Hodnocení BATMAN SE VRACÍ Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 34 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:4.1.2017
MarcX | 4.1.2017 20:50 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velmi dobře zpracovaný Steelbook s potiskem batmanovského znaku do tmavých barev na přední straně a samotného Batmana v podání Michaela Keatona s Catwoman a Tučňákem na straně zadní. Hodnocení 8/10.

Video  
Snímek disponuje obrazovým formátem 1,78:1, přičemž původně byl natočen ve formátu 1,85:1. Oproti originálu tedy došlo z důvodu využitelnosti pro televizní vysílání k roztáhnutí obrazu, nicméně kvalita videa je na vysoké úrovni. Menší množství zrna. Hodnocení 7/10.

Audio  
Originál: Dolby TrueHD 5.1, český dabing: Dolby Digital 2.0. Zvuk kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší. Hodnocení 7/10.

Bonusy  
BD Batman se vrací disponuje českými i anglickými titulky. Disk se pyšní 17 bonusy o celkové stopáži 02:23:26 hod. Bonusy jsou ve formátu SD 480i s českou titulkovou podporu. Hodnocení 9/10.

Verdikt
TIP ZÁKAZNÍKA! Celkové hodnocení 8/10. Velmi kvalitně zpracovaný Steelbook. Výhodnost koupě: 1-100Kč = 100%, 101-200Kč = 90%, 201-300Kč = 80%, 301-500Kč = 65%.

   
ati84 | 5.1.2015 18:20 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

   
Sdoom | 2.11.2014 13:04 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Artwork steelbooku druhého Burtonova Batmana se mi líbí o trošičkuku míň. Přecijen v oranžové je to logo o něco hezčí. Ale tady je to laděné do zimních barev, stejně jako Tučňákův svět. Menu opět chybí, ale celkově se jedná o povedený steelbook.

Video  
Obraz mi přišel zejména v detailech o malinko lepší než u prvního Batmana. Jinak platí v podstatě to samé, není to referenční remaster, ale kvalitní, to ano.

Audio  
Audio výborné v originále, hudba vynikne, dialogy jsou chtělo by to možná trochu více zapojit zadní reproduktory, zejména při akci. Jinak bez problémů.

Bonusy  
Bonusy zde máme opět v plné palbě, vše poctivě otitulkované, takže opět maximální možné ohodnocení. To, že jsou v SD, je logické vzhledem ke stáří, takže za to strhávat body nedává smysl.

Verdikt
100% doporučeno, stejně jako u předchozího dílu. Batman Returns se mi jako film líbí ještě o něco více, steelbook o trošičku méně, každopádně nejlepší je mít ve sbírce oba díly, protože oba za to rozhodně stojí.

   
Mino87 | 25.10.2014 22:47 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Rovnako ako Batman aj tento steelbook je balený do papierového obalu. Dizajn je skvelo zvolený, opäť sa vsadilo na jednoduchosť.

Video  
Lepší ako predchodca, čo ma asi za následok to, že je tento film ,,mladší" ako predchodca. Zrno je jemné.

Audio  
Zvuková stopa ma nemohla žiadno prekvapiť, lebo je rovnako skvelá ako u predchodcu. Český dabing jasná voľba.

Bonusy  
Bonusy po okraj naplnené. Opäť sa dozviete niečo viac o univerze Batmana ale aj o Padouchoch, Dani de vitto je skvelý!-

Verdikt
Ak ste už kúpil batmana tak by bol hriech si nekúpiť do zbierky aj tento skvostný kus! Jeden z mojich najoblúbenejšich steelov.

   
Ondrass1 | 12.10.2014 15:09 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu NATALYA . | 2.8.2014 07:59

Balení  
Steelbook very, very beautiful , is as it should be internal art and figure that the front and back side full five plus .

Video  
Video you can put a solid four , in some places still the picture is grainy , but that does not stop watching .

Audio  
The sound can be put well , although it perfectly well he wasn't very good but on all columns sounds normal .

Bonusy  
For this movie, additional material is not very much , you can safely put four , could do more to make bonuses .

Verdikt
The verdict is simple , the film is good and simple binding for the movie fan , this movie is all there is drama and Comedy bit of everything .

