Hodnocení HLAS (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:11.5.2014
Uživatel z e-shopu jan T. | 11.5.2014 00:23

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Logan | 11.2.2014 21:04

Balení  
Normální plastová krabička

Video  
Obraz je v pohodě. Je dostatečně ostrý a přehledný. Formát obrazu je 16:9 (2.40:1).

Audio  
Zvuk je ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je mimo jiné v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen mimo jiné českými a anglickými titulky. Už z námětu samotného je jasné, že pro lepší vyznění filmu je lepší ho sledovat v originále.


Na českém dabingu se podíleli: Jolana Smyčková - Lake Bell (Carol), Libor Terš - Rob Corddry (Moe), Dagmar Čárová - Alexandra Holden (Jamie) + Geena Davis (Katherine Hulingová), Tereza Bebarová - Eva Longoria (sama sebe), Petr Burian - Demetri Martin (Louis), Bohuslav Kalva - Fred Melamed (Sam), Stanislava Jachnická - Michaela Watkins (Dani), Radek Kuchař - Ken Marino (Gustav), Jana Páleníčková - Stephanie Allynne (Nancy), Regina Řandová - Tig Notaro (Cher) + Cameron Diaz (Amazonka), Tomáš Juřička - Jeff Garlin (sám sebe), Marek Libert - Jason O'Mara (Pouncer), Svatopluk Schuller, Ladislav Cigánek, Petr Oliva, Tomáš Borůvka, Petr Gelnar a další.

Překlad: Zbyněk Ryba
Dialogy: Monika Kobrová
Zvuk: Filip Mošner, Roman Čadek
Produkce: Evelyna Vrbová
Režie: Alice Hurychová
Vyrobila: LS Productions dabing 2013

Bonusy  
Bonusové materiály jsou pouze v originále bez české podpory.

- Komentář režisérky a herečky Lake Bell
- Vynechané scény
- Nepovedené záběry
- Hlas - propagace

Verdikt
Film je autorským počinem Lake Bell, která napsala scénář, ujala se režie i hlavní role. Jde o jemnou komedii ze zajímavého prostředí amerických filmových dabérů. Snímek příjemně plyne, a i když nejde o žádnou „řachandu“, najde se pár momentů, které jsou skutečně vtipné, ale celé to na mě působilo spíš dojmem konverzačního nezávislého filmu. Je to spíš takový lepší průměr.

50 %