Hodnocení Podivné dědictví (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 46 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:19.12.2017
Uživatel z e-shopu Veronika N. | 19.12.2017 08:12

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Kvak | 20.9.2016 20:11 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Podivné Dědictví je zabaleno v klasickém modrém amaray balení, které neobsahuje vnitřní art work. Na obalu motiv z filmu

Video  
Vzhledem ke stáří filmu nemůžeme čekat zázraky. Zde je obraz jen o trochu lepší, než na DVD. I tak se koupě vyplatí

Audio  
Velké plus za původní český dabing ze 70.let. Dále tu máme i nový český dabing. Každý si vybere, co má rád

Bonusy  
Na blu-ray disku nenajdeme jediný bonusový materiál, což je celkem škoda. Holt ne vždy se distribuci zadaří

Verdikt
Dnes již klasická westernová komedie vyšla na blu-ray disku, který nemá moc dobrý obraz, ale obsahuje výborný klasický dabing ze 70.let. Bonusy žádné...

   
Uživatel z e-shopu Roman P. | 11.7.2016 08:22

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Jan Š. | 6.5.2016 16:06

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
teď už klasika

   
Uživatel z e-shopu Josef L. | 20.4.2016 19:59

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Dana P. | 5.4.2016 09:50

Balení  
No představa, že když už nějaký ten klasický komediální western vyjde v nabušeném balení, zůstala jen představou. Obyčejný plastový obal.

Video  
Na své stáří dá se říci i milé překvapení !!! Nějaké ty ruchy samozřejmě jsou, ale jistě ne na závadu z celkového dojmu - ten je dobrý.

Audio  
Letitý film ani tak nepřekvapil kvalitou zvuku, jako originálem a dvěma českými dabingy, což potěší - máte možnost si svou verzi vybrat.

Bonusy  
Bonusy, kdepak jste, tak jako balení, tak i bonusy nejsou, Bonus je pouze české původní audio !!!!!!!

Verdikt
Dobrá investice za film viděný několikrát v různých verzích, zde jsou některé z nich pohromadě a to se počítá.

   
Uživatel z e-shopu Jozef Š. | 9.2.2016 18:43

Balení  
Balenie klasika, bez vnútorného artworku, ale je aspoň na disku, čiže pre mňa taký priemer, aký som aj očakával.

Video  
Video tiež, žiaľ, iba priemerné, vek filmu je tu vidieť, ale myslím, že tu sa s obrazom asi nikto nevyhral a je to cítiť.

Audio  
Anglická stopa dts v pohode, je tu prítomný pôvodný český dabing z roku 1977, čo určite skalných poteší.

Bonusy  
Kde nič, tu nič, bonusy sa asi stratili, tak nie je čo hodnotiť, teda vlastne je, že je to škoda, aspoň niečo by sa tu hodilo.

Verdikt
Pre fanúšika filmu je fajn, že je to aj na blu-ray, i keď v podstate v obrazovej kvalite DVD, poteší ale pôvodný český dabing.

   
Richard | 2.2.2016 10:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Titul jsem zatím ještě nestihl ani rozbalit, takže recenze až někdy později.

Video  
Titul jsem zatím ještě nestihl ani rozbalit, takže recenze až někdy později.

Audio  
Titul jsem zatím ještě nestihl ani rozbalit, takže recenze až někdy později.

Bonusy  
Titul jsem zatím ještě nestihl ani rozbalit, takže recenze až někdy později.

Verdikt
Titul jsem zatím ještě nestihl ani rozbalit, takže recenze až někdy později.

   
maik733 | 28.1.2016 20:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Pekny obal s motivom filmu bez rusivych prvkov a reklam na prednaj aj zadnej strane. Skoda, ze chyba vnutorny art work.

Video  
Kvalitu videa by som aj vzhadom k tomu aky je film stary ohodnotil ako velmi dobru. Nemam ziadne vyhrady.

Audio  
Ceska aj anglicka stopa je 5.1. DTS, zaroven je mozne zvolit aj povodnu 2.0 Dual Mono. Zvuk je na slusnej urovni.

Bonusy  
Skoda ze na tomto disku zial ziadne bonusove materialy o filme nie su. Nie je teda co ohodnotit.

