Hodnocení KICK ASS 2: Na plný koule (DVD)

Celkem hodnocení: 5 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:22.10.2014
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 22.10.2014 12:02

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................

   
Uživatel z e-shopu Vojtěch K. | 21.10.2014 15:30

Balení  
Obal splnil mé očekávání. Klasický plastový obal průhledné barvy. Barevná vkladka s podobiznami hlavních postav

Video  
Naprostá spokojenost. DVD je kvalitní a tudíž i obraz na mé LCD televizi Samsung s rozlišením 1366x768 :)

Audio  
DVD nosič obsahuje zvuk 5.1 český, anglický, polský a maďarský. Český dabing se povedl, nicméně doporučuju film shlédnout v originále

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Tento film doporučuju všem kdo mají rádi akci, z dobrým příběhem a chcou se u filmu i zasmát :) Já už tento film viděl snad 10x :)

   
Uživatel z e-shopu jan T. | 22.6.2014 05:12

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Ananbelle | 17.5.2014 12:45

Balení  
Velký rozdíl balení než u prvního dílu. Perfektní zpracování obalu, a dokonalými fotkami hlavních hrdinů uvnitř.

Video  
Kvalitě videa nemám co vytknout. Obraz je kvalitni ve formátu 16:9. Bez ruchů, perfektně čistý a detailní.

Audio  
U Kick-Assu miluju hlavně anglické znění s titulky, ale český dabing se také velmi povedl. Obě zvukové stopy jsou vynikající.

Bonusy  
Na disku se nenachází bonusy, ale s tím jsem počítala a ani mi to nevadí. Blu-ray je jich ovšem plné.

Verdikt
Tenhle film naprosto miluju a nemám co vytknout jak filmu tak dvd, no možná, trosku ty bonusy, ale od toho jsou tu Blu-ray.

   
Logan | 14.12.2013 17:15

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Dave Lizewski se dál navléká do kostýmu Nářeza a chce chránit slabé a utlačované. Přidá se ke skupince podobně smýšlejících maskovaných individuí. Bohužel však nemají ve svých řadách tu nejtalentovanější z nich, Zabijačku, civilním jménem Mindi. Ta se snaží, pod nátlakem svého adoptivního otce, kromě zločinců sekat dobrotu. Stala se z ní školačka vehementně potlačující svou přirozenost, aby si získala nové kamarádky. Na scénu se však vrátí i ikonický záporák. Chris D´Amico, někdejší Zuživec, chce vykonat pomstu za svého otce. Shromáždí kolem sebe zkažené jedince a kriminálníky, aby se jednou pro vždy s Nářezem vypořádal. V tu chvíli nastává osudový okamžik, kdy si Mindy musí zvolit, jakou cestu si zvolí. Naštěstí si natáhne fialový latex a vyráží do boje.

Pokračování snímku z roku 2010 tentokrát režíroval Jeff Wadlow. Snímek je stále krvavý a obsahuje řádně černý humor, přesto mu trochu chybí atmosféra prvního dílu. Herečtí představitelé zůstali, zaplať pán bůh stejní. Některé postavy přibyly, kdy za zmínku stojí zejména Jim Carrey. V souladu s komiksovou předlohou na sebe pozornost přitahuje hlavně Chloë Grace Moretz jako Hit Girl (Zabijačka), což je jedině dobře. Pro mě osobně je film srdeční záležitostí. Jedničku mám sice radši, ale co...

DVD Kick-Ass 2 vyšlo v České republice v distribuci společnosti Bontonfilm, a.s. Obraz je krásně ostrý a čistý, se sytými barvami. Formát obrazu je 16:9 (2.40:1). Zvuk je povedený. Jazyk je v angličtině, češtině, maďarštině a polštině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen mimo jiné českými a anglickými titulky. Na disku bohužel nejsou žádné bonusy.

Na českém dabingu se podíleli: Radek Škvor - Aaron Taylor-Johnson (Dave Lizewski / Nářez), Viktorie Taberyová - Chloë Grace Moretz (Mindy Macreadyová / Zabíjačka), Pavel Vondrák - Christopher Mintz-Plasse (Chris D'Amico / Vyjebávač), Bohdan Tůma - Jim Carrey (Plukovník Pravdoláska), Oldřich Hajlich - Clark Duke (Marty), Filip Švarc - John Leguizamo (Javier), Lukáš Hlavica - Morris Chestnut (detektiv Marcus Williams), Anna Remková - Claudia Lee (Brooke) + Lyndsy Fonseca (Katie Deauxma), Petr Neskusil - Augustus Prew (Todd), Michal Jagelka - Donald Faison (Dr. Gravitace), Zbyšek Horák - Steven Mackintosh (Tommyho otec), Jitka Moučková - Monica Dolan (Tommyho matka), Pavel Šrom - Garrett M. Brown (Daveův otec), Kateřina Velebová - Tanya Fear (Harlow), Veronika Veselá - Ella Purnell (Dolce), Zuzana Slavíková - Lindy Booth (Noční rajda), Radek Hoppe, Michal Holán, Michal Michálek a další.

Překlad a dialogy: Ivan Kotmel
Zvuk: David Pavlíček
Produkce: Leoš Lanči
Vedoucí výrobního štábu: Zdeněk Mahdal
Režie: Veronika Veselá
Vyrobila: Tvůrčí skupina Josefa Petráska ve studiu Pro-Time 2013

90 %
- staka –