   
PredatorKRcz | 19.7.2014 19:14 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Petr D. | 15.7.2014 14:52

Balení  
Top

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Luxusní balení o filmu nemluvě klasika !

   
Aloman | 2.6.2014 12:36 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook se povedl, motiv je dobře vybrán, a to na přední i zadní straně. Vnitřní artwork i potisk disku se mi líbí.

Video  
Tak samozřejmě, že stáří filmu hraje své, ale i tak je obraz parádní, výborná práce. Díky za blu-ray formát.

Audio  
Hodnotím oroginální stopu a ta je výborná, opět musíme přihlédnout ke stáří filmu. Česká stopa je znatelně horší.

Bonusy  
Klobouk dolů...bonusů hodně, s českými titulky...tak to má být. Jde o starší film, ale je vidět, že když se chce, tak to jde.

Verdikt
Celkově hodnotím velice pozitivně, steelbook je hezký, přepis se povedl, bonusů spousta... Jen zamrzí, že nevyšly i další 2 filmy ve steelbooku.

   
hydrokul | 16.5.2014 13:02 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook je pěkný a nemám žádné námitky. Obrazově je udělán pěkně a potěšil potisk disku.

Video  
Obraz se povedl daleko lepší než na originálním dvd na kterém byl mimochodem velice kvalitní takže vyšší kvalita byla překvapením.

Audio  
Audio je dobře provedené a potěšila česká stopa která na orginálním DVD co jsem měl potěšila. Hudba Dannyho Elfmana perfektní jako vždy.

Bonusy  
Bonusů je celkem dostatek, ale přišlo mi, že u prvního dílu je jich trochu více, ale možná jen můj dojem.

Verdikt
Pro mě naprosto nejlepší Batman co byl kdy natočen a to včetně Nolanových které mam moc rád, ale Burton je Burton a Catwoman mňam

   
malé srdce | 3.5.2014 16:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Graficky je přední strana tohoto steelbooku velmi, velmi slabá. Zadní strana je už lepší a vnitřní artwork po grafické stránce se mi líbil a je opravdu úžasný. Rozhodně lepší vnitřní artwork než u Batmana. Nicméně je to steelbook a tak velké plus, ale za to grafické zpracování první strany nemohu dát více hvězdiček než čtyři.

Video  
Obraz je vzhledem ke stáří filmu vcelku dobrý. Rozhodně lepší než na DVD. Takže víc z toho už vyžmýkat vzhledem ke stáří filmu asi nešlo.

Audio  
Zvuk je zde opět průměrný a nevím, co víc bych k tomu ještě mohl říct. A tak už k tomu neřeknu nic víc.

Bonusy  
Velké množství bonusů, i když o něco méně než u Batmana a navíc s českou podporou. Co víc si zde může filmový fanoušek přát? Veliká spokojenost!

Verdikt
Jedinečný filmový epos od Tima Burtona s vynikajícím hereckým obsazením. Takže určitě z mé strany veliká spokojenost a všem doporučuji tento znamenitý film.

   
Wyrrgy | 22.4.2014 12:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Ani tenhle steel rozhodně nesměl chybět na mé poličce. A po pravdě vám řeknu, že se na něj krásně kouká.

Video  
V případě, druhého Bartnova Batmana jsem byl mile překvapen, a pro mne osobně je obraz lepší než v případě jedničky.

Audio  
Mám rád, když mne zvuková stopa vtáhne do příběhu. A tak jsem rád, že se to i v tomto případě povedlo. A slavné kočičí "MŇAU" mne mile pohladilo, na mém uchu...

Bonusy  
BONUSY!!!! SEM S NIMA!!!!
Pohodlně jsem se usadil, a pořádně si je všechny vychutnal ... Velké množství dokumentů, mne uspokojilo, a ukojilo mou zvědavost.

Verdikt
Asi se budu opakovat ..... Jste fanda BATMANA? A tuhle edici, doma ještě nemáte? Tak se nezdržujte čtením tehle mejch žvástů, a ihned tady na aréně objednejte!!!! PROTOŽE ... DOPORUČUJU!!!!

