Hodnocení MISSION IMPOSSIBLE IV: Ghost Protocol (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 29 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:2.8.2017
Uživatel z e-shopu Jan W. | 2.8.2017 23:01

Balení  
Bohužel je to zase jen další z řady plastových amarayů bez vnitřního artworku jak je u Paramountských filmů zvykem.

Video  
Obraz má naprosto skvělou ostrost a barvy. Tento film je částečně točen Imax kamerami (25minut) a je velká škoda že tyto scény jsou oříznuty do formátu 2.4:1.

Audio  
Dolby True HD 7.1 je sám o sobě zárukou zvukové kvality, obzvlášť když si tvůrci se zvukovou složkou hodně pohráli.

Bonusy  
Na disku je cca 40 minut otitulkovaných bonusů. Mohlo toho být více, ale nejvíc stejnak zaujme část o natáčení v Dubaji.

Verdikt
Bradu Birdovi (Úžasňákovi) se jeho první hraný film povedl na výbornou a tenhle díl M:I je jeden z těch lepších.

   
berka496 | 25.10.2016 11:54 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Roddy87 | 13.2.2016 22:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obyčejná plastová krabička, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Video  
Obyčejná plastová krabička, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Audio  
Obyčejná plastová krabička, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Bonusy  
Obyčejná plastová krabička, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Verdikt
Obyčejná plastová krabička, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

   
gambrinus | 31.1.2016 11:09 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Pavel N. | 20.10.2015 12:50

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
super

   
john connor | 9.8.2015 04:54 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasická amaray krabička, ale to je přesně to co se mi líbí. Po letech sbírání steelbooků je amaray moje nové číslo 1

Video  
Video kvalita je na velice dobré úrovni a jsem s ní celkově velice spokojen. Nezachytil jsem přítomnost vad.

Audio  
Audio kvalita je na velice dobré úrovni a jsem s ní celkově velice spokojen. Hodnotím pouze originální zvukovou stopu.

Bonusy  
Vždy potěší pokud je obsažen nějaký ten zajímavý bonus, ale zatím nebyl čas se na všechen v klidu podívat.

Verdikt
Musím říct, že jsem s tímto vydáním opravdu velice spokojen a rád jsem zařadil tento titul do své kolekce.

   
Bender | 1.6.2015 00:30 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
----------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Uživatel z e-shopu Tejas P. | 29.5.2015 14:14

Balení  
Excellent Packaging with lots of boxes and bubble wraps.... No item is damaged in transit... Excellent Service....

Video  
Very good video quality... Great blu ray disc... 1080p FULL HD... Great movie... 1000 times better than DVD...

Audio  
Very good audio quality... Great blu ray disc... Crystal clear sound... 1000 times better than DVD...

Bonusy  
Very very very good bonus material including deleted scenes and making of the film... A must have for every collector...

Verdikt
This was a fun movie to watch; much better than I anticipated. Usually sequels have totally run their course by the fourth time, but not so here. In fact, this might even be the best of the Mission Impossible films.

It has a good mixture of interesting action scenes, suspense, drama, humor, great scenery of Venice, Italy, and fine acting. Nothing is overdone to the point of being too much and, as most MI films go, it has the normal espionage-type intrigue to figure out.

It's just plain entertaining. Kudos to all: the director, the actors and the special-effects and cameraman. A superb job done all around.

   
Darkfantasy | 14.5.2015 16:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je ta největší klasika, amarayi chybí vnitřní artwork...........................................

Video  
Jo tady není co vytýkat, jde pouze chválit. Obraz jak břitva...........................................

Audio  
Dolby TrueHD 7.1 anglicky nadzdvihne sousedy a vyžene myši z trubek. Opravdu fantastická zvuková stopa.

Bonusy  
Bonuse je asi čtyřicet minut...................................................................................

Verdikt
Za tu cenou za kterou se prodává MI:4 se nedá říct ne a nekoupit.........................................

