Hodnocení Zpívání v dešti (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 9 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:31.3.2019
Uživatel z e-shopu Hamernyik T. | 31.3.2019 11:04

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Marisa Prapotnich P. | 20.8.2017 17:01

Balení  
L’imballaggio è curato, l’oggetto è avvolto in fogli di pluriball,successivamente con del cartone il tutto messo nella scatola a sua volta riempita con materiale antiurto.
Reputo questo imballaggio ottimale e sicuro molto gradito da noi collezionisti che amiamo avere il prodotto integro e in perfette condizioni.
Grazie FA continuate così.

Video  
Belle immagini molto realistica la scene studiate nei minimi dettagli.In complesso soddisfacente.Positivo.

Audio  
Audio sufficientemente calibrato e adatto al tipo di immagini e situazioni presenti nel film in una parola buono.

Bonusy  
Contenuti extra soddisfacenti e interessanti reputo siano importanti come completamento di una edizione.

Verdikt
Trovo sia stato fatto un buon lavoro su questo film sia per quanto riguarda il video che l’audio .
Interessanti anche gli extra.
Prodotto completo sotto ogni punto di vista,sono contenta dell’ acquisto fatto anche dal punto di vista estetico: curato nei dettagli ,edizione numerata e completa; inoltre l’ imballaggio è impeccabile.
Sicuramente acquisterò ancora su FA.Grazie

   
Uživatel z e-shopu Miroslav M. | 31.1.2017 10:48

Balení  
Klasický modrý amaray s nápaditě zpracovaným obalem. Není moc čím překvapit, tak alespoň zadní strana a její údaje jsou přehledné a čitelné.

Video  
Barvy odpovídají stáří filmu, jinak je však tento master velice kvalitní. Vyhlazený a upravený. Vidno, že si tohoto filmu váží.

Audio  
DTS-HD Master 5.1 v angličtině je kvalitní, a vzhledem ke stáří filmu asi i maximální možná kvalita.

Bonusy  
Edice se pišní několikery bonusy, které v sobě obsahují i české titulky. Zajímavé, obohacující samotný film.

Verdikt
Zpívání v dešti je parádní klasický muzikál. Baví mě na něm jak písničky, taneční výstupy i celkový příběh, v němž se snoubí láska a filmové zákulisí.

   
Uživatel z e-shopu marketa C. | 15.12.2016 20:24

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Samotny muzikal znam i z divadla moravskoslezskeho kde jsem obdivovala pisnicky i samotnou hudbu a divadelni obsazeni

   
kenkaku | 24.5.2015 17:07 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Není nutné se nijak pozastavovat nad faktem, že jde o modrý AMARAY bez jakékoliv artworku uvnitř. Je to z dílny MagicBoxu...

Video  
Ne, tady méně než 5 nedám .Sakra je to film z roku 1952.... Formát obrazu filmu je pochopitelně 4:3, doplněný o pruhy na stranách vyplnění plného 16:9.

Audio  
Zvuk cz je mono... no... Normálně bych zuřil, ale u tohohle filmu? Kdo by si u něj pouštěl dabing? Originál EN zvuk je DTS-HD Master Audio a to je zcela v pořádku.

Bonusy  
Je vidět, že jde o disk z mezinárodní distribuce. Bonusy totiž jsou (!), jsou v HD (!!) a mají CZ titulky (!!!). Na druhou stranu menu, to je tragedie :/.

Verdikt
Mít trošku lepší kabátek, tak jde o další ukázkovou edici. Vše je na svém místě (krom toho tragického menu) a osobně jsem nad míru spokojen.

   
ladynka | 15.2.2015 10:08 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení tvoří klasická modrá plastová krabička, na disku je odlišný potisk, vnitřek je bílý bez potisku.

Video  
Přepis obrazu trochu nešťastně dává detailům vybledlý voskový vzhled, obraz je vyčištění a vyhlazený od šumu, barvy jsou bohaté a textury slušné.

Audio  
Namíchaný originál v DTS 5.1 je chvályhodně rozprostřený - zpěv, ruchy, hudba; vyniknou lehké i dynamické tóny.

Bonusy  
Na disku se nachází necelá hodina bonusů, hlavní dokument má dokonce české titulky, byť zrovna takhle si oslavu klasiky nepředstavuji.

Verdikt
Celkem slušný disk s trochu problematickou kvalitou přepisu samotného snímku a delším bonusem s českou podporou.

   
Ištván87 | 17.9.2014 10:50 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obyčejná plastová krabička. Bylo by fajn, kdyby se časem rozhodli začít dávat na plasťáky obaly, které budou zakrývat celou krabičku a nenechávat přečnívat tu horní část.