   
Uživatel z e-shopu Dénes István P. | 22.4.2014 09:56

Balení  
The front of the steelbook has the same artwork, as the Batman steelbook. (Actually, all the 4 "old" Batman Movie has a similar front, its a very good idea). The back also looks great, I'm very happy with it.

Video  
The picture quality is good, the transfer and the HD conversion is very good, the colors are great (significally better as the DVD's picture). (I give it 4 star, because its an old film, and it can't race the new films, with reference 4k mastered picture, as the Oblivion, Elysium, The Hobbit, etc.)

Audio  
The English Dolby TrueHD is awsome, with a good home theather system, you can feel yourself as in a movie theater. I tested the Hungarian 5.1 audio also, it is good, it has more details, as the dvd version, but it not soo good, as the original English.

Bonusy  
We got some extras, actually more than the average (as the other movies with only one BD). There are some interessant "Behind The Scenes" short movie.

Verdikt
The Batman Returns BD Steelbook is a very good product, with beautful steelbook art, remasterd video and audio source, I really like it.

   
corwin78 | 14.4.2014 22:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook se opravdu povedl. Celkový artwork, jak potisk, tak vnitřní obrázek, i potisk disku, jsou velmi dobré. Jediná výtka k balení, stejně jako u prvního Batmana je, že karta s informacemi není udělána formou přihrádky, kam lze krabičku zasunout. Rovněž si musím postěžovat, že po načtení disku se rovnou startuje film. Menu pro volbu jazyka atd. je nutné vyvolat ručně, což komplikuje hlavně přehrávání bonusů.

Video  
Stejně jako u prvního Batmana je film pěkně remasterován, ale podařilo se mi narazit na scény, kdy byl šum viditelný, to se u prvního dílu nestávalo. Každopádně ale platí, že tento film jsme v tak dobré kvalitě dříve vidět nemohli.

Audio  
Originální zvuk je podle očekávání dobrý. Český dabing můžete znát z televize a je pouze stereo. Bohužel český dabing občas hercům nepadá do pusy. Bylo to vidět i u prvního dílu Batmana, ale zdá se mí, že zde je to o něco znatelnější.

Bonusy  
Bonusů je o něco méně než u Batmana, ale stále dostatek. Nechybí zvuková stopa s komentářem Tima Burtona (bohužel neotitulkovaná), trailer, hudební klip a dokumenty o natáčení filmu. Nic podstatného neschází, respektive to co byste ještě chtěli o Batmanovi vědět bylo řečeno v bonusech u prvního dílu. Všechny dokumenty jsou opatřeny českými titulky a jedná se o převod SD materiálů na HD, což je samozřejmě znát, ale příliš to nevadí.

Verdikt
Tim Burton se svým neopakovatelným výtvarným ztvárněním se vrací k Batmanovi a opět vytvořil kultovní snímek. Podle mého názoru je Batman se vrací o chloupek horším filmem než Batman, ale i tak nelze neocenit excelentní výkon Danny DeVita v roli zlotřilého Tučňáka a velmi sexy Michelle Pfeiffer jako Catwoman. Pokud už máte Batmana doma, ani tento disk Vám nesmí chybět.

   
Uživatel z e-shopu Yury S. | 14.4.2014 18:56

Balení  
S pomocí poručíka Jima Gordona a návladního Harveyho Denta Batman vyráží do ulic Gothamu, aby vymýtil organizovaný zločin jednou provždy. Vzniklý triumvirát je velmi efektivní. Ale brzy se všichni stanou lovnou zvěří v šílené hře zločineckého génia, známého jako Joker, který rouzpoutá v Gothamu skutečnou anarchii a dotlačí Batmana blízko k překročení tenké hranice mezi hrdinou a zloduchem. Heath Ledger jako král zločinců Joker a Aaron Eckhart v roli Denta. Maggie Gyllenhaal uvidíte v roli Rachel Dawesové. Vracejí se také známé tváře z filmu Batman začíná -

