Hodnocení GANGSTER SQUAD – Lovci mafie (DVD)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:9.3.2015
Drak76 | 9.3.2015 23:40

Balení  
Balenie je pekné a pestré po grafickej stránke s troma protagonistami filmu a uprostred s krásnou a šarmantnou Emmou Stone.

Video  
Obraz je na super perfektnú kriminálnu gangsterku precízny a solídny na dobrej úrovni. Taký DVD_čkový štandard.

Audio  
Zvuj je výborný, hlavne ten anglický. Čo sa týka českého dabingu, je tiež celkom dobrý. Mohol byť trošku sýtejší a hlasitejší spravený do toho centra.

Bonusy  
Klasický základý jeden bonus tu nájdem na tomto filme. A to Drsňáci čo majú štýl. taký podpriemerný štandard.

Verdikt
Dobre natočený kriminálny film s gangsterského podsvetia. Herci ako Josh Brolin, Ryan Gosling, Sean Penn ako Mickey Cohen a Nick Nolte excelujú v tomto skvelom filme. A ako čerešnička na torte skvelá, zvodná a sexi Emma Stone je fantastická.

   
salisbury | 12.2.2015 10:32

Balení  
Balení hodnotím pozitivně, samozřejmě mohlo by dle mě být ještě trošku zajímavější, ale přeci jen je to jen DVD.

Video  
Vzhledem k tomu, že je to DVD, tak mohu být v rámci možností spokojený. Mohlo by to být i horší, ale já si nestěžuji.

Audio  
Audio je při mé posluchačské lajdácké úrovni na slušném levelu. Opět připomínám, že se jedná o dévédéčko.

Bonusy  
Nic moc, mohlo by to být rozhodně lepší, ještě, že ten film stojí za hřích a bonusy mě tolik nemrzí.

Verdikt
Celkově jsem rád, že filmová DVD edice je taková jaká je taková jaká je, ale určitě již teď vím, že se dá ještě v něčem zlepšit.

   
Tom Hardy | 10.6.2013 00:45

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Každý úspěšný byznys láká kriminální živly. Hollywood na tom nebyl ve svých počátcích jinak. V polovině dvacátého století se v Městě andělů chtěl prosadit nejeden grázlík. Největšího úspěchu dosáhl mafián Mickey Cohen, nelítostný gangster, který nikdy nechodil dvakrát ve stejném obleku. Cohen patří k opravdovým legendám své kategorie. Na jeho vliv byla tehdejší policie krátká. Vznikla proto Gangster Squad - neoficiální jednotka, jejímž cílem nebyly zatykače, ale rovnou rakve.

Realita paradoxně byla o něco zajímavější, než ukazuje samotný film, který jednu z nejvýbušnějších kapitol hollywoodské historie popisuje jako tuctovou mafiánskou záležitost, střiženou podle šablony Neúplatných (akorát zdejší hrdinové mají o něco pružnější svědomí). Sázka na jistotu bere Lovcům Mafie moment překvapení, který částečně vyvažuje hvězdné obsazení a démonický Sean Penn jako Cohen. Režisér Reuben Fleischer se s gangsterkou vyrovnal každopádně o dost hůře, než se zombie komedií (Zombieland), takže je výsledek jen lehce nadprůměrný. To je u podobné látky jednoznačná škoda.

Na DVD je snímek dále doprovázen jediným bonusem. Blu-ray je výrazně bohatší - Hodinový dokument o samotném Cohenovi. Detailní pohledy za kulisy. Vystřižené scény (kde je překvapivě vždy nějaká popkulturní narážka) a hlavně výborný Gangland Files, který vás během filmu zasype informacemi nejen o samotné podívané, ale nabídne i různé perličky o lokacích a tak dále. Až na audiokomentář je vše s cz titulky.

Oproti Blu-ray je tohle DVD suchý rohlík. Nakupujte v případě, že se vám film líbil a nepotrpíte si na bonusy.