Verdikt
Fajn westernova komedia s Terencom Hillom, celkovo som s pokojny, len skoda chybajucich bonusov.

   
Uživatel z e-shopu Jan P. | 23.1.2016 20:14

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
majkouch | 4.11.2015 11:26 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Základní klasika pro blu-ray. Balení naprosto v pořádku, netřeba u běžného filmu jako je tento ani používat něco jiného.

Video  
Video nezklamalo, ani nepřekvapilo, spíše standardní. Na velké televizi je to ovšem úplně jiný zážitek.

Audio  
Česká stopa nevím, nezkoušel sem, ta originální nemá chybu, titulky sedí přesně s audiem, takže bez výhrad.

Bonusy  
Bonusy - nic moc navíc nenajdeme, mohlo by být více, ale kvůli bonusům sem to nekupoval, takže nevadí.

Verdikt
Vzhledem k akčním cenám na filmareně a multibuy akcím se nedá nic vytknout, levněji to už asi nejde. Celková spokojenost.

   
Uživatel z e-shopu Lubomir H. | 28.9.2015 01:06

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Barbora R. | 26.9.2015 13:20

Balení  
Kvalitni barvy, provedeni, adekvatni podani a popis filmu, neni co vytknout.:-) Jsem velmi spokojena.

Video  
Vynikajici film, miluji ho od detstvi, vyborni herci, krasna hudba, napad a celkove kouzlo, vzdy se na tento film rada podivam.

Audio  
Skvela hudba, kvalita zvuku prijemne prekvapila, od tak stareho filmu bych ani takovou necekala, nemam co namitnout, v 3D sound perfektni.

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Celkove perfektni, velmi kvalitni disk, audio, video, vse splnilo ocekavani, rada poustim znovu a znovu.

   
Uživatel z e-shopu Vladimír P. | 15.9.2015 17:53

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
Není tam původní dabing ,je to odfláknuté

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Zbytečná koupě

   
Uživatel z e-shopu Hostimil P. | 15.9.2015 12:48

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Honza | 10.9.2015 17:04 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasický plastový obal na blu ray, který ničim nevyniká. Žádný vnitřní artwork zde neni a potisk disku kopíruje obal..

Video  
Obrazová stránka filmu je velmi kvalitní, nevšiml jsem si žádné chyby, vše vypadá tak, jak by mělo.

Audio  
Zvuková stránka filmu je také na prvotřídní úrovni, ani zde jsem si žádné vady nevšimnul. Český dabing tu je dokonce ve dvou verzích.

Bonusy  
Na tomto disku bohužel kromě filmu nic navíc nenajdete, žádné bonusy tu nejsou, což je docela škoda.

Verdikt
Povedená westernová komedie, kterou by si každý filmový fanoušek měl pořídit. Já můžu jen doporučit.

   
Uživatel z e-shopu Boris B. | 1.9.2015 20:20

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Ferry Sally | 27.8.2015 15:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obyčejná modrá plastová krabička s rukávkem s docela vtipným obrázkem, který ukazuje závěrečný souboj hlavního hrdiny Toma s "padouchem" Bobem. Bohužel bez vnitřního artworku alespoň že je potištěn tímto vtipným obrázkem i Blu-ray disk.

Video  
Bohužel tady je mé hodnocení slabší, protože s přepisem (restaurováním) tohoto filmu se niko moc "nepáral". Je pravda, že obraz na Blu-ray
je o něco ostřejší než na disku DVD - jsou ale vidět světlé škrábance a "poskakování" jednotlivých snímků , hlavně na začátku filmu.

Audio  
Tento počet hvězd dávám především za český dabing z roku 1977 DD 2.0 Dual Mono, který je nepřekonatelný co se "hlášek" a dialogů týká.
Originální zvuková stopa je jen ve formátu DTS 5.1 s poměrně slabším datovým tokem. Třetí zvuková stopa DTS 5.1 česky z roku 2009 se mě
osobně nelíbí.

Bonusy  
Je těžké ohodnotit něco co na disku zcela chybí. Docela mě mrzí, že se k takové perfektní westernové komedii nedochoval žádný filmový
záznam.

