Hodnocení AFTER EARTH Po zániku Země Steelbook™ Sběratelská limitovaná edice + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray + DVD)

Celkem hodnocení: 50 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:8.2.2021
linciCZE | 8.2.2021 21:26 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu István R. | 8.6.2020 12:32

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
c.tucker | 18.7.2019 13:54 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
Uživatel z e-shopu Roman Š. | 25.6.2019 09:43

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Nikola Ž. | 31.8.2018 11:40

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Vladimír O. | 1.7.2018 14:53

Balení  
- balení hodnotím jako uspokojivé
- povedený double disc Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice
- celkově pěkné zpracování 10/10

Video  
- video hodnotím jako uspokojivé
- klasický obraz 1080p (Blu-Ray disc) barvy, ostrost, detail
- není co řešit 10/10

Audio  
- audio hodnotím jako uspokojivé
- DTS-HD Master 5.1 anglicky / Dolby Digital 5.1 česky
- není co řešit 10/10

Bonusy  
- bonusy hodnotím jako uspokojivé
- velký výběr bonusového materiálu, který určitě potěší
- není co řešit 10/10

Verdikt
- film, který určitě stojí za zhlédnutí
- celkové hodnocení uživatelů na CSFD je 52%
- není co řešit 08/10
- ocenění:
Razzies
2013 - Jaden Smith (Nejhorší herec)
2013 - Will Smith (Nejhorší herec ve vedlejší roli)
2013 - Jaden Smith, Will Smith (Nejhorší kombinace k vidění)

   
Uživatel z e-shopu Edwin P. | 19.6.2018 10:11

Balení  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Video  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Audio  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Bonusy  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Verdikt
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

   
Uživatel z e-shopu Volodimir S. | 29.5.2017 10:35

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
MarcX | 3.11.2016 16:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Krásný steelbook v matném provedení se dvěma disky (Blu-ray + DVD). Přední strana nabízí potisk dvou hlavních představitelů snímku, Jadena Smithe v roli Kitaie Raige a Willa Smithe v roli jeho otce Cyphera Raige, dle oficiálního posteru ke snímku a černým rámečkem okolo. Zadní strana poté nabízí potisk samotného Kitaie Raige s nádhernou scenérií Střední Ameriky a orlem na nebesích. Vnitřní strana steelbooku skýtá artwork s Jadenem Smithem, utíkajícího lesem. Potisky disků jsou odlišné od artworků steelbooku, Blu-ray disk zobrazuje tváře Jadena a Willa vedle sebe a originální název filmu, dle druhého oficiálního posteru ke snímku, DVD disk je potištěn čistě bílou barvou s originálním názvem filmu. Hodnocení 10/10.

Video  
Snímek disponuje obrazovým formátem 2,40:1, přičemž původně byl natočen ve formátu 2,35:1. Rozdíl v poměru stran je nepatrný a netřeba se obávat výraznějšího ořezu. Řada filmových tvůrců a studií navíc toto označení používá nepřesně, a to i přesto, že se od roku 1970 filmy běžně natáčí v poměru 2,3912:1. Blu-ray disk nabízí prvotřídní vizuální zážitek. Hodnocení 9/10.

Audio  
Originál: DTS-HD Master 5.1, český dabing: Dolby Digital 5.1. Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší. Hodnocení 8/10.

Bonusy  
Film Po zániku země disponuje českými i anglickými titulky. Disky se pyšní 8 bonusy o celkové stopáži 00:50:47 hod., přičemž všechny jsou v HD rozlišení, bohužel však postrádají českou titulkovou podporu. Hodnocení 6/10.

Verdikt
TIP ZÁKAZNÍKA! Celkové hodnocení 9/10. Výjimečně kvalitně zpracovaný Steelbook. Výhodnost koupě: 1-100Kč = 100%, 101-200Kč = 95%, 201-300Kč = 90%, 301-500Kč = 75%.

   
PajaCz | 7.9.2016 19:11 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení filmu ve STEELBOOKU je velmi originální, čisté. První STEEL kde nenajdeme ani zmínku o názvu filmu. Grafika je také velmi povedená a jsem rád že nám v CZ vyšel.

Video  
Video obraz je velmi pěkný, příroda v HD je nádherná a některé vyhlídky z vysokých pozic na krajinu jsou úžasné.

Audio  
Audio v anglickém jazyce je velmi silné a dynamické, tak to mám rád a akční scény s efektama si opravdu užijete. Zvuk si vás vtáhne do děje.

Bonusy  
Bonusy mě potěšily, ale nepochopil jsem Bonusový disk DVD s jedním bonusem s titulkama a HD bonusy na BD jsou bez titulků. Nj co čekám že?

Verdikt
Velmi povedená edice, ne tak povedeného filmu ale i tak chválím a myslím že by ve sbírce neměl chybět. Ať už jako National Geograpnics dokument o zemi za několik let.

