Hodnocení RED 2 (DVD)

Celkem hodnocení: 5 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:24.9.2014
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 24.9.2014 07:56

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................

   
Uživatel z e-shopu Dagmar V. | 4.3.2014 12:43

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Rudolf M. | 15.1.2014 19:50

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Zdeněk S. | 21.12.2013 17:38

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
dobrý akční film!

   
Logan | 16.12.2013 14:55

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Frank Moses, agent CIA ve výslužbě, si žije v klídku se svou přítelkyní Sarah. Ta by ráda podnikala něco dobrodružného, ale Frank je rád za svůj klid. To se změní s návštěvou dalšího vysloužilého agenta, Marvina. Ihned po schůzce Marvinovi vybuchne auto a Frank je poté z jeho pohřbu odvezen na CIA k výslechu. Od toho momentu se ocitá ve víru událostí. Po krku mu jdou nejen vládní agenti, ale i nájemní zabijáci a cizí rozvědky. Spojí se proto se starou partou a hodlá přijít na zub tomu, proč je z něj lovná zvěř. Při pátrání v Evropě se dostanou až na tajnou operaci z konce 70. let s krycím jménem Rulík, v rámci které měla být do Moskvy dopravena nukleární zbraň a se kterou by právě Moses měl mít něco společného. V zájmu záchrany vlastního krku, ale i celosvětového míru, vydají se hrdinové na misi do Ruska. Bohužel se však ukáže, že mají ve svém týmu zrádce, který situaci ještě řádně zamotá.

Snímek RED z roku 2010 si o natočení pokračování vyloženě říkal. Sympatičtí hrdinové, nadsázka, a tempo děje, byly zárukou úspěchu. Nyní se skoro všechny postavy vracejí posílené o nové tváře. Bohužel děj je zbytečně překombinovaný, roztahaný a někdy až moc šílený a také se trochu ztratila lehkost, která tak slušela prvnímu filmu. Nicméně jde pořád o dobře zahranou, atraktivní podívanou, která neurazí a rozhodně pobaví. Přesto kvalit předešlého filmu nedosahuje.

DVD RED 2 vyšlo v České republice v distribuci společnosti Bontonfilm, a.s. Obraz je bez problémů, čistý a ostrý. Formát obrazu je 16:9 (2.40:1). Zvuk je v pohodě, ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je v angličtině, češtině a maďarštině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen mimo jiné českými titulky a českými titulky pro neslyšící.

Na českém dabingu se podíleli: Alexej Pyško - Bruce Willis (Frank), Pavel Šrom - John Malkovich (Marvin), Dana Syslová - Helen Mirren (Victoria), Vladimír Brabec - Anthony Hopkins (Bailey), Martina Hudečková - Mary-Louise Parker (Sarah), Miroslav Táborský - Neal McDonough (Jack Horton), Jan Maxián - Byung-hun Lee (Han Cho Bai), Dana Černá - Catherine Zeta-Jones (Katja), Otakar Brousek ml. - David Thewlis (The Frog) + Martin Sims (Blackwell), Rudolf Jelínek - Brian Cox (Ivan) + Tom Hodgkins (Snyder) + Vlasta Vrana (generál McKennon), Jakub Saic - Philip Arditti (Arman) + Tristan D. Lalla (Vance), Pavel Vondrák - Paul Hopkins (pohřební řečník) + Nathan Wiley (mladý strážný) + Khalid Laith (Al Said), Tomáš Racek, Pavel Vondra - Tim Pigott-Smith (ředitel Philips) + Titus Welliver (vrchní velitel vojenské rozvědky), Veronika Mudrová, Pavel Trávníček - Garrick Hagon (Davis) + Emilio Doorgasingh (íránský velvyslanec), Jiří Štěpnička, Michal Jagelka a další.

Překlad: Martin Massaniec
Zvuk: Josef Mašek, Matěj Večeřa
Produkce: Markéta Kratochvílová
Dialogy a režie: Veronika Veselá
Vyrobila: Tvůrčí skupina Markéty Kratochvílové, studio Budíkov pro Bontonfilm 2013

Bonusové materiály jsou v angličtině s českými titulky a tvoří je:

- Z natáčení – Obsazení, zbraně, špionské vybavení a taktika, akční scény
- Vtípky a nepovedené záběry
- Vynechané scény

65 %


- staka –