Hodnocení BOURNEŮV ODKAZ Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 22 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:29.1.2017
Drunksta | 29.1.2017 21:15 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Jako obvykle povedený steelbook, kterému chybí snad jen nějaké embosování/debosování. Jinak naprostá spokojenost.

Video  
Opět standardně kvalitní obraz v poměru stran 16:9 s rozlišením 1080p. Videokodek je MPEG-4 AVC Video, datový tok pak 26.131 kbps.
Snímek obsahuje anglické, bulharské, české, estonské, hebrejské, litevské, lotyšské, maďarské, polské, portugalské, rumunské, ruské, řecké, španělské, thajské a turecké titulky.

Audio  
Zvuková stopa je ve formátu 5.1 pro všechny jazykové verze a kromě originálního a českého znění zde najdeme například Maďarštinu nebo Španělštinu.

Bonusy  
Disk obsahuje celkem 11 bonusů, které mají dohromady něco přes 48 minut. Najdeme zde například vynechané scény nebo nebo dokument věnovaný motgocyklové hoičce. Všechny, kromě komentáře tvůrců, obsahují české titulky.

Verdikt
Další povedený steelbook, tentokrát z velmi vydařené špionské série. Vzhledem k tomu, že následovalo vydání i předešlých dílů v steelbookové edici, tak se jedná o nepostradatelný kousek z vydařené kolekce věnované Jasonu Bourneovi.

   
Uživatel z e-shopu Martin K. | 21.1.2017 12:19

Balení  
steelbook super..........................................................................................................

Video  
..........................................................................................................

Audio  
..........................................................................................................

Bonusy  
..........................................................................................................

Verdikt
..........................................................................................................

   
MarcX | 4.1.2017 20:21 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Standardně zpracovaný Steelbook s pěkným potiskem hlavního představitele snímku na obou stranách, který nenabízí žádný unikátní prvek. Hodnocení 7/10.

Video  
Snímek disponuje obrazovým formátem 2,35:1, tudíž naprosto identickým formátem, v němž byl snímek natočen. Kvalita videa je na vysoké úrovni. Minimální množství zrna. Hodnocení 8/10.

Audio  
Originál: DTS-HD Master 5.1, český dabing: DTS 5.1. Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší. Hodnocení 8/10.

Bonusy  
BD Bourneův odkaz disponuje českými i anglickými titulky. Disk se pyšní 11 bonusy o celkové stopáži 00:48:32 hod. Všechny bonusy jsou v HD rozlišení a obsahují českou titulkovou podporu. Hodnocení 8/10.

Verdikt
TIP ZÁKAZNÍKA! Celkové hodnocení 8/10. Velmi kvalitně zpracovaný Steelbook. Výhodnost koupě: 1-100Kč = 100%, 101-200Kč = 90%, 201-300Kč = 80%, 301-500Kč = 65%.

   
Kapo91 | 3.6.2016 22:08 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Roddy87 | 13.2.2016 22:20 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Video  
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Audio  
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Bonusy  
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Verdikt
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

   
Uživatel z e-shopu Petar A. | 10.2.2015 18:35

Balení  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Video  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Audio  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Bonusy  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Verdikt
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

   
Vidli | 1.10.2014 22:11 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Pěkný steelbook i vnitřní artwork. Není co vytknout..................................................

Video  
Video je perfektně vyhlazené a čisté, bez žádného rozmazání. Samozřejmostí je vysoké rozlišení a celková kvalita videa.

Audio  
Perfektní zvuk, s velkým výběrem jazyků a titulků. Zvuk je čistý a jasný, bez rušení. Víc není co dodat.

Bonusy  
Bonusy velmi mile překvapí svým obsahem a titulky...................................................

Verdikt
Dobrý film za dobrou cenu v pěkném provedení............................................................

