Hodnocení Gambit (DVD)

Celkem hodnocení: 6 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:14.9.2014
MARTN | 14.9.2014 21:56

Balení  
BALENÍ VYPADÁ PĚKNĚ, STRUČNÉ VÝSTŽNÉ S DOSTATEČNÝMI INFORMACEMI O FILMU. SKODA ZE NA OBALU JE DVD A NE BLURAY :-)

Video  
NA TO ZE JE FILM POUZE NA DVD MA SLUSNY OBRAZ A VYPADA DOBRE I NA VELKYCH TELEVIZORECH, KDE VETSINA FILMU NA DVD SOU TAKE ROZMAZANE, ALE SKODA ZE NEVYSEL I NA BLURAY

Audio  
4* JEN PROTO, ZE JSEM FILM VIDEL V CESTINE A NASTAVAL ME DABING CAMERON DIAZ, KTEROU DABUJE NEKDO JINY NEZ JSME ZVYKLY NAPR. Z CHARLIEHO ANDILKU A CELE TO PUSOBI ALESPON PRO ME ZVLASTNE.

Bonusy  
TAK TADY JE TO UPLNE NEJJEDNODUSSI A NEJHORSI HODNOCENI ZE VSECH, DVD TOTIZ NEDYSPONUJE VUBEC ZADNYMI BONUSY, ANI TRAILEREM.

Verdikt
fILM JE PEKNY PRO POBAVENI, ALE JAK UZ JSEM NAPSAL, ZADNE BONUSY, CESKY DABING CAMERON DIAZ, PRO ME LEHKY NADPRUMER.

   
Uživatel z e-shopu jan T. | 12.4.2014 22:16

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Martin M. | 8.1.2014 10:15

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
audio nehodnotím, zakupoval jsem DVD

Bonusy  
nečerpal jsem

Verdikt
Velmi dobré, krátká dodací lhůta, příjemný personál.
Velká spokojenost

   
becanmar | 5.1.2014 21:21

Balení  
Balení je na DVD standartní, nelze očekávat podobnou kvalitu jako mají kvalitnější kolegové Blu-Ray.

Video  
Pro mě jako zarytého fanouška full HD kvality je již DVD poměrně zastaralé, na druhou stranu je to pořád formát, kterým by se nemělo pohrdat.

Audio  
Klasické 5.1 DD jak v aj tak v cz. Odpovídá filmu, který není žadný akčnák, nelze očekávat pořádné efekty.

Bonusy  
Bonusy nijak nevyhledávám, v tomto případě ale nejsou ani potřeba. Nevidím důvod, proč by po takovém filmu byl ještě důvod ke sledování bonusů.

Verdikt
Film je klasická oddechová komedie. Není potřeba nad ničim přemýšlet. Problém nastává, zda má smysl si film pustit ještě jednou.

   
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 29.7.2013 12:18

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Další z filmů o ničem.. Skvělé herecké obsazení, dobrý dabing až na Cameron Diaz, ten se moc nepovedl. Tento film určitě nezařadím do mé filmotéky...

   
Logan | 18.7.2013 18:24

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Harry Dean pracuje jako kurátor umělecké sbírky milionovým majetkem obdařeného excentrického Angličana, nudisty, Lionela Shahbandara. Harry žije obyčejný až skoro nudný život, s čímž se jednoho dne rozhodne skončit. Vymyslí vychytralý plán, jak skrze obraz Moneta, který ale mistr nikdy nenamaloval, přijít k několika milionům liber od svého zaměstnavatele. Do party přibere pohlednou rodeo jezdkyni rodea P. J. Puznowski, pro podepření legendy o původu obrazu. Plán se však začne hroutit záhy po zahájení akce a Harry tak musí řešit stále šílenější problémy a nástrahy, které mu nejenom osud neustále hází pod nohy.

Snímek Gambit je remakem povedeného stejnojmenného snímku z roku 1966. Pro pořádek musím uznat, že původní film je mnohem povedenější. Přesto se na toto nové zpracování dá koukat a vyloženě neurazí. Člověk se několikrát zasměje, spíše však pousměje. Co je na snímku nejzajímavější a co je vůbec důvodem na něj koukat, jsou hlavně herci v nejdůležitějších rolích, a sice Colin Firth, Alan Rickman a Cameron Diaz. Jejich výkony vytahují kvalitu filmu lehce nad průměr.

DVD Gambit vyšlo v České republice v distribuci společnosti Bontonfilm a.s. Disk obsahuje pohodový a kvalitní anglický a český zvuk Dolby Digital 5.1. Film je podpořen českými titulky a českými titulky pro neslyšící a dokonce i anglickými titulky. Obraz je dostatečně ostrý. Formát obrazu je 16:9 (2.35:1). Na disku nejsou žádné bonusové materiály.

Na českém dabingu se podíleli: Sabina Laurinová – Cameron Diaz (P.J. Puznowski), Zbyšek Pantůček – Colin Firth (Harry Deane), Aleš Procházka – Alan Rickman (Lionel Shahbandar), Otakar Brousek ml. - Stanley Tucci (Martin Zaidenweber), Vladimír Kudla – Tom Courtenay (major Wingate), Zuzana Slavíková – Cloris Leachman (babička Merle), Zbyšek Horák – Pip Torrens, Ivo Novák – Julian Rhind-Tutt (Xander), Milan Slepička – Joe Berryman, Radek Škvor - Sadao Ueda, Terezie Taberyová, Veronika Mudrová, Jan Škvor a další.

Překlad: Jan Feldstein
Zvuk: Michal Černík, Matěj Večeřa
Produkce: Markéta Kratochvílová
Dialogy a režie českého znění: Veronika Veselá
Vyrobila: Tvůrčí skupina Markéty Kratochvílové ve studiu Budíkov v roce 2013

- staka –