   
Uživatel z e-shopu Petr S. | 9.3.2015 16:13

Balení  
Krasny obal necekal jsem nic vice za tu cenu je to myslim perfektni a na policce se krasne vyjima :)

Video  
no cekal jsem ze mastering in 4k bude znamenat neco vic ale zadny rozdl jsem nepoznal a to mam 4k televizi :(

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Dobry filmy a spojeni otce se synem no proste na vecer normalni podivana davam tak 60procent mam takove filmy rad

   
Roman | 1.3.2015 10:10 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je hodně povedené,chybí tu sice nápis filmu ,ale jsou odlišně potisknuté disky,zkrátka dobře odvedená práce a to se mi líbí.

Video  
Obraz je velice povedený,nádherně ostrý,ale každý si na něm sice něco najde,ale zážitek to určitě nekazí.

Audio  
Originální zvuk se myslím velice povedl a český dabing je velice povedený a hlasy jsou dobře vybrány,takže spokojenost.

Bonusy  
Bonusy mohly být opravdu zajímavé,ale jsou bohužel v anglickém jazyce,tak postrádají smysl jak pro mne tak pro všechny co jazyk neovládají a na bonusovém DVD je asi 20 minut s českými titulky,no jako kdyby se to nevešlo na jednu placku.

Verdikt
Film,který má určitě co nabídnout a moc dobře se na něj kouká,dabing povedený a české titulky filmu ještě více dodají a zábava může začít.

   
Uživatel z e-shopu Petar A. | 10.2.2015 18:25

Balení  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Video  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Audio  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Bonusy  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Verdikt
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

   
Uživatel z e-shopu Ondřej M. | 27.1.2015 20:46

Balení  
Povedený steelbook bez jakéhokoliv nápisu na krabičce. Povedené artworky díky nimž celé koupě steelbooku opravdu vyplatila.

Video  
Kvalita videa je velice dobrá, vše vypadá reálně a obraz je bez náznaku zrna,prostě to co byste od blu-ray očekávali.

Audio  
Zvuk je rovněž výborný a v originální stopě je excelentní. Ale i v českém dabingu 5.1 zvuk byl docela dobře slyšet, zejména v akčnějších scénách.

Bonusy  
Bonusy na disku s filmem bez cz podpory,což je škoda a na druhém disku krátký animovaný film tentokrát už s cz titulky :-)

Verdikt
Průměrný film, který mě místy až nudil. A navíc v hlavní roli s maximálně nesympatickým hercem v dětské roli. Ale krásný obraz i dokonalý zvuk mi to vynahradil.

   
marekv | 17.1.2015 13:38 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
obraz i zvuková stopa výborné, slušná bonusová výbava, nádherný steelbook, ale samotný film je pro mě katastrofa, nuda, nuda, nuda. Nechápu Willa Smitha, že se nechal vtáhnout do takového projektu

Video  
obraz i zvuková stopa výborné, slušná bonusová výbava, nádherný steelbook, ale samotný film je pro mě katastrofa, nuda, nuda, nuda. Nechápu Willa Smitha, že se nechal vtáhnout do takového projektu

Audio  
obraz i zvuková stopa výborné, slušná bonusová výbava, nádherný steelbook, ale samotný film je pro mě katastrofa, nuda, nuda, nuda. Nechápu Willa Smitha, že se nechal vtáhnout do takového projektu

Bonusy  
obraz i zvuková stopa výborné, slušná bonusová výbava, nádherný steelbook, ale samotný film je pro mě katastrofa, nuda, nuda, nuda. Nechápu Willa Smitha, že se nechal vtáhnout do takového projektu

Verdikt
obraz i zvuková stopa výborné, slušná bonusová výbava, nádherný steelbook, ale samotný film je pro mě katastrofa, nuda, nuda, nuda. Nechápu Willa Smitha, že se nechal vtáhnout do takového projektu

   
Uživatel z e-shopu Jan K. | 7.1.2015 13:24

Balení  
Steelbook edícia štandardne vo vynikajúcom prevedení, nie je tomu veľmi čo vytknúť. V porovnaní so zahraničnými vydaniami ok.

Video  
Po obrazovej stránke hodnotím blu-ray na výbornú. Obraz je čistý, čierna je čierna a digitálne vytvorený svet je jedným slovom famózny.

Audio  
Audio stránka filmu v pôvodnom zvuku a aj s českým dabingom na výbornú. Doprovodný soundtrack taktiež dobrý.

Bonusy  
Bonusy na hlavnom disku bez českej podpory, ale obsahovo zaujímavé. Kto ma rad pohlaď tvorbe filmu po digitálnej stránke, ten si príde na svoje.

Verdikt
Pravdu povediac, film na mňa moc nezapôsobil. Na jednej strane úžasné scenérie, čo je dnes už ale u filmov zvykom, na druhej strane nudný dej.