Video  
S pomocí poručíka Jima Gordona a návladního Harveyho Denta Batman vyráží do ulic Gothamu, aby vymýtil organizovaný zločin jednou provždy. Vzniklý triumvirát je velmi efektivní. Ale brzy se všichni stanou lovnou zvěří v šílené hře zločineckého génia, známého jako Joker, který rouzpoutá v Gothamu skutečnou anarchii a dotlačí Batmana blízko k překročení tenké hranice mezi hrdinou a zloduchem. Heath Ledger jako král zločinců Joker a Aaron Eckhart v roli Denta. Maggie Gyllenhaal uvidíte v roli Rachel Dawesové. Vracejí se také známé tváře z filmu Batman začíná -

Audio  
S pomocí poručíka Jima Gordona a návladního Harveyho Denta Batman vyráží do ulic Gothamu, aby vymýtil organizovaný zločin jednou provždy. Vzniklý triumvirát je velmi efektivní. Ale brzy se všichni stanou lovnou zvěří v šílené hře zločineckého génia, známého jako Joker, který rouzpoutá v Gothamu skutečnou anarchii a dotlačí Batmana blízko k překročení tenké hranice mezi hrdinou a zloduchem. Heath Ledger jako král zločinců Joker a Aaron Eckhart v roli Denta. Maggie Gyllenhaal uvidíte v roli Rachel Dawesové. Vracejí se také známé tváře z filmu Batman začíná -

Bonusy  
S pomocí poručíka Jima Gordona a návladního Harveyho Denta Batman vyráží do ulic Gothamu, aby vymýtil organizovaný zločin jednou provždy. Vzniklý triumvirát je velmi efektivní. Ale brzy se všichni stanou lovnou zvěří v šílené hře zločineckého génia, známého jako Joker, který rouzpoutá v Gothamu skutečnou anarchii a dotlačí Batmana blízko k překročení tenké hranice mezi hrdinou a zloduchem. Heath Ledger jako král zločinců Joker a Aaron Eckhart v roli Denta. Maggie Gyllenhaal uvidíte v roli Rachel Dawesové. Vracejí se také známé tváře z filmu Batman začíná -

Verdikt
S pomocí poručíka Jima Gordona a návladního Harveyho Denta Batman vyráží do ulic Gothamu, aby vymýtil organizovaný zločin jednou provždy. Vzniklý triumvirát je velmi efektivní. Ale brzy se všichni stanou lovnou zvěří v šílené hře zločineckého génia, známého jako Joker, který rouzpoutá v Gothamu skutečnou anarchii a dotlačí Batmana blízko k překročení tenké hranice mezi hrdinou a zloduchem. Heath Ledger jako král zločinců Joker a Aaron Eckhart v roli Denta. Maggie Gyllenhaal uvidíte v roli Rachel Dawesové. Vracejí se také známé tváře z filmu Batman začíná -

   
Uživatel z e-shopu Matěj L. | 14.4.2014 10:29

Balení  
Moc parádní steelbook, stylový potisk s logem batmana doplňuje skvělý artwork na vnitřní straně a na potisku disku.

Video  
Video v naprosto skvělé kvalitě. Proto už jedině Blu-ray. Kvalitně a neořezaně převedený čistý obraz.

Audio  
Stejně jako video v naprosto skvělé kvalitě. Originální audiostopa i český dabing se skvěle poslouchají.

Bonusy  
Disk obsahuje obrovské množství bonusů, české titulky jsou, snad krom komentáře režiséra, u všeho.

Verdikt
Naprosto skvělý steelbook, který si dnes už legendární Batman od Tima Burtona zasluhuje, takže 5/5.

   
VojTEKK | 11.4.2014 07:18 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Stejně jako u prvního dílu i tady dostáváme hezký plech, bluray s potiskem. Vše pěkně zapadá do koncepce. Půl hvězdičky dolů za absenci klasického menu.

Video  
Na starší film se stále jedná o senzační obraz s vynikajícím podáním barev, černé atd. Sledováno na Panasonic 55" VT50

Audio  
Hlavní motivy opět bezkonkurenční. Ostatní zvuky čisté, detailní, dynamické. Není to tak řvavé jako dnešní blockbustry, ale to v žádném případě nevadi.

Bonusy  
Oproti jedničce nám bonusů trochu ubylo, ale furt se jedná o poctivě odvedenou práci. Bonusy jsou v SD a mají české titulky.

