Hodnocení Amazing Spider-Man (DVD)

Celkem hodnocení: 8 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:1.4.2018
Uživatel z e-shopu Stanislav S. | 1.4.2018 10:55

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Skvely

   
Uživatel z e-shopu Filip T. | 12.1.2015 20:49

Balení  
Balenie je neskutočne podarené.Najviac ma potešil darček vo vnútri obalu, bol tam balíček zo 14 tetovačkami.

Video  
Video na tomto dvd nieje žiadna sláva ale ani sklamanie.Kvôli veľkému dátovému toku sa na DVD proste nevojde HD kvalita.

Audio  
Píšu tu že na disku je iba anglický a český jazyk ale nie je tomu tak.Jazykov je tam oveľa viacej.Škoda že Amazing spiderman dostal len 5 kanálový zvuk".

Bonusy  
Bonusov je tu veľké množstvo.Najväčšie prekvapenie boly artworky z natáčania.A taktiež ma prekvapilo že na DVDčko sa dostali všetkých 9 vynechaných scén.Všetky bonusy obsahujú české titulky.

Verdikt
Pre tých ktorí nechcú vyhadzovať veľké peniaze za film na bd je táto verzia jasnou voľbou.Film je tak na 3,5 */5*

   
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 12.10.2014 13:11

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................

   
Uživatel z e-shopu Pavol P. | 24.8.2014 11:55

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Čo povedať? Skvelý film a už sa neviem dočkať pokračovania... Amazing Spider-man sa mi zdá byť lepší, ako klasický Spider-man. Jednotka OK, dvojka - no dobre, ale trojka - ach jooo, len aby sme nejak uzavreli plánovanú Trilógiu :/

   
Ananbelle | 17.5.2014 12:58

Balení  
Všechny Marvelovky mají úžasná balení. Skvěle modré pozadí, kterému dominuje Spiderman ve svém modročerveném kostýmu.

Video  
Skvělá kvalita obrazu. Viniknou veškeré počítačové triky a vše je bráno do detailu, že vám opravdu nic neunikne.

Audio  
Trošičku jsem si musela zvyknout na celkem neotřelé dabéry. Kvalita jak anglické, tak české zvukové stopy je ale skvělá.

Bonusy  
Bonusy jsou zatím nějak nezkoumala, ale myslím, že nejsou žádné. To je prokletí Blu-rayů, na kterých jich je spousta a na DVD se zapomíná.

Verdikt
Nový Spiderman si jistě zaslouží pozornost od fandů Marvelu a celkově komixů. Nebudete zklamaní.

   
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 21.4.2013 11:56

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Né moc dobrý pokus o znovunatočení Super-Mana. Efekty jsou na dobré úrovni. Herecké obsazení ucházející, dabing docela dobrý. Jednoznačně první trilogioe nemá konkurenci.

   
Logan | 9.11.2012 13:21

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Peter Parker z New Yorku chodí na střední školu, rád fotí a žije s tetou May a strýčkem Benem. Při pátrání po minulosti svých rodičů se vetře do budovy společnosti Oscorpu, pro kterou snad rodiče pracovali na nějakém supertajném genetickém projektu společně s doktorem Connorsem. Zde potká nejen svoji přitažlivou spolužačku Gwen Staci, ale i doktora Connorse a nakonec i svůj osud v podobě zmutovaného malého pavoučka, který Petera kousne do krku. V důsledku kousnutí u Petera dojde k přeměně DNA a k získání pavoučích super-schopností. Z otloukánka se takřka přes noc stane maskovaný bojovník proti zločinu. Než se však se svou nově nabytou silou srovná, fatálně ovlivní životy lidí kolem sebe. Dostane se do povědomí obyvatel New Yorku, získá Stacinu lásku a vyslouží si bojové ostruhy na prvním z řady super-zloduchů, které za svou kariéru jako Spider-Man potká. V tomto případě je to okořeněno faktem, že ještěrčího padoucha Lizarda pomohl sám nepřímo stvořit.