   
Bender | 10.12.2014 23:54 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Krásný steelbook i z vnitřním obrázkem, vůbec mi nevadí, že na ní není název filmu...................

Video  
Určitě luxusní záležitost!!! Krásný obraz, v lese naprosto parádní. Krasné barvy, opravdu velmi pěkný zážitek.

Audio  
Zvuk je výborný a v originální stopě je excelentní. Ovšem i v českém 5.1 byl zvuk docela dobře slyšet, zejména v akčních scénách.

Bonusy  
Bonusy na disku s filmem bez cz podpory, což je škoda a na druhém disku krátký animovaný film tentokrát už s cz titulky :-)

Verdikt
Celkově hodnotím tuto edici kladně, steelbook je opravdu moc povedný. Škoda, že film je poměrně krátký a bonusy bez cz titulků.

   
RadimX | 11.11.2014 17:45 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
------------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Uživatel z e-shopu Eva V. | 7.11.2014 14:48

Balení  
Baleni je jednim slovem fantasticky. Nevlastnim prilis velke mnozstvi SteelBooku, takze z tohoto dila jsem uplne u vytrzeni

Video  
Kvalita obrazu je naprosto dokonala, cistciho obrazu uz snad ani neni mozne dosahnout. Nadherne barvy, ostrost...

Audio  
Pro mne audio perfektni a to nevlastnim zadne domaci kino. Ozkousena pouze originalni verze, cesky dabing neyhledavam

Bonusy  
Bonusy vidim jako nejslabsi misto cele edice. Je jich sice cely disk, ale jedna se pouze o DVD disk a navic bez ceskych titulku.

Verdikt
zakoupeno v multibuy a titul mi udelal moc velkou radost. I pres negativni kritiky jsem byla filmem velmi potesena.

   
PVi92 | 1.10.2014 22:26 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Peto1899 | 18.8.2014 10:09 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Krásny steelbook, predná aj zadná strana perfektné, ale predsa len by som preferoval názov filmu minimálne na boku.

Video  
Kvalita obrazu je podľa mňa na najvyššej možnej úrovni, vyniká najmä v scénach na Zemi. Žiadne nedostatky som nezaznamenal.

Audio  
Dabing nehodnotím, pretože si film nikdy s dabingom nepozriem. Originálne audio nemá chybu. 5 hviezd.

Bonusy  
Bonusy na našom vydaní sú rovnaké s tými zahraničnými plus máme aj bonusové DVD, ktoré vyšlo málokde. Škoda len tých titulkov.

Verdikt
Film ani zďaleka nie je taký zlý ako ho hodnotia filmoví kritici a "odborníci" na rôznych databázach. Samotný steelbook je podľa mňa aj napriek absencii názvu filmu a českých titulkov pri bonusoch pri cene v Multibuyi dobrou kúpou.

   
roxet | 1.8.2014 23:06 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
-----

Video  
-----

Audio  
-----

Bonusy  
DVD je s českou podporou bohužel Blu-ray ne.

Verdikt
Povedený Steelbook, trochu mi na něm chybí název filmu. Možná je to záměr a možná nějaká malá chyba v tisku. :-)

   
Uživatel z e-shopu p.rusnokova | 14.7.2014 23:15

Balení  
Nádherné balení ve sběratelském steelbooku, folie proti "odřeninám" zdarma velmi potěší, vzhledem k tomu že tento film bude zcela určitě často shlédnut, bude se hodit :-)

Video  
Skvělý obraz, i na velkém formátu televize bez poskvrnky. Rozdíl mezi BD a obyčejným DVD je opravdu znatelný.

Audio  
Skvělé audio, i přes celkem obyčejné domácí kino. Zvuk je nadočekávání výborný, rozhodně doporučuji !!!!

Bonusy  
Bonusové materiály pro skalní fanoušky těchto typů filmů jsou zcela jistě třešničkou na dortu, a velmi potěší :-)

Verdikt
Skvělý film, rozhodně doporučuji !!!! Cena naprosto nepřekonatelná, dávám velký palec nahoru, rozhodně doporučím !

   
Uživatel z e-shopu Igor G. | 22.6.2014 15:21

Balení  
výborné balenie, pekná grafika, veľmi dobré otváranie steelbooku, super dizajn, bez zbytočných upozornení

Video  
blu-ray má perfektný obraz, vizuálne pekný film, dobrá kamera, strih, réžia, samozrejme ako u väčšiny am. filmov je to všetko

Audio  
Audiu sa nedá pri mosičoch blu-rey nič vyčítať, zvuk je perfektný, zvukové efekty taktiež. treba mať kvalitnú zostavu domáceho kina.

Bonusy  
Bonusy sú bohaté, je ich viac ako dosť, na celom priloženom DVD, samozrejme väčšina iba pre skalných.