   
Danka | 30.4.2015 10:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal je klasická modrá krabička bez vnitřní artworku,vnější je artwork z asi nejznámější scény tohoto filmu.

Video  
Video je velmi zdařilé,místy lehký šum,ale možná to tak bylo zamýšleno.Celkově jsem spokojená a doporučuji.

Audio  
Audio stopa anglická,jako až na malé vyjímky,kdy je česká stopa ve stejné kvalitě,opět lepší.S dabingem jsem spokojená.

Bonusy  
Bonusy zde jsou v HD a mají českou podporu.Bonusy jsou zajímavé a dozvíte se například,jak se točila scéna,kdy Tom leze po oknech jako Spiderman.

Verdikt
Celkově jsem s tímhle blu ray spokojená,film mě baví,byl za slušnou cenu,takže to byla jasná volba ke koupy.

   
PVi92 | 23.4.2015 16:28 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Petar A. | 10.2.2015 18:29

Balení  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Video  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Audio  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Bonusy  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Verdikt
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

   
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 24.12.2014 13:38

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  

Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................

   
colapso | 25.11.2014 21:53 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Overlords | 8.11.2014 23:26 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasické balení

Video  
Obrraz kvalitní

Audio  
Zvuk skvělý

Bonusy  
Bonusy jsem neviděl

Verdikt
Celková spokojenost

   
Uživatel z e-shopu Dénes István P. | 29.9.2014 15:02

Balení  
The package of this product is a single disc amaray cover. Good artwork, nothing special. We have all the informations about the movie we need.

Video  
The movie has very good video quality, sharp, colorful pictures. Good video transfer, no ghosting, no blur.

Audio  
The audio quality is also very good. English 7.1 True HD - Wow! Thats awesome. The hungarian 5.1 also good. I1ve only tested this two audio tracks.

Bonusy  
We have only 2 extras: deleted scenes, and a making-os style video. It's the weakest point of this product.

Verdikt
We have a real M:I movie with good picture quality and awesome audio. But, it could be more extras.

   
djfilcek | 9.9.2014 20:01 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  
supr s cz podporou

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Lucie Š. | 7.9.2014 14:08

Balení  
Akci slibující přebal s Tomem ve slušivých brýlích visícím na paneláku v Kuala Lumpur.Jinak modrá umělá klasika

Video  
Ze všech vydání Mission Imposible hodnotím nejlepší obraz,dobré barvy,ostrost a to i v rychlých scénách

Audio  
Zvuk v originálu dolby true HD excelentní,při písečné bouři má člověk pocit,že ji má přímo v obýváku

Bonusy  
Bonusů je vagon,sice o ně zas až tak moc nestojím,ale je fakt,že se tam dá najít opravdu leccos zajímavého

Verdikt
Společně s třetím dílem považuji tuto Mission Impossible za nejzdařilejší ohledně děje i akčních scén

   
marodavidoff | 13.8.2014 11:08 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Je to klasický amaray co nenadchne ani neurazí, titulní obrázek je vcelku povedený, chybí vnitřní artwork.

Video  
Parádní obraz snad bez jediné chybičky, jak je u novějších filmů takřka standardem. Nemám co vytknout.

Audio  
Pokud máte doma slušnou aparaturu, není co řešit. Dabing mě zcela míjí a originální zvuková stopa nemá chybu.

Bonusy  
Co se týče bonusů, mohlo by jich tu být více, ale buďme rádi, že tu vůbec něco je, pořád by to mohlo být horší..

Verdikt
Osobně mě série chytla až od třetího dílu a navíc v multibuy jasná koupě. Pokud jste fandové série, není co řešit.

   
Indian1 | 3.8.2014 21:28 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Grafická stránka tohoto blu - raye je absolutní propadák bez nápadu!!!! Ubohost sama je,že uvnitř na vás zírá bílá!

