Hodnocení Čtyřlístek ve službách krále (DVD)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:15.10.2014
Uživatel z e-shopu Milena K. | 15.10.2014 10:58

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Stanislava K. | 25.6.2014 22:37

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Doporučuji,jsem velice spokojená. Rychlé dodání,vše jak má být,děkuji,určitě se ráda vrátím.

   
Binturong | 5.1.2014 09:23

Balení  
V dnešní době, kdy se šetří na obalech dvd, je toto dvd mírně nad průměrem. Na obalu najdeme stručné informace o obsahu filmu i výpis bonusů. Vnitřní strana obalu je však věnována reklamě a s filmem nemá nic společného. Velmi pozitivně však hodnotím barevný potisk samotného disku, což již nebývá samozřejmé.

Video  
Technika provedení byla vybrána velmi vhodně, protože zachovala kreslený projev, který je dobře znám z časopisů. A ačkoli je dnešní doba plná 3D počítačově animovaných snímků, film Čtyřlístek se rozhodně mezi nimi neztratí a může jim plně konkurovat.

Audio  
Kladně hodnotím též možnost vybrat si ze dvou zvukových stop - české a slovenské. Ocenila bych však, kdyby dvd obsahovalo kromě pětikanálového zvuku též dvoukanálový. Dabing je proveden velmi dobře a hlasy se hodí ke svým postavám.

Bonusy  
Bonusy na tomto dvd jsou pěkné, především oceňuji anglický trailer a film o filmu. Jelikož se ale jedná v první řadě o film pro děti, nebylo by na škodu přidat alespoň nějakou jednoduchou hru, nebo něco podobného.

Verdikt
Film Čtyřlístek ve službách krále je moc pěkně zpracovaný příběh pro děti. Věrně znázorňuje postavy známé z časopisu a dodává jim život. Vřele doporučuji všem dětem, ale i starším, kteří na Čtyřlístku vyrostli a chtějí znovu prožít nějaké jejich dobrodružství.