Verdikt
Celkovo vydarený vyzuálne a audiou urobený film, pastva pre oči a uši. Fakticky nič viac a nič menej.

   
Uživatel z e-shopu Aleš J. | 2.6.2014 10:10

Balení  
perfektní kvalitní STEELBOOK a nádherné fotografie

Video  
Neuvěřitelná kvalita 4K obrazu jenom škoda ,že to není taky ve 3 D

Audio  
Super zvuk

Bonusy  
kvalitní

Verdikt
Jsem spokojen mohu jenom doporučit

   
Uživatel z e-shopu Marcel D. | 23.5.2014 14:29

Balení  
Krabička k filmu se velice povedla je to moje druhá ,, plechovka ,, a jsem velice spokojený s potiskem a grafickou úpravou. Jediné co nesnáším je velice pevné ukotvení disku o který mám obavu že praskne pokaždé když si chci film přehrát.

Video  
Kvalita obrazu nedosahuje reference ale rozhodně neurazí, podání barev na oko příjemné a nemám nač bych si stěžoval.

Audio  
Pro audio platí to samé co u obrazu není si nač stěžovat ale vše obklopující zvuk nečekejte - je to dané dějem kdy se toho s chlapcem mířícím k vraku vesmírné lodi moc neděje. Abych nebyl tak přísný v akčních scénách je zvuk velice dobrý.

Bonusy  
Bonusy mne nikdy nelákají a tak si dovolím je nekomentovat nechci filmu škodit a nikdy nevím kolik hvězdiček přiřadit dám tedy jen půlku jedné.

Verdikt
Závěr - jako fanda Sci - Fi jsem si to náležitě užil, film jsem si koupil v akci jako plechovku za velice slušný peníz a za to patří dík FilmAréně. Dějově se dalo z příběhu vymačkat daleko víc ale i tak jsem se bavil . . .

   
Kachlansz | 21.5.2014 11:30 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook se docela podařil, trochu mě vadí že není nazev filmu alespoň na hřbetu krabičky , ale pokud takových filmů nebude víc tak je to jedno.

Video  
Kvalita videa je velice dobrá, vše vypadá reálně a obraz je bez náznaku zrna,prostě to co byste od blu-ray očekávali.

Audio  
Zvukova stopa je výborná v originále , ovšem český dabing mě hlavně překladem přijde trochu nešťastný, určitě bych použil trochu jiné výrazy.

Bonusy  
Bonusy na disku s filmem bez cz podpory,což je škoda a na druhém disku krátký animovaný film tentokrát už s cz titulky :-)

Verdikt
Ať byl tento film dost kritizovaný, tak zasebe musím říct že je to vcelku dobré scifi, které nesmí chybět ve sbírce fanouškům tohoto žánru.

   
Uživatel z e-shopu Marek U. | 5.5.2014 23:27

Balení  
Obal má pekné spracovanie oproti klasickému blu-ray obalu a sedí aj farebné prevedenie oboch strán obalu.

Video  
Obraz je jednoznačne nádherný ,prirodzená hĺbka obrazu a pestrosť farieb zvyšuje zážitok z pozerania filmu.

Audio  
Po zvukovéj stránke je to zážitok pozerať cez lepšiu aparatúru ,hned pri uvdnéj scéne sa pekne prevtrajú zadné kanáli.
Kiež bi boli takéto všetky ostatné blu ray.

Bonusy  
Bonusi sú pre mňa moc nepodstatné viac sa dokážem vitešovať z dobrého z vuku a perfektného obrazu. Ale našťastie bonusi nie su odfláknuté.

Verdikt
Som milo prekvapený z filmu. Recenzie mal skor na odradenie kúpi,ale dej nieje najhorší až na ten koniec. film hodnotím na 70%.
Obraz a zvuk to je perfektný kino zážitok 100%

   
cenda133 | 4.5.2014 08:00 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Tak krabicka urcite nema chybu a jsem rad ze ji mam ve sbirce , vubec mi nevadi ze neni na ni nazev filmu

Video  
Urcite kuxusni zalezitost !!! Krasnej obrazek, v lese uplne parada..krasny barvy, opravdu jsem si to uzil

Audio  
Zde plati totez co u obrazu , je to naprosta pecka..aspon dle meho nazoru, myslim ze je to paradne udelane...kloboucek dolu

Bonusy  
Bonusy zdy najdeme na dvd disku ktery je prilozen , je to lepsi nez kdyby tu nebylo nic..pro me je minus ze bonusy nejsou otitulkovane..

Verdikt
Skvely steelbook, suprove ozvuceny s perfektnim obrazem , myslim jednim z nejlepsich..ovsem me celkove film az tolik nevzal :) asi tam jde hlavne o to ze tsm protlacil syna :)

   
malé srdce | 29.4.2014 17:55 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Hezký steelbook bez nápisů, ale to mi vůbec, ale vůbec nevadí. Hlavně, že je to ta plechovka, kterou máme tak rádi.