Video  
Obrazová stopa u tohoto blu - ray discu je absolutní špice a nemám žádné proti!!! Je to opravdu povedený kousek.

Audio  
Zvuková stopa u tohoto blu - ray discu je bez chyby a nemám k ní co dodat. Bedny dostaly záhul a sousedi taky!

Bonusy  
Bonusová stopa u tohoto blu - ray discu je opravdu dostačující a všem dá co chtějí. Film jsem dělal, ale z Prahy toho moc není.

Verdikt
Pro mne asi nejlepší volné pokračováni Mission Impossible!!!! Film je napínavý a nabitý akcí a všem doporučuji!

   
Uživatel z e-shopu Ranko J. | 24.7.2014 17:34

Balení  
Jednoduše perfektní provedení. Komiksový rukávek je velmi příjemným překvapením a myslím si, že se velmi povedl. Na samotném amaray se navíc nachází hlavní hrdina, takže co víc si přát .)

Video  
Standardně skvělá kvalita videa, obraz je krásně ostrý a barvy to samé. Nemám co vytknout, pouze mohu doporučit.

Audio  
Po zvukové stránce se jedná o zlatý standart na který jsme zvyklí u blu-ray, opět není co vytknout..

Bonusy  
Oproti jedničce pro fanoušky rozhodně velké sklamání. Sice jsou bonusy přítomny, za což můžeme být rádi, ale ve srovnání s prvním dílem jsou pouze chudým bratříčkem. Určitě by si tento film zasloužil daleko větší pozornost ohledně bonusů.

Verdikt
Jedná se o skvělý film, kterému prostě blučko sedí (až na ty bonusy, těch mohlo být určitě více). Určitě povinnost každého fanouška.

   
Crush3r | 5.2.2014 15:58 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Dezz66 | 8.11.2013 10:20 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
FilmFan24 | 25.7.2013 18:01 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
karlik4801 | 8.7.2013 16:53 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Blu ray disk má skvělý obraz i zvuk.

Úžasně akční a pro mě dosud nevídané. Když jsem šel do kina, říkal jsem si, že to bude zase nějaký tuctoví akčňák, možná pořádná blbost. A teď? Pět zasloužených hvězd. Viděl jsem Sawyera, i když bohužel v malé roličce. A to hlavní, objevil jsem a zamiloval jsem si Jeremyho. Přímo skvělé akční a zajímavé scény. Nemůžu se dočkat dalšího dílu. Viděno v kině.

   
MARIUSZ | 9.11.2012 10:50 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Extra blue ray. Vřele doporučuji!Excellent

   
tnp101 | 10.6.2012 12:11 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Ethan Hunt se nám nadobro přeměnil v alternativního Bonda a vůbec se nebudu zlobit, když se vrhne na pravidelné vyplňování volného místa po zrovna absentujícím agentovi 007. Čtvrté dobrodružství je nadmíru zábavné, ale na rozdíl od trojky ne tolik konzistentní, což je jeho největší slabina. Plnohodnotné finále se totiž odehraje ve druhé třetině a vše navazující představuje už jen narychlo budované vyvrcholení stojící na bedrech málo výrazného záporáka. Výsledný celek se v tomto ohledu zcela zbytečně sebepoškozuje a nic nespraví ani hromada originálních nápadů a všeobecný nadhled - to angažování režiséra od animáků je velmi citelné. Takže ano, zábavný „bondbuster“ s výborným Cruisem, avšak veškerý svůj potenciál ani zdaleka nevyužívá. 70% … Mimochodem, jeví se to tak jenom mně nebo vypadá většina digitálních efektů vcelku lacině?