Verdikt
Jsem velmi rád, že se tato edice k nám dostala, protože jestli si nějaká série zasloužila plech, tak to byly burtonovy Batmani.

   
tomik65 | 8.4.2014 11:22 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Krásný Steelbook za skvělou cenu co víc si přát ,snad už asi jen embosované logo netopejra které by dodalo Steelu více šmrncu .

Video  
Obraz filmu mě překvapil ze všeho nejvíc , na to jak je to starý film tak jsem čučel jak buk jaký to má krásný obraz .

Audio  
Audio je též skvělé bez jakýchkoliv výtek a problémů takže pokud máte domácí kino tak si o to víc vychutnáte zvukovou stopu .

Bonusy  
S bonusy jsem také velmi spokojený našel jsem zde vše co jsem chtěl v bonusem vidět takže u mě bez námitek .

Verdikt
Steel jsem našel za výhodnou cenu v sekci multibuy tudíž za skvělou cenu ,neváhal jsem ani chviličku a vyplatilo se !

   
Uživatel z e-shopu vorel-pavel | 8.4.2014 10:49

Balení  
Krásný steelbook se starým logem batmana..navíc do sbírky k prvnímu dílu jsem pořídit prostě musel:)

Video  
Obraz mě opravdu překvapil.Na to,jak je to starý film,tak s porovnáním co jsem viděl v TV opravdu změna o 100%

Audio  
Překvapil mě původní český dabing-taková nostalgie:).Jinak originální zvuk je krásně čistý,bez problémů..

Bonusy  
Bonusy super!!Dostatěčně dlouhé a navíc s podporou českých titulků-to mě mě opravdu potěšilo!absolutně bez výhrad

Verdikt
Ke koupi jsem se odhodlal jen díky akci multibuy a musím říct že jsem dobře udělal.starý film v novějším kabátě,navíc pro mě srdcová záležitost..jen doporučuji..

   
Solomont | 26.1.2014 09:39 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

   
FilmFan24 | 26.11.2013 14:27 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
likan666 | 23.11.2013 19:33 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Pokracovanie Timovho Batmana dopadlo super.Je sice o nieco slabsi ako prvy batman.No ale aj tak ide o jeden stych lepsich komixovych filmov.Vo filme exceluje Danny deVito.Steelbook je tiez super.Opat pekne zvolene artworky.

   
EzioAuditore | 11.11.2013 12:55 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Přední potisk je ve starém stylu, což k tomuto filmu jednoznačně patří, kladně hodnotím i vnitřní artwork, který v některých SB chybí.

Video  
Testováno na SAMSUNG UE32D6100, kde byl obraz výborný, tento film znám pouze z TV, kdy je určitě v SD kvalitě a určitě je toto provedení krok kupředu.

Audio  
Český zvuk rozhodně zaostává za anglickým DTHD, ale to se dá čekat u starších filmů, navíc pokud je zvuk cz dabingu pouze stereo (2.0).

Bonusy  
Bonusů je na disku požehnaně. Líbí se mi, když se díky nim člověk dozví o filmu o něco víc, co by mu jinak bylo skryto.

Verdikt
Jsem rád, že jsem svou sbírku mohl obohatit právě o tento titul, který se díky cenově výhodné nabídce, nabídnutou MULTIBUYem, dostal na seznam MUST OWN titul. Osobně dávám přednost ang. zvuku, čili mi český 2.0 vůbec nevadí, a pokud by si člověk přece jen chtěl film pustit s cz dabingem, je fajn, že se mu nabídne ve stejné verzi, kterou známe z televize. (Toto bylo například sklamání v edici BACK TO THE FUTURE 2,3 kdy byl dabing na BD mizerný). Navíc si veškeré bonusy, člověk přečte s cz titulky, což je rovněž rozhodně + pro tuto edici. Osobně mohu jen doporučit.

   
Dezz66 | 6.11.2013 18:11 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
westbam | 29.10.2013 10:55 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Podla mna jeden z najkrajších steelbookov z celej batmanovskej sagy!!! Nádherná titulná strana a to isté platí o zadnej strane: Krása!!!