   
Uživatel z e-shopu Yury S. | 3.4.2014 22:49

Balení  
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

Video  
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

Audio  
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

Bonusy  
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

Verdikt
9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

   
Ice07 | 31.3.2014 07:59 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Pěkný steelbook. Myslím, že se velmi povedl, vypadá moc pěkně. Myslím, že je nutnost každého fanty této ságy :-)

Video  
Video vypadá velmi povedeně, myslím, že jsem nic závadného neviděl. Obraz tedy určitě na jedničku. Perfektní.

Audio  
Po zvukové stránce také není co vytknout. Originál stopa je úchvatná, český dabing je také velmi povedený.

Bonusy  
Bonusů není zas až tak moc, ale necelá hodinky je opravdu moc povedená a to navíc opatřena cz titulky.

Verdikt
Celkově balení stojí za to a je to nepostradatelná část sbírky této ságy. Steelbook je opravdu velmi povedený.

   
Loverko | 11.3.2014 16:20 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
mozem povedat ze patri medzi najkrajsie steelbooky ktore som kedy videl alebo mal, ten nazov filmu na obale v striebornej farbe to naozaj krasne dotvara, potlac disku by mohla byt krajsia a nie len biela

Video  
tazko na tom hladat chybu ked obraz je dokonalý, nic som nenasiel co by som mohol vytknut, jednoducho krasa

Audio  
zvuk v DTS co tomu vytknut, krasne mmohutny a ciste audio dotvara napínavu atmosferu tohoto filmu, zazitok pre usi

Bonusy  
malo ktore blu ray ma tolko bonusov od vystrihnutych scen a pohladu do zakusia, rozhovori s hercami a mnoho dalsieho

Verdikt
Jednoznacne odporucam vsetky fanusikom Bourna aby si doplnili tento steelbook do svojej zbierky, KRASNE

   
Uživatel z e-shopu janota | 9.2.2014 17:26

Balení  
v plechu se mi líbí, vkusné

Video  
spokojenost

Audio  
také spokojenost

Bonusy  
je tam vše

Verdikt
film celkově dobrý, akční, škoda že v něm nepokračoval MATT Damon

   
Uživatel z e-shopu Radek H. | 3.2.2014 09:24

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Není,co dodat. Paráda

   
audinmen | 27.1.2014 20:37 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal vypadá neskutečné skvěle, krásny steelbook, jeho design je opravdu povedený a stane se ozdobou každého fanouška

Video  
K obrazové stránce filmu není co vytknout, prostě kvalitní blu ray obraz. film je velice povedený

Audio  
Výborné audio, super Český dabing 5.1 a ještě v DTS ,takže naprosto kladne hodnotím doporučuji všem

Bonusy  
Po stránce bonusů jsem také spokojený, člověk se opět dozví zajímavé informace ze zákulisí vzniku filmu.

Verdikt
Steelbook byl pořádně zabalen.Obraz je výborný a zvuk vynikající.Je to pěkná akční podívaná.!Doporučuji!....jsem naprosto spokojený!!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Lukáš K. | 14.1.2014 08:12

Balení  
SteelBook se mi velmi libi. Je pekne barevne sladeny.

Video  
Dobra kvalita videa

Audio  
Zvuky velmi dobre

Bonusy  
Bonusy dobre, vcetne vynechanych scen.

Verdikt
Dobra koupe kdyz byl v multibuy :-)

   
JohnnyCrash | 29.11.2013 23:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Jedním slovem krása. Ani bych neřekl, že s takového brakového filmu dal vytřískat tak famózní steel.

Video  
Kvalita, jak jinak. Kdyby tomu bylo naopak, tak bych byl hodně zklamaný. Silný nadprůměr. PS: Rachel Weisz je v takové kvalitě skvostná.

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Dezz66 | 8.11.2013 10:24 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu borek | 15.9.2013 10:20

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Film je svižný, nenudí. Popravdě jsem čekal něco jiného, rozhodně se na film ještě s manželkou podíváme. Steelbook je povedený. Obrazově bez výhrad, to samé se dá říct o zvuku.

   
Black | 10.8.2013 20:57 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Pekny a málo doceneny je podle me tento steelbook čtvrtého dílu.