Verdikt
Tato úsměvná westernová komedie musí pobavit každého - kdo má rád vtipný příběh, proložený perfektními " hláškami " ( DD česky 2.0) a
pěkným hudebním doprovodem. Pro oddech a zábavu vřele doporučuji!!!

   
djfilcek | 3.8.2015 22:31 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  
2 dabingy

Bonusy  
nic škoda

Verdikt
supr fim

   
colapso | 2.8.2015 14:23 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Průměrné balení,klasická modrá krabička,bez vnitřního artworku.Přední strana krabičky je ovšem zvolena pěkně.

Video  
Nic moc,spíš obraz připomíná DVD.....................................................................

Audio  
Český dabing je povedený,jestli je to opravdu ten původní jak se píše na obalu netuším,nicméně je pouze mono

Bonusy  
Jo tak ty se nějak ztratily,není tu zhola nic............................................................

Verdikt
Klasický film s Terence Hillem,který jsem prostě musel na blu-ray pořídit i když má blíže spíš k DVD.

   
Pidibull | 25.7.2015 17:31 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Už docela starý film, ale na obrazovém přepisu to pomalu není ani znát. U dabingu je na výběr originální anglická stopa a dva české dabingy.

Video  
Už docela starý film, ale na obrazovém přepisu to pomalu není ani znát. U dabingu je na výběr originální anglická stopa a dva české dabingy.

Audio  
Už docela starý film, ale na obrazovém přepisu to pomalu není ani znát. U dabingu je na výběr originální anglická stopa a dva české dabingy.

Bonusy  
Už docela starý film, ale na obrazovém přepisu to pomalu není ani znát. U dabingu je na výběr originální anglická stopa a dva české dabingy.

Verdikt
Už docela starý film, ale na obrazovém přepisu to pomalu není ani znát. U dabingu je na výběr originální anglická stopa a dva české dabingy.

   
Uživatel z e-shopu Jakub K. | 13.7.2015 19:45

Balení  

Splnilo očekávání...................................................................................

Video  

Splnilo očekávání...................................................................................

Audio  

Splnilo očekávání...................................................................................

Bonusy  

Splnilo očekávání...................................................................................

Verdikt

Splnilo očekávání...................................................................................

   
Richie | 5.7.2015 22:43 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Splnilo očekávání......................................................................................

Video  
Splnilo očekávání......................................................................................

Audio  
Dva dabingy ... paráda.................................................................................

Bonusy  
Splnilo očekávání......................................................................................

Verdikt
Splnilo očekávání......................................................................................

   
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 5.7.2015 19:43

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................

   
homerun | 30.6.2015 22:08 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Normální balení. V modré plastové krabičce najdeme disk s filmem. Nic víc od toho asi ani neočekávám.

Video  
Nevím nevím, mohlo to dopadnout i lépe. Obraz nebyl úplně ideální ve všech scénách, ale lepší než DVD.

Audio  
Asi budu spokojenější se zvukovou stopou než s obrazem. Zde nemám výhrady, zvuk je na svou dobu standardní.

Bonusy  
Ohodnoťte něco co se na disku nenachází. Tento disk je vydán bez bonusů. V tomto případě to tolik nevadí.

Verdikt
Nakonec nelituji, že jsem disk pořídil. Splnilo to má očekávání a za 99 Kč se to vyplatí, už jen kvůli vzpomínkám na mládí.

   
Uživatel z e-shopu Ondřej M. | 11.6.2015 14:58

Balení  
Obyč plastová krabička, bez vnitřního artworku, bez reklam a potisk disku stejný jako přední obal. Ovšem motiv je docela povedený

Video  
Tak ani tady to není žádný zázrak. Ale vzhledem ke stáří filmu je kvalita dobrá. Na bluray bych ale očekával něco více.

Audio  
Tak zvuk je naprosto v pohodě. Originální stopa 5.1 a dokonce dvě verze českého dabingu. Jedna je sice v mono, ale je to ta klasická, kterou každý zná.

Bonusy  
Kde nic není, nelze ani vlastně nic hodnotit. Ani nevím, zda vůbec nějaké bohusy k tomuto filmu existují.

