Hodnocení TEORIE VELKÉHO TŘESKU - 5. série Kolekce (3 DVD)

Celkem hodnocení: 4 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:24.2.2016
Uživatel z e-shopu power | 24.2.2016 10:08

Balení  
Perfektní balení, nedá se nic vytknout. Vše dorazilo v pořádku a ještě dříve, než bylo avizováno při nákupu. Maximální spokojenost.

Video  
Při jedné epizodě se na začátku seriálu při úvodní znělce z ničeho nic obraz zrychlil, jako kdyby jste ho chtěli přetáčet, po cca 5 vteřinách se zastavil a pokračoval opět normálně. Jinak zatím vše ok

Audio  
Chvílemi je zvuk hlasitější, jinak vše ok. Není to nic zásadního a ve sledování seriálu to nebrání.

Bonusy  
Nemohu hodnotit, žádné bonusy v této edici nejsou :-( a ani netuším, zda se dají s tímto seriálem koupit.

Verdikt
Spokojenost s celou 5. sérií, vřele mohu doporučit. I když chvílemi kolísá zvuk a rychle se přetáčí obraz nekazí dojem z celé série, protože nic zásadního Vám neuteče

   
blinkman | 26.6.2015 19:07

Balení  
3 slim DVD krabičky v peknom kartónovom boxe. Nie je čo vytknúť. Ako celok to v krabičke vypadá dobre. Od tretej série sa na boku nachádza vždy aj číslo série. Vypadá to v poličke zvláštne, keď od tri sú očíslované a prvé dve nie. Ale tak čo už. Vnútorné artworky som ani neočakával, takže biela ma nesklamala, rovnako ako mi nevadí opakujúci sa predný motív na všetkých DVD. Čo ale oceňujem, je vždy iná potlač na DVD.

Video  
DVD obraz sa hodnotí ťažko, keď už si raz človek zvykne na blu-ray. Ale fanúšikovia Big Bang Theory sú určite vďačný aj za "nedokonalý obraz" DVD.

Audio  
Angličtina opäť 5.1, bohužiaľ čeština stále iba s 2.0 stereom. Osobne Big Bang pozerám iba v angličtine, takže tá čeština mi nevadí. Kvality dabingu, či titulky hodnotiť nebudem,aby som nemusel znižovať hviezdičky ;)

Bonusy  
Bonusy sa nachádzajú, tak ako pri všetkých iných sériach (zatiaľ mám sériu 1 eng verziu a 2-5 cz verziu) vždy na poslednom disku, nie je ich veľa, ale fanúšika poteší, lepšie ako nič :)

Verdikt
Jeden z najlepších sitkomov súčasnosti si zaslúžil spracovanie na slušnej úrovni. Česká verzia myslím vypadá po všetkých stránkach pekne a určite poteší každého fanúšika tohto kultu.

   
Uživatel z e-shopu Jaroslav S. | 3.10.2014 23:44

Balení  
Každý disk je v samostatném obalu, celé vložené do papírové krabičky. Až budou všechny série, bude to vypadat stylově.

Video  
Video je slušné, jako televiznímu seriálu není co vytknout a navíc není to nejdůležitější kvůli čemu jsem koupil.

Audio  
Audio v českém dabidnu je ve formátu 2.0, ale opět naprosto dostačující. České hlasy jsou dobře vybrané a dosahují skoro kvality originálu.

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Jsem rád, že tento geniální seriál vyšel u nás (alespoň) na DVD, s českým dabingem a českými titulky.

   
Uživatel z e-shopu Hana Hertlova | 9.4.2013 17:06

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Minuly tyden jsem si v prodejne Heureka objednala DVD Teorii velkeho tresku,bohuzel jsem spatne zadala platbu pres internet,ihned jsem zavolala do prodejny a domluvila se na zaslani udaju o zaplaceni bance.Po zaplaceni bylo jiz dalsi den DVD odeslano na pozadovanou adresu.Musim jen pochvalit.