Hodnocení R.I.P.D.: Útvar rozhodně neživých agentů (DVD)

Celkem hodnocení: 4 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:24.9.2014
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 24.9.2014 08:47

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................

   
Uživatel z e-shopu Jana V. | 21.9.2014 14:12

Balení  
obal normální,není co vytknout

Video  
obraz je dobrý,ostrý,vinikající

Audio  
dobře udělané,nemám žádnou připomínku

Bonusy  
jsem spokojená

Verdikt
je to určitě zábava,tohle se neokouká.Skvělé efekty,doporučuji.Skvělá podívaná.Kdo miluje MUŽE V ČERNÉM,bude spokojený,je to podobné .

   
Uživatel z e-shopu Marek Š. | 5.1.2014 20:22

Balení  
Nechal bych jen originální název R.I.P.D.

Video  
Na filmu jsem byk I v kině. Alevna film se dá dívat vícekrát.

Audio  
Velmi vynikající s dobrými efekty

Bonusy  
Moc se na ně nekoukám,ale tady sem byl spokojen.

Verdikt
Určitě se na film kouknu víckrát

   
Logan | 30.11.2013 16:06

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Bostonský policista Nick je během akce zrádně zastřelen svým parťákem Bobbym, protože se rozhodl vrátit nalezené zlato. Záhy po smrti však Nick zjišťuje, že je jako strážce zákona přidělen k posmrtnému policejnímu oddílu, jehož úkolem je chytat duše mrtvých tzv. tuhouše, kteří se rozhodli zůstat na Zemi. Nick je přidělen k Royovi Pulsipherovi, někdejšímu šerifovi z Divokého západu a ihned se vrhá zpět do akce. Musí se však sžít s novými pravidly, které služba v posmrtné jednotce přináší a také musí překonat Royovu obecnou nechuť k novým parťákům. V zájmu případu si k sobě ale kolegové najdou cestu brzy a pak už jim nic nebrání soustředit se na hledání tuhoušů. Navíc se zdá, že přišli na spiknutí hrozící katastrofou pro celé lidstvo a ke všemu v tom má prsty zrádný Bobby, takže Nickovi svítá i šance na pomstu.

Snímek je natočený na motivy komiksu a režie se ujal Robert Schwentke (např. RED, Tajemný let). Dějově jde o jakýsi mix Mužů v černém, Ducha a Krotitelů duchů. Některé triky jsou povedené, některé už méně, což je překvapivé vzhledem k tomu, že jde převážně o trikový film. Přesto musím uznat, že po různých recenzích a ohlasech, které jsem k filmu slyšel nebo četl, jsem to čekal mnohem horší. Myslím, že děti se mohou u filmu docela pobavit. Pár scén se i vyloženě povedlo. Film už sice znovu vidět nemusím, ale rozhodně znám větší průšvihy.

DVD R. I. P. D. – URNA - Útvar rozhodně neživých agentů vyšlo v České republice v distribuci společnosti Bontonfilm, a.s. Obraz je povedený. Je ostrý, čistý, se sytými barvami. Formát obrazu je 16:9 (2.35:1). Zvuk je také bez problémů, ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je mimo jiné podpořen českými a anglickými titulky. Na disku nejsou žádné bonusy.

Na českém dabingu se podíleli: Jiří Štěpnička - Jeff Bridges (Roy Pulsipher), Marek Libert - Ryan Reynolds (Nick Walker), Matěj Hádek - Kevin Bacon (Bobby Hayes), Jana Mařasová - Mary-Louise Parker (Prefektka), Anna Suchánková - Stephanie Szostak (Julia), Bohdan Tůma - Devin Ratray (Pulaski), Vladimír Kudla - James Hong (Jerry Chen), Petra Tišnovská - Marisa Miller (Opal Pavlenková), Pavel Tesař - Robert Knepper (Stanley Nawlicki), Ludvík Král, Svatopluk Schuller, Vojtěch Hájek, Regina Řandová, Roman Hájek, Tomáš Borůvka a další.

Překlad: Petr Putna
Produkce: Evelyna Vrbová
Zvuk: Filip Mošner
Dialogy a režie českého znění: Petr Sitár
Vyrobila: LS Productions Dabing v roce 2013

50 %


- staka –