Hodnocení AFTER EARTH Po zániku Země (DVD)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:20.9.2014
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 20.9.2014 13:57

Balení  
Balení jako vždy v naprostém pořádku. Zabalení od Filmareny také vždy v perfektním stavu. Není co dodat.

Video  
Video také na vysoké úrovni. Blu-ray je jistě lepší, ale při přehrávání DVD n Blu-ray přehrávači je rozdíl. minimální.

Audio  
Audio také na vysoké úrovni. Blu-ray je jistě lepší, ale při přehrávání DVD n Blu-ray přehrávači je rozdíl. minimální.

Bonusy  
Klasika...........................................................................................................................

Verdikt
Film jak děj, triky , zvuk, herecké obsazení atd. na vysoké úrovni. Stojí zato mít tento film ve videotéce.

   
Logan | 28.10.2013 16:26

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
V daleké budoucnosti, 1000 let od současnosti lidstvo již z neznámého důvodu nežije n Zemi, ale na planetě Nova Prime. Odtud vyrážejí legendární voják Cypher společně se synem Kitaiem a řadou dalších na tréninkovou planetu utužit vztahy. Vesmírná loď se dostane do potíží a ztroskotá právě na osiřelé planetě Zemi. Při havárii nepřežije nikdo jiný kromě Kitaie a Cyphera, který si navíc zlomí obě nohy. Mladý Kitai se tak musí vypravit zhruba sto kilometrů k nouzovému vysílači. Cesta to bude náročná, protože Kitai má otce pouze jako přítele na telefonu a pozemská příroda si k člověku vyvinula velmi nepřátelský vztah. Ve vzduchu však visí ještě jedna smrtelná hrozba a tou je stvůra Ursa, která byla na lodi také převážena.

Režisér snímku M. Night Shyamalan (již dávno není zárukou kvality, což bohužel potvrdil i tentokrát. Námět filmu je z hlavy Willa Smithe představitele Cypher, který do hlavní role Kitaie naprosto nestydatě protlačil svého netalentovaného syna Jadena. Snímek by měl být o sbližování otce se synem, ale i v tomto docela pokulhává. Akční scény jsou sice povedené, ale to nevyváží nesympatické, ploché postavy a obrovské díry v logice děje i vyprávění. Nepovedený a odfláknutý scénář nezachrání ani vcelku zvládnutá režie.

DVD Po zániku Země vyšlo v České republice v distribuci společnosti Bontonfilm, a.s. Obraz je povedený, ostrý a čistý. Formát obrazu je 16:9 (2.40:1). Zvuk je v pořádku ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je mimo jiné v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen titulky v mnoha jazycích včetně českých, slovenských a anglických.

Na českém dabingu se podíleli: Tomáš Juřička - Will Smith (Cypher Raige), David Štěpán - Jaden Smith (Kitai Raige), Bohdan Tůma - Glenn Morshower (Velan), Viktorie Taberyová - Zoë Kravitz (Senshi Raigeová), Kateřina Petrová - Sophie Okonedo (Faia Raigeová), Jindřich Žampa, Daniel Krejčík, Marek Libert, Martin Sobotka, Zdeněk Hruška a další.

Překlad: Jakub Racek
Produkce: Evelyna Vrbová
Zvuk: Filip Mošner
Dialogy a režie českého znění: Václav Knop
Vyrobila: LS Productions v roce 2013

Bonusové materiály jsou pouze v originále a tvoří je:

- Otcův odkaz – šot o otci a synovi Smithových ve filmu i v civilu
- 1000 let za 300 sekund – Na natáčení s herci a tvůrci
- Příroda budoucnosti – záběry přírody z míst, kde se natáčelo
- Upoutávky na jiné filmy


35 %


- staka –

   
Uživatel z e-shopu k1ller | 22.10.2013 12:04

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Od filmu jsem necekal zadne hluboke myslenky ci filosoficke otazky. Proto take splnil me ocekavani. Jednoducha oddechova sci-fi o de facto dvou hercich.