Hodnocení Zásnuby na dobu neurčitou (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:4.11.2012
Logan | 4.11.2012 14:34

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Tom a Violet se potkali na Silvestrovské oslavě. Byla to láska na první pohled. Rok spolu chodili, až se Tom rozhoupal a požádal Violet o ruku. Začnou plánovat svatbu, a to až do chvíle, kdy Violet dostane pracovní nabídku. Bohužel však v Michiganu na univerzitě. Tom, přestože má atraktivní místo zástupce šéfkuchaře v hogofogo restauraci, souhlasí s přestěhováním ze San Francisca a s dočasným odložením svatby. Violet je v práci zařazena do výzkumného týmu psychologické sociologie a padne do oka šéfovi Wintonu Childsovi. Jí práce baví a čím dál tím víc se soustředí na vlastní kariéru. Zatím Tom, špičkový kuchař, pracuje v místním občerstvení, chodí na lovy s novým kamarádem a celkově fyzicky a psychicky pustne. Z dočasnosti se stávají roky, a přestože se stále milují, postupně se odcizují. Na záchranu vztahu začnou znovu plánovat svatbu. Z veselky opět sejde, když vyjde najevo Violetin drobný úlet. Po čtyřech letech je již situace neúnosná a pár sahá po radikálním řešení. Tom se vrací do San Francisca, kde si najde mladinkou přítelkyni, zatímco Violet zůstává na univerzitě a buduje si vztah se svým šéfem. Osud je naštěstí panáček nevyzpytatelný, a tak se dráhy Toma a Violet zase protnou a bude tak již jen na nich, jak s příležitostí naloží a zda k sobě opět naleznou cestu.

Zásnuby na dobu neurčitou je další romantická komedie z produkční dílny Juda Apatowa. Tentokrát tvůrci ubrali humoru a přidali romantiky. Sledujeme peripetie mladých milenců, kteří se pořád ne a ne vzít, kdy jsou jim do cesty za štěstím stále házeny další překážky, až se celková doba zásnub protáhne na pět let. Jak zní ostatně i originální název filmu. Romantická linie příběhu je fajn a gagy jsou srandovní. Není jich moc, ale ty, co ve filmu jsou, stojí za to. Režisérem snímku je Nicholas Stoller, který s Jasonem Segelem, hereckým představitelem Toma, spolupracoval již na filmu Kopačky a společně i napsali k Zásnubám scénář. V roli Violet se představila britská herečka Emily Blunt. Menší avšak významnou roli Wintona si zahrál Rhys Ifans.

Zásnuby na dobu neurčitou v České republice distribuuje společnost Bontonfilm, a.s. Disk obsahuje kvalitní anglický, český, maďarský a rusky zvuk Dolby Digital 5.1. Film je podpořen titulky v mnoha jazycích, včetně českých a anglických. Obraz je ostrý a má malinko nezvyklé zabarvení. Obraz je ve formátu 16:9 (1.85:1). Menu na disku není moc nápadité.

Na českém dabingu se podíleli: Zbyšek Pantůček, Kateřina Lojdová, Libor Hruška, Radek Kuchař, Helena Dvořáková, Klára Šumanová, Radana Herrmanová, Milan Slepička, Zdeněk Mahdal, Nikola Votočková, Michal Michálek, Radek Hoppe, Ivan Jurka, Antonín Navrátil, Hana Krtičková, Bohuslav Kalva, Sabrina Kulhánková a další.

Překlad: Šárka Bartesová
Produkce: Leoš Lanči
Zvuk: Michal Vašica
Dialogy a režie: Miriam Chytilová
České znění vytvořila tvůrčí skupina Josefa Petráska

Bonusový materiál tvoří:

- Upoutávky na filmy na Blue Ray a v kinech
- Jednu vynechanou scénu
- Nepovedené záběry
- Rozšířené a alternativní scény

Všechny bonusy jsou podpořeny českými titulky


- staka –