Video  
Obrazu nemám, co vytknout. Je to hezký a kvalitní obraz, který se určitě řadí ke špičce, kterou blůčkový formát může nabídnout.

Audio  
Zvuk je rovněž výborný a v originální stopě je excelentní. Ale i v českém dabingu 5.1 zvuk byl docela dobře slyšet, zejména v akčnějších scénách.

Bonusy  
Bonusů je zde celá řada + dokonce je i přiložený samostatný disk s bonusy, které jsem však ještě neviděl. Jen jsem na ně mrknul a vypadá to dobře. Bohužel, jak už bývá nešvarem na českém trhu, jsou bez české podpory a v tom případě dávám jen půl hvězdičky, protože nic mě více nenasere, jako bonusy bez české podpory. Ať si je strčej někam!

Verdikt
Průměrný film, který mě místy až nudil. A navíc v hlavní roli s maximálně nesympatickým hercem v dětské roli. Ale krásný obraz i dokonalý zvuk mi to vynahradil.

   
Uživatel z e-shopu Dénes István P. | 28.4.2014 09:56

Balení  
This is a special steelbook. No text, only the pictures. I like it. The artwork is very good, it' simple, clean.

Video  
The video quality is very good. That's what i call reference quality. It's a 4k mastered FHD, with vivid colours, and its ultrasharp.

Audio  
The audio quality is the same, as the video quality. Perfect. The English DTS HD is great, it has detailed, crisp sound. The Hungarian 5.1 DD is also good enough to enjoy the movie.

Bonusy  
We have some good extras. A couple of short movies, alternate beginning, and a storyboard. And also have some bluray exclusive extras. And 1 more thing. In this steelbook we can find 2 discs. A BD and a DVD. It's important, because in many countries this product contains only 1 BD, without a DVD.

Verdikt
The movie: some people likes it, some not. In my opinion it's a incredible spectacular movie, but the story could be better. But. With this great steelbook, and many extras it's worth the price.

   
Steelfall | 22.4.2014 18:22 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Ice07 | 22.4.2014 10:21 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je velmi povedené, myslím, že je poviností každého sběratele. Steelbook je moc hezky vyroben, chybí sice nápis na plechu, ale asi nevadí :-)

Video  
Video je velmi kvalitni. I v temných částech jsem nepostřehl nějaké neduhy, vše bylo vidět velmi dobře.

Audio  
Po zvukové stránce není co vytknout, originální stopa je samozřejmě bezvadná a cz dabing je také velmi povedený.

Bonusy  
Bonusů pár je, škoda jen, že bonusy jsou na DVD, ale lepší nějaké než žádné :-) škoda i nepřítomnosti cz titulků.

Verdikt
Celkově hodnotím tuto edici kladně, steelbook je opravdu moc povedný, škoda jen bonusů bez titulků a trochu nechápu přítomnost DVD, kde toho také opravdu moc není.

   
Lex Luthor | 28.12.2013 16:54 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Povedený steelbook bez jakéhokoliv nápisu na krabičce. Povedené artworky díky nimž celé koupě steelbooku opravdu vyplatila.

Video  
Obrazově povedené. Záběry v přírodě i ve vesmíru úžasné. Obraz ostrý a vypadá dobře i v tmavých scénách.

Audio  
Zatím jsem pouštěl pouze v originál DTS-HD stopě a ta je povedená, jak se na takovýto film patří....

Bonusy  
U takovéhoto titulu bych čekal bonusy všechny v HD a ne přiložené na DVD. Ale lepší něco , než úplně bez bonusu.

Verdikt
Celkově doporučuji ke koupi, protože film má něco málo přes hodinu a půl a není tam zbytečná vata, takže celkem odcejpá. A člověk se může krásně pokoukat do zeleně, když venku zrovna není. :-) Ale když už ne film, tak steelbook bude určitě klenotem na poličce.

   
Aloman | 26.12.2013 23:07 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Nádherný steelbook bez rušivých nápisů a vůbec mi nevadí, že není název filmu na na hřbětě. Vypadá to krásně čistě.

Video  
Vizuální nádhera, to je přímo pastva pro oči. Obraz je jeden z nejlepších co jsem viděl. Záběry přírody přímo fantastické.

Audio  
Hodnotím originální stopu a ta je fantastická. Takhle by to mělo vypadat. Filmy s dabingem nesleduji, takže nemůžu hodnotit.

Bonusy  
Kámen úrazu... HD bonusy bez titulků, to sráží edici rázem dolů. A bonusové DVD? Tak tam máme dvacetiminutový animovaný film s titulky...Moc to nechápu, ale budiž.

