Hodnocení ŠPINAVÝ TRIK (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:15.6.2014
Logan | 15.6.2014 14:22

Balení  
Obyčejná plastová krabička.

Video  
Obraz je čistý a ostrý. Formát obrazu je 16:9 (2,40:1)

Audio  
Zvuk je ve standardní DVD kvalitě. Jazyk je v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1. Film je podpořen mimo jiné českými titulky.

Na českém dabingu se podíleli: Ondřej Kepka - Christian Bale (Irving Rosenfeld), Filip Čapka - Bradley Cooper (Richie DiMaso), Jitka Ježková - Jennifer Lawrence (Rosalyn Rosenfeldová), Kateřina Lojdová - Amy Adams (Sydney Prosserová), Martin Sobotka - Jeremy Renner (Carmine Polito), Jiří Plachý - Robert De Niro (Victor Tellegio), Vojtěch Hájek - Jack Huston (Pete Musane), Petr Burian - Michael Peña (Paco Hernandez), Radek Kuchař - Shea Whigham (Carl Elway), Otakar Brousek ml. - Louis C.K. (Stoddard Thorsen), René Slováčková, Kateřina Petrová, Regina Řandová, Nikola Votočková, Libor Terš, Pavel Šrom, Bohuslav Kalva, Petr Neskusil, Jakub Nemčok, Václav Knop a další.

Překlad: Jana Šteflová, Jiří Štefl
Produkce: Evelyna Vrbová
Zvuk: Roman Čadek
Dialogy a režie českého znění: Václav Knop
Vyrobila: LS Productions Dabing v roce 2014

Bonusy  
Bonusové materiály tvoří:

- Vynechané a prodloužené scény (pouze v angličtině, bez titulků)
- Záběry z natáčení (pouze v angličtině s anglickými titulky)

Verdikt
Snímek režiséra Davida O. Russella je inspirovaný skutečnými událostmi. Žánrově se snímek pohybuje mezi kriminálkou, komedií a dramatem. Zasazení do 70. let je perfektní. Struktura vyprávění je roztříštěna do několika linií, která vypráví různé postavy. Herecké výkony jsou přesvědčivé, ale tempo vyprávění pomalé. Konečná zápletka není nijak bombastická a divák stále čeká na něco zásadního, což však nepřichází. Rozhodně nejde o vypointovaný příběh ve stylu např. Dannyho parťáků. Příjemná podívaná na večer, avšak bez dlouhodobějšího účinku.

60 %