Hodnocení JACK RYAN: V utajení (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 24 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:1.11.2016
Uživatel z e-shopu Jan P. | 1.11.2016 12:26

Balení  
Vše v pořádku, děkuji za hezký titul. Napětí, zábava, doporučuji všem tento Blu ray. Balení, audio, video a bonusy ok.

Video  
Vše v pořádku, děkuji za hezký titul. Napětí, zábava, doporučuji všem tento Blu ray. Balení, audio, video a bonusy ok.

Audio  
Vše v pořádku, děkuji za hezký titul. Napětí, zábava, doporučuji všem tento Blu ray. Balení, audio, video a bonusy ok.

Bonusy  
Vše v pořádku, děkuji za hezký titul. Napětí, zábava, doporučuji všem tento Blu ray. Balení, audio, video a bonusy ok.

Verdikt
Vše v pořádku, děkuji za hezký titul. Napětí, zábava, doporučuji všem tento Blu ray. Balení, audio, video a bonusy ok.

   
Uživatel z e-shopu Sebastian S. | 27.5.2016 10:29

Balení  
Quite good movie. It is the reboot of story about Jack Ryan, so it is not a continuation of previous movies about Jack like "Hunt for the Red October". Several good action sequences. Chris Pine is good as a Ryan but not so good like Harrison Ford in previous movies. The story is not very complicated but quite entertaining to the end.

Video  
Good video quality but not outstanding from average level of nowadays blu-rays. Night sequences are good, with deep blacks. Some day sequences have a bit to big grain for me.

Audio  
Good audio quality but not outstanding from average level of nowadays blu-rays. Some worth mentioning sequences are: car chase and helicopter crash. Unfortunately there is not too many effective sequences, but it is result of the story.

Bonusy  
Almost one hour of bonus material which is not so bad for single disc edition. Some deleted scenes, clips and short documentary.

Verdikt
The idea of director was to make interesting story not necessary full of action sequences. The problem is that film is to short in my opinion. There was not enough time to present what kind of people main characters really are, especially Jack if we compare it to previous movies, with Harrison Ford mostly. Beside of that, movie is worth seeing.

   
mat83 | 28.2.2016 14:56 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Standartní modrá plastová krabička , na přední straně máme v popředí hlavního hrdinu s pistolí v ruce , vše doplněné názvem filmu v češtině. Vnitřní artwork není , ale pořád lepší než otravné reklamy. Potisk disk je pouze název filmu na bílem pozadí. Menu je videosekvenční a přehrává scény z filmu.

Video  
Na disku najdeme film v kvalitním obrazovém přepisu , vše je perfektní,jas,kontrast,ostrost,syté barvy. Vždyť je to blu-ray , tady nic než kvalitu nenajdete.

Audio  
Na disku najdeme sedum jazykových verzích takže si přijde na své opravdu každý , český dabing je zastoupen ve formátu Dolby Digital 5.1 . Audio je skvěle vyvážené v poměru řeči i akčních scén , kterých je ve filmu nepřeberné množství. Domácí kino je jasná volba a nutnost.

Bonusy  
Na disku najdeme skoro jednu hodinu bonusů , vše je ve formátu Full HD . Jde o dokumenty z natáčení , všechny bonusy obsahují české titulky.

Verdikt
Velice dobře a kvalitně zpracovaný snímek o tajné službě , za který se studio rozhodně stydět nemusí. Potěší hodina bonusového materiálu včetně českých titulků. Ve sbírce díky svému zpracování rozhodně nezanikne, navíc za fantastickou cenu 99kč.

   
Martas | 9.2.2016 15:20 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
djfilcek | 6.2.2016 21:57 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  
spousta

Verdikt

   
hnfcz | 4.2.2016 09:58 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal je celkem povedený.Kvalita videa a zvuku se také povedlaPředevším originální DTS HD je opravdu super.Film doporučuji.

Video  
Obal je celkem povedený.Kvalita videa a zvuku se také povedlaPředevším originální DTS HD je opravdu super.Film doporučuji.

Audio  
Obal je celkem povedený.Kvalita videa a zvuku se také povedlaPředevším originální DTS HD je opravdu super.Film doporučuji.

Bonusy  
Obal je celkem povedený.Kvalita videa a zvuku se také povedlaPředevším originální DTS HD je opravdu super.Film doporučuji.

Verdikt
Obal je celkem povedený.Kvalita videa a zvuku se také povedlaPředevším originální DTS HD je opravdu super.Film doporučuji..

   
Uživatel z e-shopu Vaclav F. | 1.2.2016 10:44

Balení  
Obal tohoto blu ray filmu je dle meho nazoru velice povedeny a tak to ma byt vzdycky .

Video  
Obrazove je tento blu ray film velice povedeny ja osobne jsem zadne nedostatky nenasel .

Audio  
Zvukove je tento film na vysoke urovni sam jsem ho otestoval na svem domacim kinu . Super

Bonusy  
Bonusy tohoto blu ray jsou velice bohate nechyby zde vynechane sceny a myslim ze si kazdy vybere to sve .