Verdikt
Dobrý film v nádherném čistém, nepopsaném steelbooku s fantastickým obrazem a fantastickým zvukem. Jen ty bonusy...proč je tam teda cpou, když je neotitulkují? To nechápu...

   
Luboš1962 | 1.12.2013 10:12 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook je vizuálne atraktívny, ale nechať ho bez základných údajov (názov, hlavný predstaviteľ) aspoň na prednej strane nebol dobrý nápad.

Video  
Obraz je vynikajúci a farebná pestrosť divokej prírody je úchvatná. Takto by mal vyzerať na Bluray každý film.

Audio  
Zvuk na disku je tak isto vynikajúci, myslím tým originál - zásadne si filmy púšťam s originálnym zvukom. Dabing som nesledoval.

Bonusy  
Bonusy - štandard, nič nadpriemerné. Navyše bez českých titulkov, aspoň že nechali anglické. Bonusové DVD s kresleným filmom podľa mňa zbytočné.

Verdikt
Film samotný ma neoslnil, je v ňom kopa nelogičností, ale obrazovo a zvukovo je to nadpriemer a steelbook vyzerá pekne - podľa viacerých názorov je fajn, že je bez nápisov, ale mne to vadí - ako by vyzerali knihy v knihovničke bez označenia autora a názvu?

   
EifelCZ | 26.11.2013 10:35 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Můj první steelbook, která neobsahuje vůbec žádný název na samotném balení. jak na přední starně, tak na bořní sse vůbec nenachází název filmu, což dodává plechu opravdovou originalitu. Moc s emi líbí černý okraj kolem přední strany v kombinaci se stříbrným pozadím kde jsou herci. A vůbec přední strana nemá chybu, a je opravdu skvělě navržená. Zadní strana má také moc pěkný artwork, kde je Smithův syn Jayden a za ním je nádherná příroda a je dělaná do takovýhz lesklejšího stylu, což je super.

Video  
Podle mě kvalita obrazu opravdu parádní. Obzvlášť, když se děj pak přesune do přírody, kde to vše opravdu krásně vynikne. Slyšel jsem ohlsy, že zase až tak dobrý není, ale myslím si, že v rámci současných vydaných titulů se jedná o špičku, neviděl jsem žádný nedostatky.

Audio  
Film má velice pěknou hudbu od jamesona Newtona Howarda v repro soustavě opravdu nádherně vyniká. několik scén musím vyzdvihnout...kde byl zvuk opravdu libový, tak scéna s rojem meteoritů, skok z útesu a honičkou s obřím opeřencem, nebo konec v jeskyni s Ursou..Tady jsem si to skutečně užil a musím říct, že to bylo vskutku parádní.

Bonusy  
Bonusů je dost, ale je fakt škoda, že když už film v kinech propadl, tak se nesnaží ho zachránit na nosiši a bonusy nám dají bez CZ titulků a pohyblivého menu. Co jsem opravdu nepochopil, proč to bonusoé DVD není součástí BD disku, když je tam jen 19 minutový filmeček. Asi proto, že při popisku u prodejců dva disky vbypadají více než jeden, nebo já nevím. Divné je to, že u DVdčka titulky jsou, ale na BD nejsou, to bych chtělo vysvětlení od distributora.

Verdikt
Velice podařený sci-fi dobrodružný film v luxusním steelbooku, skvělou obrazovou kvalitou a zvukovou také, s několika slušnými bonusy, Bohužel bez titulků

   
ZEUS | 24.11.2013 17:19 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Vcelku povedené sci-fi dua Smithových v povedeném steelbooku, kde síce chybí zcela název filmu, ale oceňuji originalitu. Jen doufám, že se do budoucna nedočkáme jen beznápisových steelbooků od SONY.

Video  
Po obrazové stránce naprostá lahůdka, další referenční demo materiál od SONY. Od začátku dokonce dokonale ostrý obraz se skvělým podání barev, vynikajícím podáním černé, fantastickými detaily.

Audio  
Zvukové strance opět nelze co vytknout. Originálni stopa samozřejmě fantastická, dokonale prostorová, intezivní. Český dabing ujde.

Bonusy  
Bonusy dostačujíci, ve full HD, bohužel bez CZ podpory, což zamrzí. Na bonusovém DVD zajímavý, 20-minutový animovaný comics s CZ titulky.

Verdikt
Po strašných recenzích jsem od filmu opravdu nic nečekal, možná proto jsem byl příjemně překvapený. Povedené sci-fi kde podstatou je vztah otce a syna, na pozadí dobrodružné výpravy o nalezení odvahy.

   
jaturcat | 24.11.2013 13:58 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Technicky a vizuálně vcelku pěkný film. Dějově trochu chudší, ale i tak to jde. Kvalita blu-raye je výborná. A Steelbook - taky velmi povedený. I když název filmu aspoň na boku by být mohl.

   
likan666 | 23.11.2013 19:41 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook je velmi pekny.Krasne zvolene artworky.Na steelbooku chyba nazov filmu.Co je podla mna fajn a na prednej strane mi to pride ok.No na boku by nazov mal byt.