Video  
platí, že film má svoje roky a je to poznať. Napriek tomu je kvalitou vpred oproti DVD a preto si radšej a s potešením doma pustím v prehrávači tento blu-ray disk.

Audio  
takže audiou je super napriek svojmu veku. Ceska stopa je len v dvoch kanaloch napriek tomu vdaka aj za nu. Prevetrat disk treba ale v povodnej originalnej stope!!!!

Bonusy  
Riadna naloz bonusov vsetky som ich nepreluskal, ale zatial mali vsetky aj titulky. To velmi potesi a vydavatelstva by na to mali mysliet, ze si chceme pozriet flm a spoznat zakulisie aj s titulkami...

Verdikt
Tesim sa a odporucam, film, aj balenie je skvostne... posledna pozeratelna cast zo starej serie o Batmanovi v nadhernom baleni!!!

   
bkom1 | 27.10.2013 17:45 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Výborný obal Steelbooku. Přední i zadní obal zapadají perfektně k vydanému Steelbooku 1. dílu Batman. Obal má i perfektní vnitřní obrázek. Není co vytknout!

Video  
Remasterované 1080p/VC-1 video, formát na 1,85:1. Špičková kvalita obrazu! Obrovský obrazový posun proti DVD:

Audio  
Zvuk je pěkný, ale zdá se mi, že by to chtělo o malinko aktivnější basy a tím zvýšit dynamiku zvuku, ale to je to jediné co lze vytknout.

Bonusy  
Takhle mají vypadat bonusy! Dostatečně dlouhé, zajímavé a mající titulkovou cz podporu. Není co vytknout!

Verdikt
Vynikající Bluray! S výjimkou menší dynamiky zvuku není co vytknout. Doporučuji nákup a to i v případě, že máte originální DVD. Výborná je i cena!

   
Steelfall | 27.10.2013 14:09 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Prvním batman film je klasika, nezapomenutelný výkon výkon J. Nicholsona :) Navíc krásný steelbook, perfektně zabalený, super cena v akci.

   
snoufik | 27.10.2013 10:22 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook je naprosto v poradku, kvalitne propracovany. Jak predni tak i vnitrni obrazky jsou vhodne zvoleny.

Video  
U videa davam o jednu hvezdicku mene a to jen z toho duvodu, ze je film o neco strasi. Jinak kvalita je dobra.

Audio  
U audia je to totozne jako u videa, taktez 4 hvezdy, take z duvodu stari filmu. Jinak ocenuji kvalitni cesky dabing.

Bonusy  
Co se tyce bonusu tak zde si myslim ze je pomerne dost zastoupen. Takze zde je za me plne hodnoceni.

Verdikt
Tohoto steelbooku si velice cenim protoze je pekne zpracovany, film tohoto zanru mam rad, takze jsem spokojeny ze jsem si jej mohl zakoupit.

   
MARIUSZ | 25.10.2013 18:37 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended.

Video  
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended.

Audio  
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended.

Bonusy  
Interesting bonuses, a lot of material, generally everything in perfect order. ,thank you very ,very much .

Verdikt
Very good video i audio quality, sharp images, accurate colors Game lot of actors at a high level. Very highly recommended.

   
Ištván87 | 21.10.2013 21:00 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Stejně jako u prvního dílu. Ten Steelbook je boží. Má to stejný obal jako dřív, ale ve Steelbooku to vypadá o tolik líp!!!

Video  
Je to starší kousek, nicméně obraz je vynikající, JENŽE jako v případě prvního dílu, i tady ta vysoká ostrost hodně odhaluje práci grafiků i oddělení miniatur. Ale vypadá to moc hezky.

Audio  
Jak jen to jde. Zvuk je krásně čistý, prostor je na velmi vysoké úrovni, a ještě ke všemu je tu opět klasický starý dabing.

Bonusy  
Stejně jako v případě prvního dílu, i tady ta nálož bonusů opravdu potěší. Bonusy jsou to nejdůležitější, co jakýkoliv Blu-ray obsahuje. Právě ty určují cenu, řekl bych. A informace o natáčení, to je to co já rád. Není nic lepšího, než mít možnost vidět, jak probíhá natáčení takového snímku. A pohled na to, jak geniálně se Michelle Pfeiffer naučila pracovat s bičem, to taky stojí za to.