Verdikt
Verdikt nad timto filmem je ze me osobne velice mile prekvapil . Je to skvely akcni film .

   
Uživatel z e-shopu Wang G. | 28.1.2016 04:19

Balení  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Video  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Audio  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Bonusy  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Verdikt
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

   
Uživatel z e-shopu Petr B. | 19.1.2016 17:55

Balení  
Nevybaleno..........................................................................................

Video  
Nevybaleno..........................................................................................

Audio  
Nevybaleno..........................................................................................

Bonusy  
Nevybaleno..........................................................................................

Verdikt
Nevybaleno..........................................................................................

   
Uživatel z e-shopu Ondřej M. | 17.1.2016 16:15

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

   
homerun | 15.1.2016 10:49 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Normální obyčejné balení. Dostaneme v něm modrou plastovou krabičku a uvnitř nalezneme disk s filmem.

Video  
Obraz vypadá velmi dobře, podle očekávání. Jedná se o perfektní přepis a ve všech scénách je obraz krásně čistý a ostrý.

Audio  
Po zvukové stránce se jedná také o dobře odvedenou práci. Dialogy srozumitelné a zvuk dobře vyvážený v akčních i klidnějších scénách.

Bonusy  
Kdo má rád bonusy bude asi spokojen. Na disku se nachází celkem dost materiálu a nabízí se k nim cz titulky.

Verdikt
Velmi vydařený disk s krásně čistým obrazem a perfektním zvukem. Bonusy s cz titulky, dobrá cena. Vše OK.

   
Uživatel z e-shopu Zoltán S. | 14.1.2016 12:49

Balení  
It is a normal edition in an Amaray-Case. Nothing special, just the same, as the another normal editions.

Video  
I am satisfied about the high definition video on this edition, on a bigger television looks the picture good.

Audio  
The best thing is, that the disc containes a hungarian 5.1 audio (and many others), this is very important for me!

Bonusy  
It is okay, what the disc includes on bonuses, not all the films can have many hours on them, I think it is all right so.

Verdikt
I can recommend the edition, this is a very-very good price for them. It is not just for collectors, a simple blu-ray lover can buy it too.

   
Vidli | 13.1.2016 19:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasický plasťák, škoda absence vnitřního artworku.........................................................

Video  
Video je perfektně vyhlazené a čisté, bez žádného rozmazání. Samozřejmostí je vysoké rozlišení a celková kvalita videa.

Audio  
Perfektní zvuk. Zvuk je čistý a jasný, bez rušení. Víc není co dodat..................................

Bonusy  
Bonusy mile překvapí ......................................................................................

Verdikt
Výborný film který stojí za to mít ve své sbírce.......................................................................

   
Richie | 10.1.2016 18:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Splnilo očekávání...................................................................................

Video  
Splnilo očekávání...................................................................................

Audio  
Splnilo očekávání...................................................................................

Bonusy  
Splnilo očekávání...................................................................................

Verdikt
Splnilo očekávání...................................................................................

   
kenkaku | 7.1.2016 10:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
MagicBox klasika. Modrý AMARAY bez potisku uvnitř. V tomto případě ale díky zásahu náhody (nevěřím, že to byl cíl), protože je potisk disku bílý, nepůsobí absence artworku uvnitř rušivě.

Video  
Obraz 22:9 (tedy plný neořízlý kino-formát). Kvalita odpovídající a co potěší nejvíc - CZ titulky u nedabovaných pasáží se zobrazují automaticky (jen volbou jazyka na začatků menu na "česky". Velice profi.

Audio  
Tohle mi nesedí... magic box vždycky dbal na to abych si nepřipadal jako chudý příbuzný a jazykové verze byly všechny ve stejné kvalitě. Tady jsem šokován původním zvukem v DTS-HD Master 7.1 a česky je to "jen" Dolby Digital 5.1. Přemýšlím zda být uražený nebo ne... (no dle hodnocení asi zase tak moc nejsem)

Bonusy  
Menu jako také je velice povedené a samotné bonusy nejen že jsou, ale dokonce jsou v HD, mají titulky a obsahují mé oblíbené vynechané scény. Za mě maximální spokojenost.

Verdikt
Film více-méně debilní. Nebýt jména Jack Ryan v názvu ani bych si ho nevšiml. Nicméně za velmi motivačních 99,- stojí za pořízení (i kdyby se na měj mělo doma v poličce jen prášit :)). Nemluvě o tom, že edice je to povedená. Opravdu. Kvalitní a profesionální,. Téměř snad i ukázkové.

   
asterix | 7.1.2016 00:17 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal bez výhrad. Bohužel je už trochu smutné, že uvnitř není žádný obrázek. Navíc raději disk s potiskem s motivem z filmu, než jen bílá s názvem.

Video  
Zde vládne opět spokojenost a blu ray formát ukazuje jaké má výhody a co může nabídnout pro filového diváka.