Video  
Obraz je na disku hodne podareni.Patri medzi top.Skvele podanie farieb.

Audio  
Audio stopa je tiez na top urovni.Dabing je v pohode.

Bonusy  
Davam tri body za to ze bonusov je dost.Dokonca okrem bluray disku s filmom a bonusmi steelbook obsahuje aj bonusove dvd.Ale chybaju titulky!!!Velka skoda

Verdikt
Film vobec neni zly ako sa pise.Bola to kupa naslepo ale Willove filmi mam rad,tak som to riskol.Neni to sice jeho naj film ani naj film ako taky ale da sa nato pozerat. Obraz a zvuk je na spickovej urovni.Skoda ze bonusovy material neobsahuje cz titulky.Steelbook je fajn ale skoda ze neobsahuje nazov filmu.Na prednej strane mi to nevadi no na boku by mal byt.

   
Dezz66 | 6.11.2013 17:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Danka | 5.11.2013 14:18 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Tento film není žádná velká pecka,ale na kouknutí,když není co dělat to jde.Viděla jsem to teď podruhé a musím říct,že mě to bavilo víc než poprvé.Film má pěkný obraz,zvuk je taky výborný a krom toho další pěkný steelbook do sbírky.

   
john connor | 31.10.2013 16:53 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Moc krásně a originálně zpracovaný kus plechu.Líbí se mi nápad neumísťovat název filmu nikam na balení.

Video  
Obraz nemůže být jiný než perfektní což určuje především fakt že je Mastered in 4K.Tento film má sice slabý příběh ale to má i Avatar a jaký je to hit kvůli svým vizuálům.

Audio  
Originální zvuková stopa je naprosto úžasná a má dobrý rozsah.

Bonusy  
Bonusy jsou podle mě dostačující ale nic extra.

Verdikt
Film který je sice ve své podstatě o znovuzískání otcovi přízně není zrovna ideálním námětem pro dnešní sci-fi.Možná to fungovalo ve Stra Wars ale tady to dost drhne.

   
majk11 | 26.10.2013 17:25 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení filmu ve STEELBOOKU je velmi originální, čisté. První STEEL kde nenajdeme ani zmínku o názvu filmu. Grafika je také velmi povedená a jsem rád že nám v CZ vyšel.

Video  
Video obraz je velmi pěkný, příroda v HD je nádherná a některé vyhlídky z vysokých pozic na krajinu jsou úžasné.

Audio  
Audio v anglickém jazyce je velmi silné a dynamické, tak to mám rád a akční scény s efektama si opravdu užijete. Zvuk si vás vtáhne do děje.

Bonusy  
Bonusy mě potěšily, ale nepochopil jsem Bonusový disk DVD s jedním bonusem s titulkama a HD bonusy na BD jsou bez titulků. Nj co čekám že?

Verdikt
Velmi povedená edice, ne tak povedeného filmu ale i tak chválím a myslím že by ve sbírce neměl chybět. Ať už jako National Geograpnics dokument o zemi za několik let.

   
Rankin Fitch | 26.10.2013 11:28 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Každej steelbook do sbírky je dobrej. Tenhle je lehce netradiční, ale přesto moc pěknej. Rozhodně balení, které zvedá kvalitu filmu o pár bodů. :-)

Video  
Kvalita filmu neni pochopitelně 100%, ale kvalita obrazu je. Na krabičce se píše o tom, že by mělo jít o původní master ze 4K, takže asi díky tomu je to fakt pecka.

Audio  
Jediná věc na filmu, kde nelze vyčíst jediné slovo proti. Naprostej nářez. Mluvím samozřejmě o původní anglické stopě.

Bonusy  
Neni jich moc, nemají české titulky, ale aspoň něco, než nic. Jako bonus je dobrej ten 20-minutovej animák na bonusovém DVD, který lehce rozvíjí děj filmu.

Verdikt
Asi díky tomu, že jsme si všichni o tomhle filmu přečetli snad ty nejhorší recenze, co šly, jsem na to asi koukal s jinym zaujetim, než kdybych o tom nevěděl vůbec nic. A právě asi díky tomu, že jsem od toho čekal s*ačku, jsem byl celkem příjemně překvapenej. Jasně, že se nejedná o žádný nářez, ale neni to až tak blbý, jak se prezentovalo.
Za sebe si myslím, že negativní ohlasy spočívají spíš v postavě režiséra, který právě díky tomu, co všechno blbýho už stihl natočit, nemá lehkou pozici, kdyby se mu čistě náhodou něco povedlo. Lidi už automaticky k filmům Shyamalana přistupujou velmi skepticky a už dopředu je film napůl odsouzenej k záhubě, aniž by si to kolikrát zasluhoval, což je i tento případ.

