Hodnocení Madagaskar 3 (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 8 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:14.1.2015
Brusle Smrti | 14.1.2015 20:42 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Tak to ani nejak nepotrebuje komentar je takovy normalni a nic zvlastniho. Urcite to slo udelat lepe.

Video  
Myslim ze tohle je asi nejsrandovnejsi dil ze vsech 3, ale ne nejlepsi vadi mi to ze se z dzungle "prestehovali" do velko mesta.

Audio  
Soundtrack nebyl zas tak spatny a byla celkem i dobre volena zpevacka (Katty Perry) i kdyz ji moc zrovna neholduju tak se do cirkusoveho prestaveni hodila perfektne.

   
colapso | 29.11.2014 21:34 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
cakanec | 27.10.2014 15:57 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Standardní modrý plastový blu-ray s velmi povedeným předním artworkem. Je to barevné, je to živé, je to Madagaskar.

Video  
Špička. Jestli máte velkou televizi s kvalitním zobrazovačem, tak si tuhle jízdu užijete. Neskutečný barvy, ohromná ostrost plná detailů.

Audio  
Pohádka, ale s bombovým zvukem. Originál je špičkový, dabing je perfetkní. Ale co si nejvíc užívám, je Hanzův soundtrack!!!

Bonusy  
Bonusy na disku najdete, jejich seznam naleznete v popisu na obalu, ale já je nikdy nevyhledával, tak k nim víc nemám.

Verdikt
První Madagaskar mě moc ani děti nebavil, taková jednohubka. Dvojka už byla o moc vtipnější. Ale trojka je neskutečná, ujetá a zábavná jízda.

   
cenda133 | 9.10.2014 16:21 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Zdarila klasika :) bez vnitrniho artworku ale s potiskem disku hezkym ..................................

Video  
Obrazek v poradku asi tak jak se dalo ocekavat na tomto nosici ze to bude vypadat..................

Audio  
Zde plati toteez..parada bez sebemensiho problemu....aspon pro me :)...............................................

Bonusy  
Myslim ze si kazdy fanda animaku prijde na sve, i hra je zde pro nase ratolesti :) nejen pro ne..palec nahoru...................

Verdikt
Jsou to vtipalkove proto byl treti dil jasna volba a muzu doporucit...........................................

   
Uživatel z e-shopu pekas | 16.9.2014 22:07

Balení  
Klasická Blu-Ray Blue krabička, rozhodně hezčí, než ty bílé. Obrázky na obale veselé, dávají tušit, že to nebude smutný film.

Video  
No tak to už je nový film, žádná Blu-Ray předělávka těch starých, takže obraz píše, jak se od tohoto média očekává.

Audio  
Hudba naprosto luxusní, také je pod ní podepsaný Hans Zimmer. A originál stopa 7.1 Dolby True HD, česká Dolby Digital 5.1.

Bonusy  
Bonusů je zde požehnaně, kromě zbytečných komentářů k filmu už zajímavější vystřižené scény, mini film a další.

Verdikt
Jsem rád, že aspoň trojku mám v Blu-ray verzi, jedničku a dvojku ještě jako DVD. A protože se trojka povedla opravdu náramně, je radost o to větší. Rozhodně doporučuju!

   
pipapaja | 20.7.2014 11:17 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je to co se čeká od standartu.tj. klasický plast bez vnitřního artworku. Plusem je pěkný potisk disku a pohyblivé menu.

Video  
Video je parádní a hlavně všechna barevnost filmu nádherně vystupuje až Vám z toho budou oči přecházet.

Audio  
Zvuk se také povedl jak v silné anglické stopě tak i v trošku slabší české. U dabingu spokojenost jelikož všechny postavy vyjma maurice mluví ti samí dabéři co minule.

Bonusy  
Zvuk se také povedl jak v silné anglické stopě tak i v trošku slabší české. U dabingu spokojenost jelikož všechny postavy vyjma maurice mluví ti samí dabéři co minule.

Verdikt
Mdagascar 3 se na modré placce velice povedl, škoda jen že to balení nějak lépe nevystupuje bylo by to lepší.

   
Dezz66 | 26.9.2013 14:35 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Jajabar | 6.8.2013 16:57 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal tvoří klasický modrý Amaray s českým přebalem uvnitř nepotištěným. Disk byl potištěn motivem filmu a to v podání cirkusácky vyhlížející zebry Martyho. Všechny údaje na obale jsou v pořádku. Menu je anglické a krásně animované. Spouští se hned po ukázce na další chystaný animovaný snímek Legendární parta (Rise of the Guardians).

Video  
Jak jinak by měl vypadat animáček než dobře. Hranice animovaného filmu se posouvají stále rychle dopředu a znát to je i na třetím pokračování Madagaskaru. Perfektní přepis, nádherně vykreslené postavičky, budovy i krajina. Paleta pestrých barev jako dětské omalovánky. Navíc perfektní černá, která se nevidí jen tak. Skvělý zážitek na jedničku.

Audio  
Hlavní anglická stopa je zastoupena monumentálně ve formátu Dolby True HD 7.1, která bere dech a rve uši. Film obsahuje mnoho efektů, ale i hudby v podání například Katy Parry a tak zůstává povinností, aby zvuková složka zněla perfektně. Český dabing, stejně jako ostatní dabingy, už zastupuje jen Dolby Digital 5.1 o podstatně nižším toku, za to však stejně velice ohlušivém výkonu. Po zvukové stránce také naprostá jednička na bluray.

Bonusy  
Už dlouho jsem neviděl tak bohatou a pestrou nabídku bonusů. Studio se opravdu překonalo a nabídlo nám komentář, trailery k filmu Madagskar 3 a i jiné upoutávky (World of Dream Works Animation), smazané scény a dokonce hru, ale i další. Mě nejvíce zaujal dokument s herci, kteří v originále dabují kreslené hrdiny. Vše (vyjma komentáře) je sice v anglickém znění ale s českými titulky. Navíc vše v HD kvalitě, takže jde rozhodně o perfektní podívanou.

Verdikt
Třetí díl zvířátek z Madagaskaru dopadl ve všech směrech, jak nejlépe mohl. Obraz, zvuk, bonusy i film samotný si zaslouží maximální uznání a čestné místo ve sbírkách těch, kteří milují film a hlavně ten animovaný. Rozhodně jeden z nejpovedenějších bluray disků letošního roku.