Hodnocení Hra na hraně (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:22.11.2014
Uživatel z e-shopu Jan C. | 22.11.2014 22:29

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Logan | 2.2.2014 14:50

Balení  
Normální plastová krabička.

Video  
Obraz je docela povedený a nemám s ním sebemenší problém. Formát obrazu je 16:9 (2.40:1).

Audio  
Zvuk je ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je mimo jiné v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen mimo jiné českými a anglickými titulky.

Na českém dabingu se podíleli: Ondřej Brzobohatý - Justin Timberlake (Richie Furst), Petr Štěpán - Ben Affleck (Ivan Block), Antonie Talacková - Gemma Arterton (Rebecca Shafranová), Zdeněk Hruška - Anthony Mackie (agent Shavers), Jan Vlasák - John Heard (Harry Furst), Jiří Schwarz, Daniel Margolius, Jan Maxián, Petr Lněnička, Libor Bouček, Josef Nedorost, Bohuslav Kalva, David Suchařípa, Kristina Jelínková, Radka Přibyslavská, Jan Szymik, Jiří Ployhar, Nikola Navrátil, Zuzana Mixová, Milan Bouška, Ladislav Cigánek, Zbyšek Horák, Stanislav Lehký, Martina Šťastná a další.

Překlad: Anna Polanská
Produkce: Ivana Prejdová, Veronika Dvořáková
Zvuk: Jindřich Kravařík
Dialogy a režie českého znění: Vladimír Žďánský
Vyrobilo: Barrandov Studio Dabing v roce 2013

Bonusy  
Bonusové materiály tvoří:

- vynechané scény (v originále s českými titulky)
- trailer

Verdikt
Snímek má zajímavý nápad a odehrává se v atraktivním prostředí. Bohužel přes solidní rozjezd se začnou vršit nelogičnosti, postavy se chovají velmi nepravděpodobně, někdy až hloupě a všemu nasadí korunu přehnaný konec. Konečnému vyznění nepřispívají ani ne zrovna přesvědčivé herecké výkony. Film se sice navenek tváří jako thriller z prostředí hazardu, ve skutečnosti však jde o zkratkovité konverzační drama s pár akčnějšími scénami.

40 %