Hodnocení NEZAPOMENUTELNÉ PRÁZDNINY (DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:1.5.2014
Logan | 1.5.2014 16:58

Balení  
Normální plastová krabička

Video  
Obraz je čistý, ostrý, se sytými barvami. Formát obrazu je 16:9 (1.85:1)

Audio  
Zvuk je ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen mimo jiné českými titulky.

Na českém dabingu se podíleli: David Štěpán - Liam James (Duncan), Otakar Brousek ml. - Steve Carell (Trent), Dagmar Čárová - Toni Collette (Pam), Vanda Károlyi - Allison Janney (Betty), Jana Mařasová - AnnaSophia Robb (Susanna), Dalibor Gondík - Sam Rockwell (Owen), Petra Hobzová - Maya Rudolph (Caitlin), Bohdan Tůma - Rob Corddry (Kip), Kateřina Petrová - Amanda Peet (Joan), Jakub Nemčok - River Alexander (Peter), Kristýna Valová - Zoe Levin (Steph), Filip Jančík - Nat Faxon (Roddy), Libor Terš - Jim Rash (Lewis), Martin Draxler, Jan Köhler, Jiří Köhler, Martin Kubačák, Stanislav Lehký, Ivo Hrbáč a další.

Překlad: Anna Polanská
Úprava dialogů: Petra Jindrová
Režie: Petr Pospíchal
Vyrobilo: Barrandov Studio a.s. 2013

Bonusy  
Bonusové materiály jsou v angličtině s českými titulky

- Film o film
- Vynechané scény
- Rozhovory s tvůrci a herci
- trailer

Verdikt
Nezávislý snímek, ve kterém herci hrají pro radost, je přesně tím typem filmů, které lze doporučit pro zlepšení nálady, vyhrabání se z deprese, nebo prostě pro potěchu ducha. Děj se sice rozjíždí pomaleji, ale není kam pospíchat. Všichni herci podávají přesvědčivé celku sloužící herecké výkony, což se týká i menších roliček, které si vystřihli oba režiséři. Snímek o dospívání, hledání sama sebe a cesty k ostatním, první letní láska a pravá přátelství. Vše toto je ve filmu obsaženo a naštěstí podáno civilně, bez zbytečných efektů a rádoby zásadních zvratů. Pro mě osobně vynikající film, který si zařadím do své filmotéky.

90 %

   
petrvesely | 27.1.2014 19:48

Balení  
klasický DVD cover s filmovým artworkem. Nic víc nic míň. Film vydává Bonton, tekže zadní strana je dle jeho

Video  
Velmi solidní dvd přepis v originálním aspect ratiu 1.85:1. Film se ohedrává v létě, u moře, těstě se tedy na plno barev :-)

Audio  
Anglický, český, italský, kastilský a madarský dabing v DD 5.1. Jedná se o konverzační komedii, nečekejte tedy moc efektů

Bonusy  
Bonusy obsahují vynechané scény, Film o filmu a profilů tvůrců a herců. Pro milovníky bonusů snad dostatek :-)

Verdikt
Velmi příjemný film od autorů Malé Miss Sunshine a Juno. Film má vynikající obsazení - Steve Carell, Toni Colette a hlavně Sam Rockwell !!!