Verdikt
Za nějakou příznivou multibuy cenu určitě jasná koupě. Ale doporučuji mít od kvality disku co nejmenší očekávání

   
Uživatel z e-shopu Petr D. | 31.5.2015 09:30

Balení  
Balení je obyčejné bez vnitřního artworku. Motiv obrázku z čelní strany balení se opakuje i na disku. Samotný disk má velmi pěkný design. Na obalu má obrázek drobné nedostatky, měl být menší - takto koni chybí přední kopyta a jednomu zastřelenému není vidět hlava, ale jen zbytek těla.

Video  
Hned v úvodních titulcích filmu Vás obraz vrací zpět do historie, poblikává a je plný drobných kazů. Barvy jsou pobledlé, jak s oblibou říkám ORWO z NDR. Ostrost obrazu je nevyrovnaná, někde je to dobré, některé záběry jsou úplně mimo ( což už asi bylo tak natočeno), ale kdyby se přepisu věnovala větší péče - vyčištění od drobných kazů (které Vás provázejí po celý film) a vyšší datový tok, pak by byl výsledný dojem určitě lepší. Celkový dojem z obrazu: takhle vypadají spíš DVD. Formát obrazu 2,35:1

Audio  
Zvuk je na disku uložen v angličtině a češtině shodně DTS-HD Master Audio 5.1 a navíc v češtině Dolby Digital 2.0 (z roku 1977) - za ten ty body. Když si pustíte souběžně původní dabing z roku 1977 a k tomu české titulky, tak pochopíte proč.

Bonusy  
Menu disku je statické se shodným obrázkem jako na čelní straně balení, ale ve větším ořezu, který však už nepůsobí tak nedokonale. Podmalováno pískotem lokomotivy a následnou písničkou. To je vše, co může toto vydání nabídnout, bonusy tu nejsou. Tak za ten pískot páry přidávám jednu hvězdu.

Verdikt
Tenhle komediální western jsem původně vůbec nechtěl, obzvlášť když jsem se dozvěděl, že obraz na Blu-ray není příliš kvalitní. Nakonec rozhodla cena a to , že mám Terence Hilla rád z Vinnetoua. Dívat se na to dá, ale s vědomím, že zatím lepší kvalitu neseženete.

   
Overlords | 30.5.2015 19:59 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
gogo | 27.5.2015 09:13 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasická modrá krabička bez vnitřního artworku. Obal je povedený včetně potisku disku.
Obsahuje veškeré naležitosti.

Video  
Kvalita obrazu i vzhledem ke stáří filmu není nic moc, ale na druhou stranu
je dobře že tento film na BR vyšel.

Audio  
Tady musím dát vydavateli velkou hvězdu za původní český dabing.
Bez něj je tento film pouze poloviční.

Bonusy  
Bohužel na disku žádné bonusy nejsou. Je to velká škoda, ale asi se žádné bonusy k tomuto filmu nenašly.

Verdikt
Výborná westernová komedie při které si člověk opravdu odpočine. A za těch 99, můžu jen každému doporučit.

   
duchacek | 26.5.2015 15:26 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Typycké balení od Magic boxu.Vnitřní atworn nehledejme.Samotný obal je kopie z dříve vydaného DVD.A to v celku ujde.

Video  
Video obraz je hodně mizerný.Obraz neostrý.Je to sice dost starý film,ale viděl jsem starší filmy s vynikajícím obrazem!

Audio  
Originál audio je k stáří filmu dost dobrý.Český jazyk v DTS také není špatný ale dávám přednost starému dabingu ve 2.0.Ten dabing se fakt povedl.

Bonusy  
Bonusy bohužel nejsou a to je fakt docela škoda!Tak aspoň malý bonus v podání starého dabingu.Třeba příště.

Verdikt
Za velice dobrou cenu získáte film jehož technické zpracování sice neodpovídá Blu ray diskům ale samotný film je vynikající westernová komedie!

   
kenkaku | 24.5.2015 16:59 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Není nutné se nijak pozastavovat nad faktem, že jde o modrý AMARAY bez jakékoliv artworku uvnitř. Je to z dílny MagicBoxu...