   
MARIUSZ | 25.10.2013 18:36 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended

Video  
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended

Audio  
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended

Bonusy  
Interesting bonuses, a lot of material, generally everything in perfect order. ,thank you very ,very much ,

Verdikt
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended.Interesting bonuses, a lot of material, generally everything in perfect order. ,thank you very ,very much ,

   
Black | 24.10.2013 02:12 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Krásný steelbook, poprvé jiný v tom, že na něm nenajdete název zvenku ani uvnitř, textový zásah do grafiky je tedy minimální. Líbí se mi to, ale říkám si, že jestli to takto půjde dál a budu mít ve sbírce steelbooky seřazené jako knihy, jak je na první pohled rozeznám :-)

Video  
Film přichází jako první downscalované kvalitě, z původního masteru ve 4K, takže kvalita je velmi dobře patrná. Přesto si nechávám rezervu půl bodu.

Audio  
Originální stopa šestikanálová bez chyby, jen škoda že mix české není lepší než Dolby Digital 5.1.

Bonusy  
Skoro hodina v HD bez českých titulků na Blu-ray disku s filmem, dvacetiminutovka na bonusovém DVD s českými titulky, nemělo to být spíš opačně? Já za to ubírám body...

Verdikt
Krásný steelbook, za který jsem rád, že se ho povedlo získat pro československé fanoušky, škoda jen těch nedotažených bonusů. Doporučuji všem do sbírky.

   
FilmFan24 | 22.10.2013 12:10 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
Obraz je velice povedený. Pouze digitální zvěř místy působí jako pěst na oko...

Audio  
Doporučuju se vyhnout českému dabingu . Stačil mě tam výraz "ghostovat", který překladatel Jakub Racek použil. Dost nechápu, proč se nepoužil překlad Petra Fantyse, který film otitukoval...
Originální zvukový mix je ale nadprůměrný...

Bonusy  
- bez komentáře -

   
ElFuego | 21.10.2013 20:01 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Vizuální stránka Steelbooku super. Venkovní i vnitřní Artwork nepřeplácaný, škoda holého hřbetu(-*)

Video  
Obrazově na vysoké úrovni. Naprostá spokojenost

Audio  
Audio, jak originál, tak i dabing nepotlačený, vyvážené.

Bonusy  
Jednoduše nemastné-neslané. Málo jich není, ale podle mně nijak zvlášť nedokreslují, ani nedoplňují příběch, nic extra nám neukazují a chybí mi česká podpora...

Verdikt
Zhrnutě vyšší průměr. Dá se ledacos vytknout, ale ve finále jsem s edicí spokojený. V mé sbírce má své místo.

   
inspicient | 18.10.2013 23:10 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Technické zpracování Steelbook vypadá bez závad. Grafické zpracování se mi také líbí, až na potisk bonusového DVD disku, který postrádá jakýkoliv obrázek - chybí grafické sjednocení s hlavním Blu-ray diskem.

Video  
S technickou kvalitou snímku jsem také spokojený. Vše sledováno na obyčejné LCD televizi Samsung LE32B650.

Audio  
Zvuková výbava je také na standardní úrovni. Jsem spokojený. Kvalitu dabingu hodnotit nebudu, jde vždy o subjektivní pocit.

Bonusy  
Bonusová výbava je, bohužel, velmi chudá. Hlavní Blu-ray disk obsahuje pouze pár kousků a navíc postrádají české titulky. Na tzv. bonusovém DVD disku se nachází pouze asi 20 minutový animovaný filmeček - má však české titulky.

Verdikt
Balení Steelbook je vcelku povedené. Škoda jen, že bonusová výbava je velmi chudá - v podstatě žádná. Film jako takový se mi ale velmi líbí.

   
EzioAuditore | 16.10.2013 22:36 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
balení ubírám půl hvězdy za nepopsaný steelbook. Fajn je, že balení ve fólii nadvakrát. Steelbook je tak lépe chráněn.

Video  
Po vizuální stránce naprostá lahůdka, už od prvních minut jsem byl kvalitou obrazu unešen, jen jsem nechápal popisek na zadní straně BD o verzi 4K, už jsem myslel, že BD nerozjedu.

Audio  
Velká škoda pro ČR snad už typické DD 5.1. V angličtině jde ale o pořádnou nálož a jde poznat rozdíl.

Bonusy  
Musím ubrat půl hvězdy za to, že bonusy nejsou v CZ lokalizaci (tit) a že bonusový disk je pouze na DVD.

Verdikt
Celkově se dá tetno steel hodnotit kladně. Film samotný není žádná sláva, ale taky žádný propadák. Nadšenec SCI-FI si najde své. Proti jsem již napsal, čili podtrženo sečteno 80%. Díky