disk nosiče nese motiv filmu a to samotného velikonočního zajdu.

Video  
Myslím, že video je precizně povedené a ostré, detailní a s výtečnou drobnokresbou. Krásně vypadají i animace a všechna ta velikonoční stvoření. Je to jako by napůl animovaný film a po technické stránce se velice povedlo i bluray.

Audio  
Anglickou stopu zastupuje opět DTS HD Master Audio 5.1 a český dabing opět Dolby Digital 5.1. Obě stopy jsou standartně kvalitní. Film krom hudby zas tak zvukově nevyniká a použíté stopy zcela stačí a dávají maximálně vyniknout.

Bonusy  
Bonusů najdeme jen 14minut a to i přesto, že se jedná o dětský a rodinný film navíc z produkce velkého studia jakým je Universal. Přijde mi to škoda.

Verdikt
Film doporučuji všem milovníkům komedií , dětských filmů a snad i animáků. Obrazová i zvuková kvalita rozhodně nezklame. Přesto však bonusů zde mohlo být kapánek více.

   
kakamila | 15.6.2013 19:53 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Tato komedie, je asi jedna z mála co byla natočena k velikonočním svátkům, jako tradici. Myslím, že dospělé, náročnější diváky tolik nezaujme, ale děti určitě.Je to pěkné.