Video  
Obraz je 22:9 (díky bohu... závěrečnou scénu si bez kino-formátu nevychutnáte) s nějakým tím drobným zrnem. Protože je ale film starší než já, zcela to respektuji a neřeším.

Audio  
Frajeřina největšího formátu. Dva CZ dabingy. Ten "správný" z roku 1977 (ve stereu) a pak nějaký moderní paskvil v DTS 5.1 (stejn jako EN). Tohle je prostě mega.

Bonusy  
Bonusy nic. Prostě nejsou. S ohledem na stáří ale možná ani neexistují. Nutno ale říct, že menu je povedené a ladí se stylem obalu i potisku disku.

Verdikt
Osobně považuji tuto edici za unikát. Myslet na starší a pokročilé a uvést i za cenu "nižší kvality" druhý CZ dabing který pamatujeme je opravdu úžasná věc. Na víc za motivační cenu není nutné ani řešit "koupit či nekoupit". Za sebe se dokonce stydím, že mi trvalo tak dlouho...

   
ramirez | 24.5.2015 11:19 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obyč plastová krabička, bez vnitřního artworku, bez reklam a potisk disku stejný jako přední obal. Ovšem motiv je docela povedený.

Video  
Datum natočení tohoto filmu se podepisuje i na kvalitě masteru Blu-Ray disku, ale přesto se obraz oproti vydání na DVD vylepšil. Nicméně kvalita obrazu není ten hlavní důvod, proč se na tento film budete dívat.

Audio  
Těch pět hvězd je hlavně za původní (mono) dabing z roku 1977. Kromě něj je k dispozici i novější české 5.1 znění z roku 2009 a samozřejmě originální anglická 5.1 stopa. Proč tak vyzdvihují právě mono dabing? Důvod je prostý, Podivné dědictví patří k tomu málu filmů, které díky staré české dabérské škole a výbornému překladu, jsou v dabingu lepší než v originále!

Bonusy  
Bonusy tento disk neobsahuje, ale nijak zásadně to nevadí - tím nejlepším bonusem je přítomná jazyková výbava.

Verdikt
Ani jsem nedoufal, že se někdy tento film objevý na BD. Pochválit musím jak kvalitu obrazu, tak původní dabing. Nedokážu si představit sledovat tento film s jiným dabingem. Určitě doporučuji koupi tototo díla, je to klasika plná úžasných hlášek a situací..

   
Alauda | 20.5.2015 15:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Tradiční klasická modrá krabička s logem Blu ray Disc dokonce pouze raženým a ne reliefním, vnitřní strana obalu vakát, kde by se krásně mohl vyjímat Terence Hill se svým dědictví, nu třebas příště...

Video  
Staré a dobré, dokonce obrazové zpracování vynikající, kde jsou vidět zaškobrtnutí kameramana při ostření, uvolňující veselohra na pozvednutí nálady.

Audio  
Audio dobře zpracované, lze je ještě možno vylepšit v kvalitním systému do 7.1 reproduktorů. Příjemný je profesionální český starý dubbing...

Bonusy  
Po příjemné a někdy přehnané veselohře ani nejsou příliš potřeba, hodily by se záběry z "Divokého amerického Západu" z Kvadroptéry, snad příště.

Verdikt
Klasika ve westernové bláznivě komické veselohře, která pobaví gradací, nápady, klasickým zprtacováním, které dnes tolik chybí, no nekupte to, jednou nebude.

   
hnfcz | 13.5.2015 14:18 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal pěkný.Film je výborný a zvukově jsem velmi spokojený.Bonusů by mohlo bejt víc.Všem vřele doporučuji.

Video  
Obal pěkný.Film je výborný a zvukově jsem velmi spokojený.Bonusů by mohlo bejt víc.Všem vřele doporučuji.

Audio  
Obal pěkný.Film je výborný a zvukově jsem velmi spokojený.Bonusů by mohlo bejt víc.Všem vřele doporučuji.

Bonusy  
Obal pěkný.Film je výborný a zvukově jsem velmi spokojený.Bonusů by mohlo bejt víc.Všem vřele doporučuji.