Audio  
Opět hodnotím spíše český dabing, jelikož film sleduje s manželkou, která titulky nemusí a bez připomínek.

Bonusy  
Bonusový materiál je vždy příjemný u filmů, které mě zaujmou a oceňuji české titulky u bonusů. Obsah dostačující.

Verdikt
Celkově spokojenost. Série Jacka Ryana je skvělá a jen trochu zamrzí nestálost hlavního představitele. Osobně doufám, že časem vyjde kolekce všech filmů.

   
Bender | 22.8.2015 12:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
----------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 18.8.2015 18:25

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................

   
Uživatel z e-shopu Radoslav F. | 2.6.2015 11:52

Balení  
Balení je přijatelné. Grafické zpracování dobré. Expedice zboží je dobrá a balení je zabezpečeno proti poškození.

Video  
Video je v dobrém stavu. Vhodné pro prezentaci na televizích s vysokým rozlišením a to jak FullHD tak UltaHD.

Audio  
Audio je dobré a to jak v národním tak originálním provedení. Audio je v vhodné pro domácí kina 5.1 a lepší.

Bonusy  
Bonusy u titulu nevyužívám, ale mohu je doporučit. Vizuální zpracování je přijatelné a dle mého názoru dostatečné.

Verdikt
Celkově titul hodnotím kladně. Určitě si titul najde své publikum, a je dobré se na něj po nějaké době podívat znovu. Doporučuji.

   
jan toman | 14.4.2015 10:54 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
SUPER VŠE JAK MA BYT KVALITA STOJI ZA TO ŽADNE CHYBY JSEM NENAŠEL VŠE V POŘADKU DOPORUČUJI TENTO FILM!!!!!!!

Video  
SUPER VŠE JAK MA BYT KVALITA STOJI ZA TO ŽADNE CHYBY JSEM NENAŠEL VŠE V POŘADKU DOPORUČUJI TENTO FILM!!!!!!!

Audio  
SUPER VŠE JAK MA BYT KVALITA STOJI ZA TO ŽADNE CHYBY JSEM NENAŠEL VŠE V POŘADKU DOPORUČUJI TENTO FILM!!!!!!!

Bonusy  
SUPER VŠE JAK MA BYT KVALITA STOJI ZA TO ŽADNE CHYBY JSEM NENAŠEL VŠE V POŘADKU DOPORUČUJI TENTO FILM!!!!!!!

Verdikt
SUPER VŠE JAK MA BYT KVALITA STOJI ZA TO ŽADNE CHYBY JSEM NENAŠEL VŠE V POŘADKU DOPORUČUJI TENTO FILM!!!!!!!

   
gregg | 23.2.2015 16:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasická modrá plastová krabička, přebal bez vnitřního artworku, bíle potištěný disk jen s názvem filmu.

Video  
Film se na disku nachází ve velmi kvalitním obrazovém přepisu, pochvalu zaslouží barvy i ostrost, spokojenost.

Audio  
Originální anglická zvuková stopa je velmi povedená, český dabing jsem ani nezkoušel, nevidím pro to důvod.

Bonusy  
Zhruba hodinka bonusových materiálů v HD kvalitě opatřených českými titulky, fanoušci bonusů budou jistě spokojeni.

Verdikt
Povedený špionážní thriller s kvalitním hereckým obsazením na technicky povedeném disku, za multibuy cenu rozhodně dobrá koupě.

   
Uživatel z e-shopu Petr D. | 24.12.2014 08:12

Balení  
Balení je obyčejné bez vnitřního artworku. Disk má pouze základní bílý potisk s černým písmem - nevypadá to zase tak špatně.

Video  
Obraz je poměrně kvalitní se zdůrazněnou černou, což ovšem způsobuje ztrátu detailů. Formát obrazu 2,40:1

Audio  
Zvuk na disku uložen v angličtině DTS-HD Master Audio 7.1 a česky Dolby Digital 5.1, titulky přidány české, slovenské i anglické.

Bonusy  
Bonusy jsou v HD kvalitě s podporou českých titulků celkové délce cca 59 min. Komentáře, nepoužité scény atd.

Verdikt
Akční krimi thriller ve kterém se objevují takové hvězdy jako Keira Knightley a Kevin Costner. Velmi dobře vybavený disk s poměrně kvalitním obrazem i zvukem.

   
Chylajs | 19.11.2014 11:42 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
vorez | 3.6.2014 14:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Uvnitř bych uvítal vnitřní artwork, aby balení nevypadalo tak prázdně

Video  
Obraz je opravdu velmi povedený se sytými barvami. Vizuál má teto špionážní snímek zvládnutí na jedničku.

Audio  
Originální zvukový mix je super, nejen v akčních scénách, ale také v dramatické složce filmu

Bonusy  
Téměř hodinka bonusových materiálů Vám poodhalí zákulisí filmu. České titulky jsou u studia Paramount Samozrejmostí

Verdikt
Kvalitní špionážní film se slušnou přidanou hodnotou navíc. Takto nějak si představuji provedení Blu-ray disku