Film re-startuje sérii filmů, které několik let natáčel Sam Raimi, podle jednoho z nejúspěšnějších komiksů. Snímek plní úlohu pilotního dílu, kdy se ani moc nemůže odchýlit od Raimiho Spider-mana, aniž by nerespektoval komiksovou předlohu. Tuto možnost bude mít snad v dalších dílech, které budou jistě následovat. Snímek se tedy odvíjí podle známého plánu, včetně nabytí schopností, objevování možností použití, smrti strýce Bena, pochybností svého konání a následného vyrovnání se s vlastní mocí. Oproti předchozím se film liší trochu temnějším a realističtějším pojetím a představením nových postav ze Spider-Manovského universa. Např. první Peterovou dívkou je zde Gwen Staci, což je v souladu s komiksy. Také poznáme Flashe Thompsona, což je další postava, prolínající se dalším Peterovým i Spider-Manovým životem.

Lze pochybovat o nutnosti tento film vůbec natočit. Když už k tomu ale došlo, musím upřímně přiznat, že film je to dobrý, s řadou výtečných momentů, dobrými hereckými výkony a zajímavě udělanými triky a nelze se netěšit na to, jak si s touto ikonickou postavou poradí filmaři v dalších dílech, kdy je již nebudou svazovat pravidla prvních dílů. Které padouchy a postavy si do pokračování vyberou a jak vůbec pokračování pojmou, aby se vyhnuli pouze kopírování Raimiho skvělé trilogie.

Snímek v České republice distribuuje společnost Bontonfilm, a.s. Disk obsahuje kvalitní anglický, český, maďarský, polský a turecký zvuk Dolby Digital 5.1. Film je podpořen titulky v mnoha jazycích, včetně českých, anglických a slovenských. Obraz je ostrý s plnými barvami a je ve formátu 16:9 (2.40:1).

Na českém znění se podíleli: Matouš Ruml - Andrew Garfield (Peter Parker / Spider-Man), Kateřina Velebová - Emma Stone (Gwen Stacyová), Marcel Vašinka - Rhys Ifans (Dr. Curt Connors / Lizard), Jiří Schwarz - Denis Leary (George Stacy), Jaromír Meduna - Martin Sheen (Ben Parker), Martina Hudečková - Sally Field (May Parkerová), Miroslav Táborský - Irrfan (Dr. Ratha), Jakub Saic - Campbell Scott (Richard Parker), Lucie Svobodová - Embeth Davidtz (Mary Parkerová), Michal Holán - Chris Zylka (Flash Thompson), Regina Řandová - Kari Coleman (Helen Stacyová), Ladislav Cigánek - C. Thomas Howell (Jackův otec), Valérie Zawadská - Barbara Eve Harris (paní Ritterová), a další

Překlad: Jakub Racek
Dialogy a režie: Ladislav Novák
Vyrobil: LS Productions dabing 2012

Bonusový materiál tvoří:

- Komentář tvůrců
- 11 vynechaných scén
- 8 scén s kaskaderskými zkouškami
- Archívy společnosti Oscorp – návrhy a nákresy masek, kostýmů a pod.
- upoutávky na několik filmů v kinech a na Blue Ray


- staka –

   
jarda007 | 13.7.2012 10:17

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Tak mám Spideyho za sebou a co říci... Šel jsem do kina bez očekávání, nijak jsem se netěšil a Spidey nakonec vůbec nezklamal, film nebyl přeplácanej super akčními scény, Garfield postavu Parkera zahrál velmi dobře, takže já za sebe můžu dát v klidu nějaké ty 3 hvězdy, možná něco málo navíc. Na druhou stranu, je to sice reboot, ale je to prostě čtvrtý Spider-man za 10 let a to mi připadá dost, Američani budou slintat blahem, když se objeví jejich patos, no a nemůžu se zbavit dojmu, že tahle postava je prostě spíše pro děti Ale i přes mé výtky (některých se prostě nezbavím) se jedná určitě o slušný snímek a pokud neočekává někdo ´nařachanou´ akci či je fanoušek, nebude dle mě zklamán.