RECENZE ČESKÉHO BLU-RAY:

OBRAZ:
Film se špičkovými akčními scénami si žádá špičkovou prezentační techniku a samozřejmě kvalitní zdrojový materiál. Jak se dá tušit, zatím poslední M:I se po právu řadí k tomu nejlepšímu, co si lze na Blu-ray v současné době pořídit. Technicky dokonalý přepis je prezentován v anamorfickém poměru stran 2,40:1 - scény točené IMAX kamerami nejsou bohužel v původním „vyplněném“ širokoúhlém formátu, jak tomu v minulosti bylo třeba u „Temného rytíče“, či nového „Trona“. Rozplývat se nad jednotlivými parametry je vcelku zbytečné, protože se do jednoho řadí mezi referenční. Úžasná ostrost, detaily, podání barev, černé, stínů, hloubky, to vše bez zřetelného zrna - jednoduše špička. České (a samozřejmě i všechny ostatní) titulky jsou nezvykle zbarveny dožluta.

ZVUK:
Tím plynule přecházíme ke zvuku, jenž je v originále zastoupen špičkovou Dolby TrueHD 7.1 stopou. Ta stejně jako obrazová složka disku naplno otestuje sílu vaší výbavy - subwoofer si zaduní agresivně, ale přesto s citem, prostorové reproduktory převezmou úlohu srovnatelnou s předními kanály a v kombinaci s výrazně prokreslenými detaily, sebejistými dialogy i bezchybným přednesem hudby výsledný dojem povznášejí na úroveň dokonalosti. Česká stopa v DD 5.1 je na tom dle možností méně kvalitního formátu výborně, ale v přímém porovnání pochopitelně výrazně zaostává, což lze do jisté míry říci i o dabingu, z něhož lze vycítit určitou snahu o nápaditost, ale ve výsledku jde spíše o průměr, kde se navíc docela často nedaří zesynchronizovat mluvené slovo s pohybem úst.

BONUSY:
Maximální spokojenost s technickou stránkou titulu potom částečně kazí bonusová nabídka. Všechny materiály jsou prezentovány v plném HD rozlišení a vybaveny českými titulky a začneme výborným 18 minutovým pohledem na natáčení v Dubaji, ze kterého se člověku se slabším žaludkem dost možná udělá nevolno. V podobném duchu pokračujeme o něco slabší 12 minutovkou o natáčení finále na parkovišti, u něhož se s tou výškou také nešetřilo (20 metrů), následuje 3 minutový sestřih z natáčení honičky v písečné bouři bez komentáře a stejně dlouhá představa rekvizit (především kufříky, kterých bylo vskutku hodně). Nakonec nás čekají ještě tři smazané scény o celkové stopáži 5 minut se selektivním komentářem režiséra Brada Birda, které mírně rozšiřují scény ve finálním sestřihu, ale kromě chaosu (viz komentář k jedné scéně) nic zásadního nepřináší. A to je, vážení, konec. Zdá se vám ta kolekce bonusů neúplná? Máte pravdu. Na trhu se totiž kromě mnou recenzované jednodiskové verze povaluje ještě dvoudiskovka s dvěma hodinami (přeložených!) bonusů, a to navíc v nádherném steelbooku! Lze ji zakoupit i v některých tuzemských e-shopech, ale oficiálně distribuované u nás toto balení z nepochopitelných důvodů není.

FINÁLNÍ VERDIKT A PROCENTUÁLNÍ HODNOCENÍ DISKU:
Základní jednodiskovka si ode mě odnáší slušných 70%.

PRO VÍCE RECENZÍ NAVŠITVTE MŮJ PROFIL NA ČSFD - tnp101

   
Uživatel z e-shopu gorej_stefan | 12.5.2012 10:59

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Příjemný akční kousek, který na blučku vypadá a zní moc dobře.
Ghost Protocol rozhodně nedělá sérii Mission Impossible ostudu.
Doporučuji!

   
Roman | 30.4.2012 22:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Jednoznačně nejlepší díl z celé série,doslova excelentní obraz a fascinující zvuk,to musíte vidět,ne vidět,musíte to doma mít,jednoznačně aba palce nahoru !!!