Hodnocení Můj otec je šílenec (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:31.12.2013
Uživatel z e-shopu Milan S. | 31.12.2013 14:05

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Klasická komedie s Adamem Sandlerem v hlavní roli.Příznivce A,.Sandlera určitě potěší, ale nijak neuchvátí je to takříkajíc pořád najedno brdo.

   
Logan | 13.11.2012 18:12

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Donny Berger se jako nezletilý školák rád nechal svést sexy učitelkou. Následný soudní proces, kdy byla svůdkyně odsouzena na 30 let na tvrdo, mu vynesl mediální slávu, ze které těží do dnes. Z ilegálního mileneckého svazku má také syna, kterého pojmenoval Han Solo, a který ho ihned po osmnáctých narozeninách opustil. Nyní se však Donny dostal do potíží. Jde po něm finančák, protože na daních dluží několik desítek tisíc dolarů, za což mu hrozí i pár let ve chládku. Jedinou Donnyho záchranou je vyhledat syna, který se nechal přejmenovat na Todda, a který si buduje kariéru na Wall Street. Mnoho let se však vůbec neviděli. Čirou náhodou se synek zrovna žení a není moc nadšen, že se vynořila jeho hrůzná minulost v podobě tatínka. Následný víkend se tak místo klidných svatebních příprav mění v nepředstavitelný chaos, směs absurdních a bizarních situací. Donny se tak snaží zachránit před vězením a mimochodem i znovu obnovit svůj vztah se synem.

Komedie s Adamem Sandlerem jsou kapitolou sama pro sebe. Někdo je nenávidí, někdo je miluje a někdo si z nich vybere jen to, co mu sedí. Sandler zde hraje opět excentrickou postavu stojící úplně mimo prostor a realitu. Humor v tomto filmu je nechutný nebo absurdní, ale to neznamená, že není vtipný. Některé gagy jsou trapné, až jsou vtipné, některé jsou jen trapné. Na každý povedený vtip připadají dva až tři trapné a nepovedené. Je ale pravda, že kadence vtipů je veliká a film je jimi přeplněn, takže to docela jde. Záleží samozřejmě na tom, jak moc jste schopni nebo ochotni se snížit na vhodnou intelektuální úroveň, abyste si film užili. Každopádně pochvalu zaslouží hudební doprovod sestávající z rockových pecek od kapel jako Metallica, Kiss, Mötley Crue apod. Vtipná je rolička někdejšího rappera Vanilla Ice. Nechápu, jak se ve filmu ocitli herci James Caan a Susan Sarandon, ale jsou tam.

Snímek v České republice distribuuje společnost Bontonfilm, a.s. Disk obsahuje kvalitní anglický a ruský zvuk 5.1, dále český, maďarský, polský a turecký zvuk Dolby Digital 2.0. Film je podpořen titulky v mnoha jazycích, včetně českých, anglických a slovenských. Obraz je ve standardní DVD kvalitě takže pohoda. Obraz je ve formátu 16:9 (2.40:1).

Na českém znění se podíleli: Pavel Vondra - Adam Sandler (Donny), Matouš Ruml - Andy Samberg (Todd), Marcela Rojíčková - Leighton Meester (Jamie), Marek Libert - Vanilla Ice (Vanilla Ice), Jan Kalous - Milo Ventimiglia (Chad), Ludvík Král - Blake Clark (Gerald), Dagmar Čárová - Meagen Fay (Helen), Ivo Novák - Will Forte (Phil), Pavel Šrom - Tony Orlando (Steve Spirou), Hana Talpová - Peggy Stewart (babička Delores), Ladislav Županič - James Caan (otec McNally), Nikola Votočková - Eva Amurri Martino / Susan Sarandon (Mary McGarriclová), Petr Gelnar - Nick Swardson (Kenny), Alice Šnirychová - Luenell (Champale), Petr Oliva - Dan Patrick (Randall Morgan), Kateřina Velebová, Robin Pařík, Roman Hajlich a další.

Překlad: Petr Putna
Dialogy Jana Dotlačilová
Produkce: Evelyna Vrbová
Zvuk: Filip Mošner
Režie: Alice Hurychová
Vyrobila: LS Productions v roce 2012

Bonusy materiály tvoří:

- 5 vynechaných scén
- Videoklip sestavený z nepovedených záběrů


- staka –