Hodnocení Páni mají radši blondýnky (MARILYN MONROE) (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 5 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:29.5.2015
George Camel | 29.5.2015 10:47 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasická průměrná modrá plastová krabička, ničím neurazí, nenadchne. Vložený Katalog s filmy mě nezaujal. Zbytečnost

Video  
Obraz, u tak starého filmu, je naprosto excelentní. Přepis a zrestaurování se určitě povedlo na 100%. Vychutnáte si mnoho detailů, spoustu barev, je to nádhera se koukat.

Audio  
Dabing české verze je naprostá katastrofa a ostuda vydání. V mono verzi se na film nedá koukat. Originál je 100% lepší a vychutnáte si film s lepším pocitem.

Bonusy  
Bonusů je na disku poskrovnu, jen dochované dobové materiály, navíc v horší kvalitě SD, což radost neudělá.

Verdikt
Filmy s Marylin jsou opravdu v něčem kouzelné, trošku v té naivitě, trošku v jejím sex symbolu, ale dá se na ně dívat i po 60 letech. Skvělé.

   
FilmFan24 | 3.10.2013 18:38 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Jajabar | 20.9.2013 12:18 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasická modrá krabička s pěkným a českým přebalem, uvnitř s reklamou na jiné bluray nosiče stejného studia, je vlastně úplně normální a nijak nevyniká. Údaje na obale jsou správné. Potisk nosiče tvoří nápis filmu a lze z něj poznat, že disk bude součástí, stejně jako film Jak si vzít milionáře, nějaké velké kolekce slavné blondýnky. Menu je anglické a přehledné, i když zcela jednoduché.

Video  
Obraz je ve formátu 1,37 tedy 4:3. Ovšem nemám dojem, že by se tím nějak film trpěl. Co se remasteru týče, jde určitě o mistrovsky odvedenou práci, která sice nemůže konkurovat dnešním snímkům, ale může se pyšnit tím, že i s přes 50 let starým filmem, jdou udělat nemalé zázraky. Především je tu perfektně vyčištěný obraz a oživené barvy, vlastně mám dojem, že původní materiál byl černobílý. Pak drobnokresba sice není úplně nejlepší, ale například kostýmy vypadají velice dobře. I ostrost obrazu byla zvládnutá dobře, takže já jsem spokojen.

Audio  
Zvuk tvoří jako základ anglická stopa DTS Hd Master Audio 5.1, která je perfektně vyčištěná a rozhodně dobře udělaná. Ostatní stopy jsou více méně převzaty z různých již dostupných materiálů, které zůstaly již v původním provedení. Konkrétně český dabing je zastoupen jen jako mono a byl převzat z televize.

Bonusy  
Ani u dalšího snímku s legendou Marilyn Monroe není mnoho bonusové výbavy na bluray nosiči. Je tu jen opět pár trailerů a kratičký spot o otiscích dlaní obou slavných div do betonu. Řekl bych, že se dochovalo jen asi velmi malé množství doprovodných materiálů a navíc i to málo je ve velmi špatném stavu, protože veškeré bonusy jsou v SD rozlišení a navíc znatelně poškozené vlivem času.

Verdikt
Film je už klasika a osloví jen svoji cílovou skupinu. Samotný obraz dopadá na výbornou, protože každému musí být jasné, že takhle starý materiál už nikdy lépe vypadat nebude. Po zvukové stránce je to horší a chybí pořádná bonusová výbava, ale dá se říci, že na film starý 59let šlo vlastně o úspěch v přepisu.

   
MARIUSZ | 24.7.2013 13:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Very good movie, I recommend to all the great comedy. Extra game actors, cool story, a man detached from the problems that a lot of laughter .
Thank you very ,very much.Best regards!

   
Uživatel z e-shopu bartek | 1.7.2013 07:38

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Svěží herecké výkony a několik trefných vtípků dělají z tohoto studiového nezmaru něco více, než jen tupou procházku po interiérech, které by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Do muzikálu má snímek daleko, stejně jako k regulérní komedii a v zásadě je to jen pohádka o hloupé blondýnce, která vlastně tak hloupá nebyla a životních hodnotách se zásadním uvědoměním. Ač je to tupé a režijně strnulé až běda, přece jenom mají dvě hlavní představitelky jakési kouzlo, které trochu zamlžuje kritický úsudek.