Hodnocení PAIN and GAIN: Pot a krev (DVD)

Celkem hodnocení: 4 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:13.2.2018
Uživatel z e-shopu Ramóna G. | 13.2.2018 18:40

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 18.12.2014 16:34

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................

   
Uživatel z e-shopu jan T. | 12.4.2014 22:10

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Logan | 1.1.2014 17:52

Balení  
Průměr

Video  
Obraz je čistý, ostrý a krásně nápaditý a barevný, jak jsme u filmů Michaela Baye zvyklí. Formát obrazu je 16:9 (2.40:1).

Audio  
Jazyk je mimo jiné v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen mimo jiné českými, slovenskými a anglickými titulky.
Na českém dabingu se podíleli: Libor Hruška - Mark Wahlberg (Daniel Lugo), Martin Zahálka - Dwayne Johnson (Paul Doyle), Bohdan Tůma - Anthony Mackie (Adrian Doorbal), Vladislav Beneš - Tony Shalhoub (Victor Kershaw), Zdeněk Mahdal - Ed Harris (Ed DuBois), Otakar Brousek ml. - Rob Corddry (John Mese), Zuzana Slavíková - Keili Lefkovitz (Krisztina Furton) + Persi Caputo (Judy), Ivana Korolová - Bar Paly (Sorina Luminita), Zbyšek Horák - Michael Rispoli (Frank Griga) + Peter Stormare (doktor Bjornson), Antonín Navrátil - Brian Stepanek (Brad McCalister) + Tony Plana (kapitán Lopez) + Holland Hayes (prodavač sekaček) + Patrick Bristow (prodavač zbraní), Jaroslav Horák - Larry Hankin (pastor Randy) + Parris Buckner (bankovní manažer), Jakub Saic, Michal Holán - Ken Clement (detektiv Costello), Jitka Moučková - Vivi Pineda (policistka Haworth) + Rebel Wilson (Robin Peck) + Kiki Harris (prodavačka domácích potřeb), Lucie Juřičková - Emily Rutherfurd (Carolyn 'Cissy' DuBois), Apolena Veldová - Trudie Petersen (žalobkyně), Dana Syslová - Vivian Ruiz (Carmen) a další.

Překlad: Martin Massaniec
Zvuk: David Pavlíček
Produkce: Leoš Lanči
Dialogy a režie: Jiří Balcárek
Vyrobila: Tvůrčí skupina Josefa Petráska ve studiu Pro-Time 2013

Bonusy  
Bonusové materiály jsou v originále s českými titulky:

- Stale je to pravdivý příběh – zajímavý šot o skutečných událostech
- Zpět ke kořenům – vize Michaela Baye

Verdikt
Tři kamarádi z miamské posilovny si hodlají zkrátit cestu ke svému americkému snu. Prací zkrátka nezbohatnout, a tak se rozhodnou unést bohatého podnikatele a mučením ho přimět k tomu, aby na ně přepsal všechny své majetky. Hlavní organizátor Daniel Lugo viděl hodně tematických filmů. Myslí si proto, že má tu nejlepší kvalifikaci. Přesto jde stále o partičku amatérů, kteří vrší jednu chybu na druhou. Určitého úspěchu sice dosáhnou a každý po svém si užívá luxusu, ale na paty se jim záhy pověsí zkušený soukromý detektiv. Peníze však brzy dojdou a je nutno naplánovat další akci, což bude ve svém důsledku fiasko ještě větší a sešup na šikmé ploše se blíží ke svému nevyhnutelnému konci.

Snímek Pot a krev režíroval vizuální machr Michael Bay a výsledek podle toho vypadá. Film je rychle sestříhán, efektně nasnímán s použitím různých moderních vychytávek. Děj filmu je podle skutečné události, i když k některým událostem došlo trochu jinak a některé osoby byly přejmenovány, nebo více osob bylo spojeno do jedné. Jde o povedenou, svižnou akční komedii, u které se rozhodně divák nemůže nudit. Osobním překvapením pro mě byl velmi kvalitní herecký výkon Dwayne Johnsona v roli jednoho z únosců.