Video  
Výborná kvalita obrazu.

Audio  
Originální stopa výborná, česká velmi dobře DTS, dabing výborný.

Bonusy  
Necelá hodinka ale v HD a s českými titulky. To oceňuji 4 hvězdami.

Verdikt
Pořiďte si, stojí za to!

   
FilmFan24 | 25.7.2013 15:34 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velice povedený černobílý artwork...takový design mám osobně rád.

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
jaturcat | 16.3.2013 12:54 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Trochu ze začátku zmatený. Ale jinak dost akční film - navazující vedlejší liniií na předchozí sérii. Hlavní hrdina je skvěle zahrán. Steelbook je skvělý, jen tak dál.

   
Tom Hardy | 19.1.2013 15:56 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Jsem milovník původní Bourneovské trilogie, ale to nejspíš málokoho překvapí. První díl byl „jen“ hodně dobrý, ale co předvedl Paul Greengrass ve dvojce a trojce, to byla hotová akční slast. Moje obavy z „Bourna bez Bournea“ proto nepramenily ze střídání hlavní role (nalijme si čistého vína – on Matt Damon zas tak klíčový nebyl, šlo hlavně o formu), ale o změnu režie. A obavy to byly správné.

Ale buďme fér. Tony Gilroy, který scenáristicky zaštítil původní trilogii, neodvedl fušerkou práci. Nabízí dostatečné množství kvalitní akce, pravidelně střídá lokace, aby mu příběh nestagnoval a do toho vytáří sympatická „minidramata“ alá souboj s vlky či šílený vědec likvidující všechny kolegy v laboratoři. Háček je v tom, že nic z toho není kulervoucí. Kouká se na to dobře, divák se nenudí, ale chybí záběr, který by se vryl do šedé kůry mozkové. Všechno v kolonce solidně odvedeného žánrového řemesla.

Nový Bourne tak nabízí staré základy (včetně souboje jednotlivce s organizací), ale selhává především na podání, díky čemuž nebudete mít potřebu o filmu někomu nadšeně vyprávět. Což ho nejvíce odlišuje od původní trilogie. Pokud se s tím smíříte, bude vás první štace agenta Aarona Crosse v podání Jeremyho Rennera bavit. V opačném případě nemá smysl, abyste na Bourneův odkaz vůbec koukali.

Blu-rayko prezentuje snímek ve výborné formě. Sice jsme díky jazykovým mutacím přišli o originální DTS v 7.1 variantě, ale ani „pětka s jedničkou“ filmu ostudu nedělají. Detaily, hudba, výbuchy, dialogy, to vše je křišťálově čisté. Obraz vykazuje rezervy maximálně v podání černé barvy, ale to je asi tak všechno. Zasněžené pláně i městské části vypadají prostě špičkově. Na Blu-ray vás film opravdu nezklame.

Což platí i pro bonusy, které se skládají z vystřižených scén a dokumentů (cz titulky) a audiokomentáře tvůrců (ten bohužel cz podporu postrádá, stejně tak volitelné komenty u vystřižených scén).

Sběratelé pak nepochybně ocení krásná STEELBOOK varianta, která by měla být povinnou koupí. Takže abych to shrnul: Žádná pecka, ale poctivé řemeslo na technicky precizním disku. Stojí za pozornost.

   
karlik4801 | 12.12.2012 19:02 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Škoda že se jedná o Bournea a ne o jiný samostatný film. Naštěstí se příběh spojil a je postaráno. Jako největší fanoušek Jeremyho Rennera jsem si podívanou naprosto užil. Pomalejší rozjezd, ale ten nahradí propracovaná akce a dobrý nápad. Vidíme mysl Aarona Crosse, která se v nemálo věcech podobá mysli Jasona Bournea, jen ten rozdíl - Cross si všechno pamatuje. Fanda akčních filmů si najde své. A na konec? Extreme ways.
Steelbook má krásný desing, artwork vevnitř je taky skvělý. Rozhodně doporučuji.