Verdikt
Oproti původímu Blu-ray vydání tu máme jen ten Steelbook, ale i tak se koupě vyplatí. Vypadá moc krásně, včetně vnitřního obrázku. Film je skvělý a je dobře mít ho ve sbírce. Obraz i zvuk výborný, a bonusů tři zadky. :D

   
ZEUS | 21.10.2013 00:48 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook o něco povedenější něž u prvního dílu.

Video  
Ze staré batmanovské tetralogie jednoznačně nejlepší obrazový přepis - ostrý, detailní, barvitý s perfektním podáním černé.

Audio  
O něco lepší dynamika než u prvního dílu.

Bonusy  
Opět rozáhlé bonusy v standartním rozlišení.

Verdikt
Nejlepší díl z původní série v hezkém balení, nejlepším obrazovým přepisem, ucházejícim zvukem a zajimavými bonusy.

   
cmbelous | 17.9.2013 15:25 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

   
Natylek | 7.8.2013 19:01 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Gotham City je terorizováno zločineckou bandou cirkusových artistů, vedených fyzicky deformovaným Oswaldem Cobblepotem, přezdívaným Tučňák. Selina Kyleová, sekretářka mocného obchodníka Maxe Shrecka, odhalí podvodný plán svého šéfa na získání financí od města a je za trest shozena z mrakodrapu. Přežije a stává se Kočičí ženou, osamělým a vysoce vynalézavým kriminálním živlem. Shreck se dohodne se ctižádostivým Tučňákem, že ho udělá starostou, aby mohl Gotham City snadněji okrádat. To už ale přichází na scénu Batman a začíná plnit svou úlohu ochránce utlačovaných a zastánce práva a spravedlnosti.

   
Black | 7.8.2013 13:30 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Krásný STEELBOOK, od Warnerů jsou batmanovské jedny z těch top.

Video  
Na starší snímek velmi dobrá kvalita obrazu.

Audio  
Originál výborný, česká stopa standardní, spokojenost s dabingem.

Bonusy  
Velká a poctivá nálož bonusů v SD kvalitě, s českými titulky.

Verdikt
Doporučuji.

   
EifelCZ | 7.8.2013 11:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Jestliže jsemc chválil jedničku od Tima Burtona, dvojaku budu taky chválit. Druhý díl má obdobně nádherný steel jako jednička a líbí se mi jak to obecně sjednotili a vypadají dost pdoobně, jen jsou tam logicky jiné obrázky. Uvnitř je také obrázek z filmu, který nádherně zapadne do konceptu. Potisk disku musím také pochválit, protože je odlišnější než u jiných Warnerovských filmů a líbí se mi daleko více. Jako u jedničky neexistuje hlavní menu disku se smyčkou na pozadí, ale nabídku lze vyvolat pouze pomocí pop up menu, jedná se totiž o starší bluray a ty tohle mají.

Video  
Stejně jako u prvního i tady se nejedná o referenční obraz, ale na stáří filmu je to velice pěkné. Nemá bůh ví jak velkou úroveň detailů, ale v obrazu je i tak vidět čistota bez výrazného filmového zrna. Úroveň ostrosti je v pohodě a stejně tak podání barev, i když se jedná převážně o černé barvy. já jsem s obrazem jako u jedničky nadmíru spokojený.

Audio  
český dabing je stejně tak klasický a zapamatovatelný a je to přesně ten, který si opět každý pamatuje z dětství. Sice opět v dolby surround, to mi ale nevadí...stále je tu skvělá a výrazné anglická stopa, která je prostě skvělá.

Bonusy  
Několik hodiny otitulkovaných bonusů, kde se fanda Batmana dozví skutečně vše co jeho srdíčko žádá.

Verdikt
další luxusní film o Batmanovi, klasika, která na blučku jen tak nezestárne, aspoň pro mě. Jako třešnička na dortu úžasný plech, který je ve stylu dílu minulého. Povinná koupě.