Verdikt
Obal pěkný.Film je výborný a zvukově jsem velmi spokojený.Bonusů by mohlo bejt víc.Všem vřele doporučuji..

   
hydrokul | 5.5.2015 12:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
No prostě klasické nejaímave balení a k tomu nudná modrá plasotvá krabička. pěkna by byla krabička v barvě písku.

Video  
No kvalitní obraz pro blu ray disc si představuji jinak. Sice se jedná o starší film, ale stejně by s tím šlo něco udělat.

Audio  
Jsem velice rád, že se zde nachází původní starý dabing který dosahuje uplně jiných kvalit než ten novejší.

Bonusy  
Opět klasika jako vždy u levnějších filmů se zde žádné bonusy nenacházejí což je docela škoda, ale za cenu v multibuy jsem spokojen i bez bonusu.

Verdikt
Naprostá klasika a skvělá komedie u které se vždy zasměju za bezkonkurenční cenu. Škoda, že už se dnes takové filmy netočí.

   
Sdoom | 17.2.2015 02:02 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obyč plastová krabička, bez vnitřního artworku, bez reklam a potisk disku stejný jako přední obal. Ovšem motiv je docela povedený. Menu sice statické, ale alespoň hraje na pozadí soundtrack z filmu.

Video  
No tak kvalita obrazu patří k tomu nejhoršímu, co kdy na blu-ray vyšlo. Asi lepší než DVD, rozmazané to není, ale evidentně neproběhl žádný remaster, takže je to plné artefaktů a barevné podání opravdu moc syté není. Detaily spíš blíže DVD kvalitě než blu-ray. Velké zklamání.

Audio  
V originálním znění všechno tak, jak má být. Sice dabing nevyužiji, ale oceňuji, že je zde jak remasterovaná verze, tak původní mono dabing - tak by to mělo být vždy, aby blu-ray formát přitáhl ke koupi více lidí.

Bonusy  
Nejsou, další velké mínus. Zrovna u tohoto filmu by mi stačilo i málo, ale to bych asi chtěl po distributorovi příliš...

Verdikt
Za nějakou příznivou multibuy cenu určitě jasná koupě. Ale doporučuji mít od kvality disku co nejmenší očekávání a raději se soustředit na kvality filmu samotného.

   
kuchi | 5.5.2014 08:35 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasický modrý obal bez vnitřního potisku, který nenadchne ani neurazí. Disk má stejný potisk jako přední strana krabičky

Video  
Nejedná se o restaurovanou verzi a je to vidět. Hodně šumu, analogové vady, blikající barvy, sem tam neostré záběry. Ne že by se na to nedalo dívat, ale od BD očekávám něco více

Audio  
Česká mono stopa z roku 1977 - parádní dabing. Vše se děje v předních kanálech, zvuk je čistý bez vad

Bonusy  
Neviděl jsem, nehodnotím

Verdikt
Pěkný film s kvalitním dabingem, který ale rozhodně neosilní video kvalitou, což je škoda. Snad v budoucnu vyjde restaurovaná verze

   
Uživatel z e-shopu Martin P. | 27.12.2013 23:02

Balení  
- bez komentáře -

Video  
Když vezmeme v úvahu staří filmu je přepis docela povedený

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
žádné bonusy

   
PredatorKRcz | 21.12.2013 15:50 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
corwin78 | 3.12.2013 18:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasická plastová Blu-Ray krabička asi neoslní, ale Artwork se celkem povedl, nicméně nečekejte nic extra.

Video  
Datum natočení tohoto filmu se podepisuje i na kvalitě masteru Blu-Ray disku, ale přesto se obraz oproti vydání na DVD vylepšil. Nicméně kvalita obrazu není ten hlavní důvod, proč se na tento film budete dívat.

Audio  
Těch pět hvězd je hlavně za původní (mono) dabing z roku 1977. Kromě něj je k dispozici i novější české 5.1 znění z roku 2009 a samozřejmě originální anglická 5.1 stopa. Proč tak vyzdvihují právě mono dabing? Důvod je prostý, Podivné dědictví patří k tomu málu filmů, které díky staré české dabérské škole a výbornému překladu, jsou v dabingu lepší než v originále!