Video  
Film už má opravdu hodně nalítáno, ale na tu dobu je obraz výborný. Nemám mu nějak co vytknout. Víc než tam je bych stejně nečekal.

Audio  
Zvuk je taky v pořádku. Žádné větší problémy jsem nezaznamenal a stejně jsem nic lepšího nečekal....

Bonusy  
Nový dokument zajímavě nahlíží na současnou reflexi tohohle filmu např. mezi současnými tanečníky. Ne že bych bral názor někoho, kdo hrál ve filmu Let´s dance, jako směrodatný, ale líbí se mi ta nostalgie. Bohužel je jinak bonusů málo, což mně osobně moc nevadí, neboť jsem si dokoupil krabičku na dva disky a vložil si do toho bonusový disk ze starší DVD edice.

Verdikt
Ač má tenhle film nějaké ty chybičky (některé taneční scény budete určitě přeskakovat), tak je to krásná klasika s vtipným dějem, pěkným příběhem a skvělými herci/zpěváky/tanečníky, takže si to člověk rád sem tam pustí. Má to fajn obraz i zvuk, ale trošku míň bonusů.

   
vorez | 6.6.2014 14:52 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Blu-Ray disk je zabalen v klasické modré plastové krabičce. Zadní obal Vás láká na Film ve formátu 1080p High Definition 16x9 1.37:1. To však nemůže být pravda, protože tyhle údaje si navzájem odporují 1.37:1 je poměr 4x3 a ne 16x9. Obal prodává a já osobně tyhle tiskové chyby nenávidím. Připadám si, jako bych si chtěl v obchodě koupit podle předního obalu Snickersku, pak se podívám na zadní stranu obalu a tam je napsáno, že by to mohla být má oblíbená tyčinka (16x9), ale ať se nedivím, když na mě po rozbalení vybafne rozteklá Marska (1,37:1). Vnitřek krabičky nekazí odporné reklamy, ale ani žádný obrázek v tématu filmu. Plocha je zde čistá.

Video  
Jak jsem již zmiňoval v balení, tak po spuštění filmu na Vás čeká obraz 4x3, protože film byl natočen v původním poměru stran 1,37:1. Tenhle fakt se filmu z roku 1952 nedá rozhodně vyčítat a vzhledem ke stáří nečekejte obrazovou kvalitu jako u nového blockbusteru. Obraz působí spíše jako DVD než Blu-Ray. Chloubou filmu jsou barevné kostýmy, které vyniknou v tanečních vystoupeních během natáčení muzikálu “The Dancing Cavalier“. Tento Blu-Ray disk je cílen hlavně na fanoušky tohoto filmu a ne pro technologické geeky.

Audio  
Na Blu-Ray se dostala originální zvuková stopa v DTS-HD MA 5.1, která na Vaší reprostoustavě dokonale navodí atmosféru konce 20.let. Zvuk je čistý a dokáže vtáhnout do děje během tanečních čisel. I Přes stáří filmu mu prakticky nelze nic vytknout. Horší je to už s českou zvukovou stopou, která obsahuje pouze Dolby Digital 1.0. Jak jsem již zmiňoval, film je už staršího data a studio nezainvestovalo do úplně nové české zvukové stopy. Osobně si myslím, že film je lepší si pustit v originále s českými titulky, protože více jak polovinu stopáže tvoří hudební vystoupení a ty stejně nejsou nadabované. Budete-li chtít znát jejich překlad, budete muset v menu zapnout české titulky, ale ty se Vám budou ukazovat i během konverzace. Uvítal bych v menu možnost „pustit české titulky během zpívaných pasáží".

Bonusy  
Bonusovou sekci táhne hlavně 50 min. Dlouhý dokument dokument Singing In the Rain: Raining on a New Generation, ve kterém se dozvíte jak moc tenhle muzikál ovlivnil dosavadní filmovou i hudební tvorbu a stal se legendou. Pokud si chcete vychutnat jen hudební vystoupení, je zde Jukebox, do kterého si naházíte playlist písniček a ten Vám pak přehraje tyhle části filmu, dle Vašeho pořadí.

Verdikt
Tato muzikalová klasika se rozhodně vyplatí!

   
Rankin Fitch | 11.7.2013 22:12

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
CO dodat o filmu, který všichni přiznivci stejně znají a kdo ho nezná přímo, tak o něm už stejně určitě slyšel. Filmový přepis na BD je slušnej, určitě lepší než bylo DVD, takže investice tohoto typu se zcela jistě vyplatí. :-)