Bonusy  
Bonusy tento disk neobsahuje, ale nijak zásadně to nevadí - tím nejlepším bonusem je přítomná jazyková výbava.

Verdikt
Naprosto geniální klasika s vynikající hudbou a plná legendárních hlášek. Pokud chcete potěšit přítelku i sebe a sami se neunudit k smrti u nějaké romantické slátaniny, nebo hovadiny typu Twilight, tak toto je jasná volba. Maximálně potěší i původní dabing z roku 1977 (bez něj bych tento film nekoupil), ale můžete testnout i dabing z roku 2009, nebo zůstat u 5.1 anglického originálu s českými titulky - ale tento film patří k tomu málu, které jsou s českým dabingem lepší než v originálu!

   
Uživatel z e-shopu reznicek.david | 31.7.2013 18:07

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Ani jsem nedoufal, že se někdy tento film objevý na BD. Pochválit musím jak kvalitu obrazu, tak původní dabing. Nedokážu si představit sledovat tento film s jiným dabingem. Určitě doporučuji koupi tototo díla, je to klasika plná úžasných hlášek a situací.

   
Ištván87 | 20.6.2013 09:14 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Na tenhle film s naprosto geniálním původním dabingem jsem se moc těšil, protože už od dětství patří mezi mé milované klasiky. Je skvělé, že film vydali s původním dabingem, který sice zachází s překladem dosti volně, nicméně tím někdy i vylepšuje originál. Je v něm více hlášek než v originále, i než ve druhém dabingu (ten na disku také naleznete), který se originálu věrně drží. Obraz oproti BR standardům bohužel dost mizerný (na ČT uváděli před nějakou dobou kopii v mnohem lepším stavu), nicméně dá se to přežít, protože to tak nějak patří k duchu doby. Ale když to srovnám s o několik let starším Bytem, tak je to obrovský nepoměr. Jak je u těchto filmů zvykem, na disku bohužel není žádný bonus, vztahující se k filmu. I tak jsem ale Magic Boxu vděčný za vydání snímku v takové podobě, v jaké byl vydán (tj. s původním dabingem).

   
Rankin Fitch | 11.5.2013 15:38 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Málokterý film jsem si kdysi někdy v roce cca 2000 z VHS přehrál na DVD na rekordéru. Ale tenhle byl vždycky jednoduše MUST-HAVE! Pro mě zcela srdeční záležitost a KONEČNĚ na BD, ale hlavně KONEČNĚ s původním dabingem, protože na ten nový se vážně nedalo koukal ani pět minut. Za tohle Magic Boxu děkuju snad nejvíc! :-)

   
Uživatel z e-shopu kalap4 | 6.5.2013 09:20

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
„To hovoríš so mnou?“ – „To hovorím s tebou.“ – „To hovoríš s ním?“ – „To hovorím s ním.“ – „To hovorí s tebou.“ Obrovský Bud Spencer a štíhle modrooko Terence Hill, to sú predovšetkým spoločné akčné komédie. Ale nielen. Talianovi Hillovi išlo osamostatnenie lepšie a westernová dobrodružná komédia o PODIVNOM DEDIČSTVE (1972) to dokazuje. Nielenže snímka obstojí ako takmer plnohodnotný western (výprava, kostýmy, jednanie postáv), ale má tiež sympaticky napísané postavy, vydarené herecké obsadenie, vtipné dialógy a spaľujúceho Hilla, ktorý nepotreboval kaskadérov a na tých filmoch to bolo vidieť

   
Radim | 5.5.2013 17:32 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Moc dobře, že tento film vyšel na BR, byť je vidět, že obrazu se nedostalo až takové péče, jako některým jiným starším filmům - nejedná se ale o nic rušivého. Přítomnost dabingu z roku 1977 je třešničkou na dortu. Dobrý koupě, skvělý film!

   
Piedro | 3.5.2013 08:17 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Niet co vytknut. Legendarny spagetti western, najlepsie hlasky a krasne prostredie Plitvickych jazier. Pre mna srdcova zalezitost, ktoru si vzdy rad pozriem. A hlavne stary cz dabing aj ked len 2.0 stereo. Ten novy dabing je pfuujjj.